**Buburuze de 2009 in actiune (28)**
Raspunsuri - Pagina 11
anna-mama spune:
Picky, cum mai e Stefi? Ai dus-o la gradi? Ii dau acolo antibioticul? Sanatate multa!
Lavi, cum e Rares? Cum sunt rezultatele analizelor?? sper ca totul e bine, sanatate multa!
Cris, am vazut pozici si filmuletul cu dj-ita O scumpa, si cum se joaca ea cu pisicuta pup eu frumoasa terorjavascript:insertsmilie('')ista
Mada, ce mare s-a facut Eva si tare frumusica printesica vorbareata
Getik, vaai, ce curioasa se uita Ary la dovleac, pup fetita isteata
Ema, super desenele, abia astept sa le vad si colorate Te chem si la mine apoi sa-ti descarci talentul pe pereti.
Asa, am vazut pozicile, acum ma bag la citit ce ati mai scris.
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Picky, cand mergi la ginecolog, te-am mai durut burta?
Getik, felicitari pt dintisorul nr 7 , ai fata mare! Cat despre soacra las-o sa-i cumpere, tot voi sunteti in castig, ii luati altceva cu banii de calut Succes cu decizia din consiliul de familie! Sanatate multa lui Ary, sper ca e mai bine acum
Simina, multumim, si mie mi-e drag cand il vad cum gandeste el, dar sa stii ca am un copil tare incapatanat si imi cam racesc gura de pomana cu el Da, am iesit afara o gramada, azi diineata am star vreo 3 ore in parc. Are si un cuvant nou "ghida", adica ghinda Vladut nu a acceptat niciodata suzeta, el e cu tzitzi Offf, te cred ca esti obosita seara, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa merg la munca , dar il inteleg si pe el ca vrea sa se joace cu mami, poate reusesti sa gasesti activitati mai statice ca sa-i faca placere si sa poti si tu sa petreci linistita timpul cu el
Alice, felicitari pt Naty cea cuminte! Succes la examen!
Lavi, mai ridic si eu vocea la el, uneori, dar de obicei schim tonul mai mult decat tip si simte imediat ca e vorba de ceva serios.
Crisule, spor la targuit legume! Sa ne spui ce preturi mai sunt. Si la noi e cald si Vladut iese afara in pantaloni 3/4 si tricou cu maneca scurta! Cum mai merge militaria?
Simina1980 spune:
Salutare la amiaza!
Beau si eu o cafea cu voi ca poate asa rezist mai mult deseara sa ma joc cu Andutu.Am fost acasa si am mancat-a facut sotul saramura de peste f buna.E tare frumos afara-din pacate de maine se raceste asa ca ar trebui sa profitam de zilele astea.
Cris-cumperi ptr iarna legume?
Anna-zici tu ca e incapatanat dar te si asculta totusi-adik cum ziceai ca daca ii zici sa nu se duca undeva nu se duce.
Al meu pui aseara mi-a adus albinuta cantatoare si mi-a zis "cunta" adik sa o fac sa cante.Imi venea sa-l mananc.Daca ne vede pe noi ca bem suc vine cu cana si incepe "pu-ne-pu-ne" pana ii punem si lui.Astea le-a invatat de la verisorul lui de 2 ani.
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Simina, cat de dulce e si ce frumos vorbeste Andutu Al meu e un lenes la vorbit si asa ma enerveaza, prefera interjectiile sau tipetele, si stiu f bine ca stie sa zica anumite cuvinte. De ex cand vrea sa mergem undeva trage de mana mea si tipa si ii zic ca nu merg pana nu zice "haide" si cand vede ca nu are incotro imi arunca un "haide" si el De incapatanat zic ca e cand vine vorba sa-i arat eu ceva cum se face sau sa-l pun sa zica sau faca ceva dupa mine...nici vorba, nu face nici sa-l pici cu ceara Hai ca mi-ai facut pofta de saramura , ce bine de tine ca ai putut ajunge acasa in pauza de pranz si sa te astepte si sotul cu masa Pana la urma da si tu macar o cafea, ca si asta e buna
Simina1980 spune:
poftiti!
Sau poate vreti un nessquik cu lapte!Sau un pahar de !
Eu mai am putin si plec acasa!
Da Anna pot ajunge in pauza de masa acasa-dar acasa insemana la casa nu la apartament.Deocamdata la casa nu e si piticul meu dar speram noi pana la sf lunii sa fie si el(numai sa terminam odata cu zugravitul si ce mai e pe la interior).
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Salutare
Inca nu am apucat sa citesc nimic din urma, dar zilele astea sper sa recuperez.
Stefi e tot cu febra, in special dimineata si noaptea incepe sa-i creasca temperatura peste 39,5. Ii dau antibioticul de 3 ori pe zi si pentru febra nurofen si perdolan supozitoare. E tot timpul lipita de mine si maraita, nu are chef de nimic, nci sa pape, nici sa se joace, doar pe mami o vrea. La cresa nu am dus-o, nu cu febra asa de mare si nici nu cred ca o mai duc..
Am fost aseara la cabinetul ginecologului, ne astepta la spital dar asistentul nu ne-a sunat sa ne zica..in fine. A fost un control rapid ca era in criza de timp si asteptau multi pacienti, mai ales ca toata ziua a fost in operatii si nu a avut timp de ei. Ne luat pe noi primi. Colul e inchis, bataile inimi lui bebe sunt ok, dar cica am infectie la vezica urinara, ca urinez prea des, tenisunea mare care nu e buna in sarcina si ca am placenta subtire/slaba, iar pentru asta mi-a prescris magneziu cel putin pana in saptamana 36, si monuril ptr infectie si nu efort, cat mai multa odihna la pat. De aceea mi-a dat si scutire medicala pana pe 13 cand am urmatorul control. Aveti idee ce efecte ar putea avea placenta subtire/slaba?
Cam astea sunt vestile..
Acum va las ca mi s-a trezit fata..intru mai tarziu,
Pupici
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 14+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Offf, Picky, eu stiu pe cineva care a avut tensiune de sarcina si a avut probleme serioase la nastere, multumim lui DD ca s-a terminat pana la urma cu bine. Stiu ca si ea trebuia sa faca f mult repaus si fara efort, asa ca te rog sa ai grija de tine! Multa sanatate tie si lui Stefi!
Revin ca nu ma lasa piciul
lavinia.p spune:
Buna fetele.Am intrat doar sa va spun ca suntem bine, analizele au iesit super.Nu mai pot sta din motiv de nervi cauzati de sot, imi vine sa-i crap capul, dar vb mai incolo!
Va pe toate!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul meu scump
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
getik tare fain
ana sa rectificam..cum jumulea ea pisica,felicitari pentru "ghina" ce baiat mare aisi a mea stie cuvinte dar tot sa arate cu degetul si sa tipe e mai interesant si mai usorpai usor-usor o dau ea pe brazda,doar am rang de general,nu?uite ce am gasit..12 ron/kg usturoi(mare si frumos),4 ron/kg gogosar(arata cat de cat bine),fasole uscata 4,5 ron/kg,ceapa 1,2 ron/kg si cartofi 0,85 ron/kg(doar intr-un singur loc unde era coada cat china si am stat si eu cu masina,ca in rest oscila intre 1,1-1,4 ron/kg)vinete 1,6 ron/kg,mere 3,5 ron/kg(sta daca luai cu baxul ca altfel era 4 ron/kg)..deci oleca cam japca pe fata,dar tot era mai bine decat la magazin
simina bravo andutugata,e ditamai flacaul acumanu am luat decat cartofi 2 saci=83 kg,ceapa 2 saculeti=20kg,fasole uscata=6 kg si usturoi=1 kgca in rest le dau la buci si sa stea cu marfa pe tarabe mult si bine ca eu am din gradina de la minespor la terminat cu finisajele la casa si asteptam pozici
picky mai fetelor,ce-i cu vestile astea??multa sanatate la puca sa se faca bine repede si tie odihna
lavi ma bucur sa aud ca analizele au iesit ok
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
fetelor sunt rupta azi fimea m-ia rupt mainile am fost la mama in oras.
vb dimineata la cafea, dar am reusit sa citesctot
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar