**Buburuze de 2009 in actiune (28)**
Raspunsuri - Pagina 12
lavinia.p spune:
Buna fetele mele dragi!
Am culcat piticul iar acum am timp si eu de forumeala linistita ca soata inca e pe traseu. Dupa cum va ziceam analizele i-au iesit super, doar ca maine trebuie sa mergem din nou sa-i ia sange sa-i faca si rezistenta la alergii fiindca eu fiind alergica poate e si el, dar eu nu am zis de alergie pana azidaca stiam....offf dragul meu Raresuc nici nu stie ce-l asteapta la dimi, apoi joi mai mergem sa ne faca eco la inimioara si gatasper sa nu mai avem de aface cu spitalele si dr in graba...mai ales ca astepti in spital atata dupa ei, zic sa vii la 8 dimi cu copilul nemancat si am stat aproape pana la 9 sa-i faca analizele...asta e sistemul la noi din pacate.
Azi cand am vrut si eu sa va scriu in timp ce dormea piciu de amiaza m-a enervat soata asta de mai nu am divortat din cauza calculatoruluiCand vine de amiaza de la lucru sa manance pune monopol pe toate, dc vreau sa ma uit la Tv zice ca si asa e toata ziua la lucru macar cand vine la amiaza sa se uite la Tv, dc vreau sa ma pun la pc zice ca vrea sa manance si numai acolo poatedeci numai faze dinastea mi-a facut si am crezut ca-i dau cu ceva in cap
Dar am aflat azi si o veste buna pe langa analizele lui Rares.Am fost azi la lucru la colegi si am aflat ca colega care e pe postul meu acuma a ramas insarcinata si trebuie sa nasca prin mai,exact cand trebuie sa ma intorc eu deci sunt in culmea fericirii ca nu trebuie sa merg in alta agentie, sa am alti colegi, sa cunosc alti clienti, e nemaipomenit chiar dc ma intorc cu 2 luni mai repede..si e si la 10 min de mine, deci va invit la un pahar de de ce vreti voi sa sarbatoresc cu voi acest lucru
Revin merg sa pun ceva de papa pana citesc ce ati mai facut azi
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul meu scump
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
nicuratze spune:
Buna seara fetele,intru si eu sa va spun NOAPTE BUNA!
CRIS,am vazut pe Miru cum jumulea pisica si cum asculta ea muzica.
GETIK si EMA,incerc acum sa ma uit,ca sunt tare curiasa,sper sa mai am parola.
ANNA,,noi batem mereu parcul ala puturos,dar in timpul saptamanii e altceva..de fapt mai mult ne fofilam si mergem la terasa la Costica sau la Platani,asa respira si copiii aer curat si "respiram" si noi;poate ne vedem cand mai vii.
PICKY,multa sanatate la amandoua,nu stiu nimic de placenta,dar ma gandesc ca ar prinde bine mai multa odihna.
LAVI,,sper sa nu se mai imbolnaveasca Rareselul.
SIMINA,,spor la treburi,mai aveti putin.
Va pup,
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
lavinia.p spune:
Multumesc fetele pt raspunsurile date referitor la tonul vocii, am sa culeg de la fiecare si am sa aplic, doar ca rares nu ma intelege decat atunci cand ridic tonul, dc vreau sa-i explic cu frumosul se crizeaza, sau ma loveste sau efectiv pleaca si loveste totul in caledar o sa incerc sa am rabdare mai multa si sa fiu cat mai calma, multu inca o data
Alicsi la noi de sot ii este mai frica chiar nu stiu de ce, cand zice el ceva aia e...doar ca el e mereu plecat, vine doar seara si eu stau toata ziua cu el.Cand noi doi ne certam sau ridicam tonul incepe si el pe limba lui sa comenteze si vine cand langa unul cand langa altul si comenteaza, de plans nu plange.Cuscra si Stefi sunt bine acuma, am fost cu ele sambata in orasel si i-am dat pe pici prin tuburi, mama ce le-a mai placut, azi am incercat sa o sun dar nu mi-a raspuns, sper ca sunt ok, mai sun maine.Tu cum esti?Vezi ca-ti vad frunzele de la morcovi de aci de la OradeaBafta pe joi?..ooo ai racit? offf sanatate multa si ma bucur ca Naty a fost cuminte si fara tzitzi!
Simina mersi mult astept reteta ca o sa incep sa-i dau c a nu i-a trecut de tot tusa.
Emaurat e Bacovia asta, nu mi-a placut niciodata, ce mai face Bestia?
Crisce fain ca aveti vreme asa de buna si la noi e frig, asta seara i-am dat la Rares haina groasa de inceput de iarna brrr
Getikmersi de pontul cu ridichea neagra mi-am notat.Urata faza cu vomitatul, eu cred ca poate fi reactie de la vaccin si mie mi s-a intamplat odata dupa vaccin...si noi tre sa primim inca un vaccin dar numai dupa ce se insanatoseste de tot..off atatea intepaturi.Pup ariciul mic!...ce tare e bancul
Annafelicitari pt "ghida", cred ca e un scump.Pupici dulci!
Siminasi Raresucul mai suge pe suzi, dar doar cand doarme sau e f obosit, inainte de culcare, in rest nu o vrea...ce fain vb Andutu
Anna si Rares e f incapatanat, nu vrea sa stea o secunda sa asculte cum se face, sa ne uitam pe o carte, sa-i arat ceva, nici vorbaoare cand ne-or asculta?
Pickyimi pare tare rau sa aud astfel de vesti despre voi, va doresc din suflet multa multa sanatate si va trimitem calde imbratisari
Elena
Am schimbat si semnatura
Va si va doresc o noapte buna!
lavinia.p spune:
Buna dimineata fetele! Va las o fierbinte la toate.Eu merg din nou cu Rares sa-l intepe.Va doresc o zi buna!
cris_82 spune:
lavi multam de cafeluta si tinem pumnii sa scapati repede de la spital si sa nu iasa pozitiv la alergie pai spune-i ca mancarea sufera daca nu-i papata la bucatarie si ca incepand de azi ai instaurat o noua ordine:se mamanca numai la bucatarie ca sa invete si piticul bunele manierein cazul asta as dorii o votca-lemon ca tare mai balesc dupa asa ceva si ma bucur pentru tine ca ai un job aproape de casa si care-ti si placelavi,eu mai aplic inca ceva cand miru incepe sa devina nervoasa si sa loveasca totul in jur,ma las pe vine si o tin imbratisata in ciuda protestelor ei si o pupicesc si sa vezi ca ii trece,chiar,ce-ti mai face cuscra si nora???sunt mai bine??pupa-le si din partea noastra ca ne e dor de eleieri am fost la piata in targ la fustite scurte ca sa ni se vada bulanele si tricoue super fanii semnaturica de acumaeu inca nu pot sa fac nici o schimare ca deocamdata e reprezentativa
elena ce fac andra si raducu ??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Lavi-buna cafeaua,multumim!Sa dea Dumnezeu sa scapati repede de spital si sa iasa si analizele astea bune!Si pe mine m-a suparat ieri soata-ca a zis ca vine acasa(el in timpul sapt sta la casa pe care o construim) si nu a mai venit.Nici nu mai vorbesc cu el acum.
Cris-multumim de info cu preturile-chiar ma intrebam cam cum sunt ca trebuie sa ne facem si noi ceva provizii.
Elena-povesteste-ne mai multe despre Andra si Raducu!
Getik-asadar ati fost la plimbare!Te asteptam sa ne povestesti!
Picky-nu stiu nimic despre ce scrii tu insa te rog sa ai mai multa grija de tine si de bebe si sa te odihnesti mai mult!
Termin cafeaua si mai intru!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Lavi-ma bucur mult,mult sa aud ca iti vei relua vechiul job si ca e si aproape de tine!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata
ce faceti mandrelor????
eu beu cafeaua de la lavi
ano ma bucur ca iti plac, vin mama, vin numa roaga-te sa nu imi descarc si nervii pe peretii tai.....al meu a zis aseara....iei aparatul foto, cand e lumina si faci foto din toate unghiurile si mi le trimiti, poate o punem de un bizniz ca am multe colege cu pitici...mai am o idee faina, da asta vineri sper sa o pun in aplicare, dupa ce iau creioane colorate....nu intrebati ca nu va zic nic....termin si va fac foto
picky fetita draga, ia si ai mare grija de tine si de samburel pupa si puca mica sa ii treaca toate bolile
lavi sa auzim si alte vesti bune , da??? iar data viit iei tigaia si da-i mama, nu-l ierta, de sot vb....si al meu mi=a facut o faza de 2 bani si de acu va plati scump duminicile, arestat la domiciliu va fi, ca duminica asta nu a vrut sa mergem la niste amici la vreo 100 km ca el vrea sa se odihnasca, ca e obosit, ca el munceste....eeeee, fu-tu-tzi .....lasa lasa, de acu stai matale in fiecare duminica in casa si te odihnesti de esti sau nu esti obosit. bestia face numa prostioare, si le face cu zambetul pe buze, uitandu=se la noi....daca nu ar fi asa dragalas era zburat pe geam de multtttttttttt...frate si nu-i tace guraaaaaaaaa, neam....numa bodogane...ieri a zis tata si l-a auzit si tatsu, era sa-i cada inima in chilotzi, ca de cand articuleaza sunete doar mama zice
elena
cris ai mai lasat si pt altii???? la noi astea raman la acelasi pret si pe timp de iarna....la restul sar frumosssss, de lesini uneori
mama m-a sunat ieri si m-a informat ca mi=a luat bureti de padure opintici....yami yam....am eu asa cateva chestii care imi plac de mor si mananc pana pocnesc, ca rau nu imi e, am stomac rezistent...opinticii, mucenicii, eu le zic sfinti dar doar cei facuti de mama sau de mine, carnea de miel si inghetata....v=am facut pofta???? bunnn, sa nu fiu singura care balesc
lavinia.p spune:
Gata ne-am intors. A fost nasol din nou, a plans de numa, deja cand a venit dr sa-l consulte dupa ce i-au recoltat asistentele sange a inceput sa planga cand a vazut-o, iar cand a pus stetoscopul pe el jaleee...dar bine ca am scapat, la dimi aflam si rezultatele.
Cris ar fi buna ideea ta cu mancatul la bucatarie doar ca noi am spart la bucatarie si ne-am facut bar si nu mai incape nici o masa acolo, ca deh ne-am gandit ca pana vine bebe ne mutamdeci nu pot aplica asta ca lui nu-i place sa manance la bar desi la inceput doar acolo mancam amandoi, pe vremea cand eram indragostiti....atunci vodca-lemon sa fie pt tine si un mojito pt mine. Sa stii ca am incercat si eu sa-l ciplesesc cu pupaturi la fel ca tine, dar da in mine ca-n sacul de box si mai rau ma enervez, dar cum am zis voi fi mai calma si mai incerc si asta, mersi mult, sa vedem poate iese ceva..ce fain ca aveti vreme buna, stii cate grade sunt la noi acuma?9 grade brrr.Am sa-i spun Yioannei ca va este dor de ea, sunt bine acuma, Stefi umbla din nou bine nu mai schiopateaza doar ca Yioanna nu poate inca uita incidentul, se gandeste ca putea fi mai rau dar multumeste l;a DD ca nu a fost! Va dulce si pe teroriciul mic!
Siminaofff soatele astea, numai nervi si stres, bine ca al meu e plecat mai toata ziua si imi convine si nu, dar doar ne-om scapa si noi de datorii si sper in mai bine. Mersi si eu ma bucur ca ma intorc acolo
Emadata viitoare sigur iau tigaia si nu ratez scafarlia sotului, poate asa-i vine mintea la cap...abia astept sa vad ce mai faci, deja mor de ciuda ca ai mei pereti nu-s asa frumosi. bestiuta zambareata si mamica!
Piticania doarme ca doar l-am trezit la 7.30 in loc de 10.30 si a fost rupt de somn.Merg sa fac niste ficatei si revin mai incolo!
Aaaa ma bucur ca vi-a placut cafeaua, o dau mai rar dar o fac buna
getik1 spune:
neata am venit la de o ora tot citesc asa ca acu ma bag sa scriu
ieri am fost in oras, la mine la cabinetul medical de psihiatrie al doilea loc de munca, ca primu este la un spital de nebunii,)am lasat picea la mama, dar pana am ajuns la ea c u autobuzu am zis ca nu mai ajung sa facut grea picea mia rupt mainile.
am lasato la mama si am plecat la cabinet dobtocu de manager nu era si mam desfasurat ca si cand as fi fost la munca tare bine mia prins m am incarcat cu nitika energie poziva.ary intre timp a urlat la mama ca de venise ora de urlat, asa ca atrebuit sa ajung repedde la ea. am venit cu ea tot cu autobuzu cu tacsu, ca masina este varza.
piky la toate cunostintele mele medicale ceea ce ai spus tu nu stiu nik, dar cu tensiunea pot sa iti spun din experienta este ff periculoasa eu am traso rau in sarcina cu ea, sanate pucai sa se faca bine rede.
lavinia ma bucur ca rares este bine, poop intepatura sa treaca mai repede ca doar este barbat nu alifie, iar sotu dai una cu tigaia calumea, asa am facut eu cu cumnatamiu tot ii zicea lu cez de mine un alta si mam enervat si spalam vase si atunci ghinionu lui a fost ca spalam un tuci de aluminiu cu coada, iam prins una in cap cu tuciu si am fugit. asa face si nemernicu de cumnatamiu cu soramea cu tv si calculatoru.
ema eu nu salivez ci sarputea sa te fac pe u sa salivezi au aparut ghebele asa ca imi trimit armata de picii de pe langa mine sa imi aduca sa fac zacusca de ghebe deja am inceput sa ramnesc numai cand ma gandesc la ea. si sotului ff bine ii faci pedepsestel, fi un mik
nicuratze
simina bv fi si tu un mik cu sotu
aseara ma informat al meu barbat ca a trimis masa pachet si cxa nea trimis 100 de euro, si incerca sa imi zica ca nu e asa cum zici tu, iam zis :taci si lasama cu mata, pentru mine a fost, este si va o scorpie, daca trimite bv e dar eu scriu tot pe caet sa nu mai zica ca nea trimis mai mult decat trim. si iam inchis gura nu a mai zis nik
revin ca tre sa culc aryciu care azi a facut 9 lunite
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar