**Buburuze de 2009 in actiune (28)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salut fetele!

,am stat ascunsa si v-am citit,dar mai greu cu scrisul.Imi cer scuze ca nu am mai scris de ceva vreme
Am terminat si eu cu treburile gospodaresti,am facut dulceata,zacusca si de toate cele ce se pune pentru iarna,am terminat si cu curatenia generala

Razvan are o maseluta,defapt doar o parte dintr-o maseluta.Am crezut ca inebunesc cand i-a iesit,a facut febra,kk moale,am fost varza doua nopti.

La capitolul mers,numai la fuga o tine ca sa zic asa.Einebunit sa mearga in gradina la pasari,sa le faca el "mai-mai" la curci,offf,off.Cu alte cuvinte e mare smecher si alintat,poate prea alintat.
L-a invatat taicasu sa trimita bezele,pune degetelul la gurita si trimite pup.
Numai ca e taaare puturos la vorbit,zice doar: "mama,tata,caca,baba" spune i face "pa-pa","hai,da-da",aaaa si mai stie sa se strambe,si cam atat.

Va las cateva poze si un www.youtube.com/watch?v=aBOXSpydJsE" target="_blank">filmulet

Cris vazut pe Miru frumoasa cum asculta muzica,e tare dulce...
Ema am vazut desenele,sunt foarte frumoase,chiar ai talent!

V-am pe toate!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetele noi ne-am imbracat de iarna si am iesit umpic afara, trebuie sa merg dupa lapticul lui Rares!
gasca

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

elena frumoase pozele imi place mult cand se joaca cu porumbu si ce fuge el dupa minge imi vine sia pap curutu cum alearga
am reusit sa culc ariciu asa ca plec sa ii fac ceva de mancarre si sa fac curat c afara ploua deci nu am c face in gradina

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Adinuta-bine ai revenit cu vesti despre voi!Ce ai hotarat-te intorci la job?
Getik- sa-ti traiasca fetita aricioasa-.Noi de cand avem copii mari(adik de cand au facut un anisor) nu mai ne uitam la lunite.
Lavi-bine ca ati scapat de intepaturi!Cat lapte papa Raresel pe zi?Eu ii mai dau lui Anducu dimineata si seara in total cam 430ml/zi.
Voi le dati lapte de vaca?Chiar ma gandeam pana cand sa-i mai dau lapte praf.......

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

rusinica nouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daaaa
Ary sa fii sanatoasa si sa cresti mare, sa o terorozezi pe mamy, iar voi mami si tati de Ary sa va bucurati de ea
ma bucur ca nunumai la mine e iarnaaaaaaa
lavida sa nu ratezi ca s=ar putea sa regreti de ratezi
getik eu acu is la dieta si am un stomac miiiicccc si nu vrea decat apa si ceva aclo ct sa nu mor de foame asa caaaa, nu balesc...si nu voi bali macar 1 saptamana, SICCCCC
adina is talentoasa, bre......cam rarut pe la noi, ia vezi poate te alegi cu penalizare si puncte de suspendare, ca la carnet de coducere ca sa nu mai zic ca esti enervanta, si tu, ca si anna si ca si cris si lavi....niste slabanoage....cum deca mai tin barbatii aia mai?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

moamaaaaaaaaaaaaa,azi aveti limbarnitao sa ne injure picky la cat are de recuperat si schimbat capitol

simina pai vezi ca au iceput sa urce preturile in fiecare saptamana
ema adica stai asa,la bucuresti te duci si la mine nu vi ???iti dai seama ca-si cauta corasonul si nu-l mai gaseabarbatii astia...si ma rog,ce te face sa crezi ca eu acuma nu am bureti de padurice in casa??si saptaman viitoare mergem la tara sa taiem berbecutzul si sa fac pastrama asa ca poftim de baleste si tu oleaca nu numai eu
lavi pupa raresul sa nu mai doaramoamaaa bar in bucatrie si eu am vrut sa fac asa,dar soata a spus ca nu e loc..si ce??acum dragostea nu mai e la putere??eu cu nato traim o adevarata aventura orgeasca in serile noastre iubarete si deja facem planuri cum naiba sa fugim la munte fara kinder ca sa facem maraton bulicesc si parca e si mai si ca la inceput..stai asa ca acuma si la mine s-a innorat ai cobit cumva??
getik deci,ti-ai facut de cap fara ary se pare
adina bun revenit harnicutomai mami,ia sa nu mai ti tu baiatul ascuns si sa ni-l arati si noua mai des
getik spor la treaba
simina dimineta ii dau lapte zuzu 200-250 ml si seara lapte praf

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Chiar ca ati scris mult, cand doarme Vladut de dupa-amiaza recuperez

Noi am fost in parc pe ploaie, am ehipat copilul si am iesit sa ne dam uta si sa ne jucam. Eram singurii nebuni din parc

Picky, cum sunteti, tu si Stefi?
Lavi, ma bucur ca e bine Rareselul
Adina, bine ai revenit, o sa ma uit la poze mai tarziu!

Ema, Cris, Getik, Nicuratze, Simina, va pup si scriu la fiecare mai tarziu, cand o sa doarma piciulica

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Getik asta e activitatea lui din fiecare zi,el trebuie sa se asigure k au gainile mancare.Spor la bucatareala.

Simina nu ma intorc la servici,am refuzat postul k nu avea rost sa il chinui,mai ales ca inca este fan infocat tzatza,(nu stiu can vom scapa de aceasta treaba,am sa fac tzatzele ca sosetele).Mi s-a oferit sansa sa lucrez acasa,nu castig cine stie ce,dar e ceva.

Ema pai dacae vorba de penalizari am sa scriu mai des;ce slabanoaga ca am niste sunculite si o colectie de celulita de mama mama

Cris gata nu-l mai tin ascuns,promit

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cris dap mi am facut de cap vreo 2 ore dar tare bine a fost am simtit o stare perfecta.

ups nu mai pot sa scriu sa trezit ariciu vermusit ca parca este un viermus, nu mai are stare. si tre sa ii fac papica, poop vb mai incolo
dap saraca piky ne omoara

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna

Alic multumim pentru grija, bafta multa la examen, tin pumnii sa-l iei.
Getik la mai multe lunite ptr Ary . Super urare ti-a zis sora ta.. Felicitari ptr performantele printesei, ce mai maine-poimaine o ia la fuga.
Simina tinem pumni sorei tale sa ramana insarcinata Apropo de suzeta, Stefi nu o mai foloseste de la 10 lunite, dar de cand a inceptu sa mearga la cresa si a vazut copii cu ea in gura a inceput sa o pasioneze din nou..si cand o gaseste se prosteste cu ea tinand-o in gurita sau o roade..la mine un e problema suzetei ci a degetelului..
Ema da asa este si unde mai pui ca gasesti copii in clasa 1 care poarta pampers..stiu sigur ca tony a avut un coleg in clasa..
Getik am vazut pozicile Cat despre cadouri nu le mai impartasi cu nimeni..iar cand o fi mai mare, spune-i lu' soacra-ta ca vrei sa-i iei fetei o masina, o casa, ceva ff scump...sa vedem ii cumpara?! Pup buba lui Ari de la vaccin
Cis vad ca ai avut treaba multa...
Lavi off mititelul cat a indurat cu recoltarea de sange..iar despre sot..si eu i-as da cu ceva in cap..sa sufere si el sa vada cum e..auzi la el ce tupeu..
Ema unde sunt desenele? am trecut eu peste ele? ca incerc sa citesc repede si sa scriu in acelasi timp..mai poti pune link-ul o data?! Ema centrala e proprie sau e comuna?!
Cris vazut pozicile, matza e super tare..da miru vad ca o cam chinuie..sau asa o iubeste ea?! am vazut si lego, asa are si stefi, tot numai piese mari..vazuta aseara si filmuletul dj-tero super..stefi numai bebe-bebe a zis..
Lavinia da, eu mai ridic tonul la stefi cand nu ma asculta, dar ea crede ca ma joc, am si pedepsit-o punand-o la colt, dar nu are nici o treaba..tot o joaca e ptr ea...SI tati ridica totul, de multe ori am observat ca are frica de el, ca de ex; cand se duce la pc si incepe sa tasteze, eu ii zic sa plece de acolo ca vine tati si o cearta, ea baga la cap si tasteaa in contunuare dar cu un ochii la panda sa vada cand vine tacsu, si daca il aude sa vezi cu inceteaza orice lucru la tastatura si fuge in alt colt al camerei, ca sa nu o prinda tacsu,dar are si momente cand il ignora si pe el si pana nu isi ia 2 la fundulet un se lasa. De ex pe somra mea un o asculta deloc, din contra era salbatica cu ea, o tragea de par, o zgaria, o batea, a incercat si cu mine dar nu i-a mers. Cand devine isterica fac si eu cum zice Cris, o ignor si o las sa se tavaleasca pe jos, sa se dea cu capul de pereti, si ii trece daca un e in centrul atentiei. Nu imi place sa dau in copii, dar o pedeapsa nu strica...un lucru e sigur, daca voi ca parinti aveti ideei diferite in ceea ce priveste copilul sau cum trebuie sa fie pedepsit nu le expuneti de fata cu micutul...daca de ex tati i-a dat vreo 2 la fundulet tu chiar daca nu esti de acord incearca sa nu te iei de el de fata cu copilul, sustine-l si in particular explica-i ca nu iti convine metoda asta...si invers..
Alic despre ce probiotice pentru flora vb?! ca habar nu am, nu mi s-a spus nimic de asta. Ce tare, a dormit cu binu fara tatzi??? vreau si eu
Getik sau poate ca a papat uc pofta si s-a agitat apoi, ce vaccin i-ai facut?
Anna cred ca intre timp ai citit ca nu am dus-o la cresa. Vladut ce mai face?
Simina aveti si voi o albinuta cantatoare?! Ne arat is noua pozicile cu casa cand e gata?!
Anna se vede ca ne-am inrudit..si Stefi e lenesa la vb, ca si Vladut prefera tipetele si intrejectiile sau semnele, ca mai nou daca vrea ceva ii e greu sau lene sa zica ce si vine ne ia de deget si ne duce unde stie ca e acel lucru. Ca la toate le stie locul..chiar is la dulciuri
Lavi ma bucur ca analizele au iesit ok, nici nu avea cum altfel..si nasol ca trebuei sa-i luati inca o data sange ptr analiza la alergii.off mititelul Lavi super vestea cu job-ul...si atunci il vei duce la cresa?
Nicuratze multumesc, o sa incerc sa ma odinhesc cat ma lasa Stefi . Cum merge gradinita? Voi ce mai faceti?
Getik off, asa e cand trebuie sa-i cari in brate, sunt deja marisori, uite zi lu' soacra-ta sa ii cumpere un carucior, ia sa vedem ii ia?!
Elena bine ai revenit si ma bucur ca ai terminat treburile gospodaresti. O maseluta?! noi inca ne luptam sa papam cu cei 6 dintisori si inca doi de sus care au spart, dar nici urma de canini sau maselute. O sa fie un ajutor de baza in curte daca-i plac animalutele si pasarile... fi bucuroasa...vazut pozicile si micul fotbalist/atlet
Cris, Getik, hai ca inca nu va injur, las' ca-i bine ca sunteti active, poate frigul scoate la iveala si restul fetelor care nu am mai intrat de mult: Reby, Alexa, Serialbastre, Bamsy si restul.
Anna e bine ca iesiti des afara..ma gandeam sa ies si eu azi putin uc Stefi dar fara Picky ca ieri am fost la farmacie si pana la magazin sa-i iau lapte fetei si am facut 2 ore...traseu de juma de ora..asta din cauza durerilor de burta, nu puteam sa stau deloc dreapta..asa ca daca azi risc sa ies cu fata(daca nu incepe ploaia) nu-l mai iau pe catel.

Gata am recuperat tot, sunt la zi acum...ia sa va vad, mai scrieti pagin intregi acum?!

Incerc sa revin mai tarziu, dupa ce culc fata, ca vad ca ii este somnic...
Pupici

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 14+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput