**Buburuze de 2009 in actiune (28)**
Raspunsuri - Pagina 14
getik1 spune:
fetelor am si o rugaminte la voi, fiecare cu un sfat orice.
am aflat ca soacramea stie ca bag gaze si centralaceea ce eu nu vroiam sa afle. aseara cez mia zis ca ne trimite si noua 100 de euro ca na, poate nu mai avem bani ca cu gazele sunt multe cheltuieli. dar daca stau singura acasa gandesc, poate prea mult , daca vine dobitoaca si vrea si ea gaze si sa traga de la mine instalatia de la centrala?? ce dracu sa fac, sa accept ani sa nui accept, sa accept ce imi trimite pt mine personal?? nu stiu ce sa fac.
ca sa intelegeti de ce sunt asa mia dat 5 mil pt cezariana mia scos ochi ca daca nu erau bani ei nu ma operam in conditiile in care eu am nascut pe 29 decembrie 2009 si ia a venit acasa din italia pe 4 ianuarie, cand eu am ajuns acasa.
la fel si cu patutu lu ary noi l am cumparat pana sa vin acasa si ea mia scos ochii ca mia luat patut la copil.
noi ne am imprumutat de bani ca sa luam patutul, cezariana, dar ea sa oferit sa ii dea dupa.
mia dat cadou pt fimea un lantik de aur, mie la fel un lantik si 2 inele cadou ca am nascut, si cand ma batut mi la cerut inpoi pe tot ca a zis ca este auru ei si mi la luat, mia zis ca ca daca vreau aur sa ma duc la mama sa imi dea.
si la nunta a purtat lantisoru meu care mi la dat la nastere de zi si seara lantisorul de aur care mi la trimis cadou la cununie.
cam asta e pe scurt voi ce stat imi dati, ca imi crapa capul de durere la cat m am gandit
.
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
piky i am facut vaccinu de la 6 lunica nu am mai avut bani sa il iau si pe acesta, ca i l-am luat pe cel de la 4 luni, si mia zis doctora ca au inceput si astia de la DSP sa il dea din nou gratuit.
da cu urarea de la nunta a ramas dicton
cred ca ti am rasp la tot daca nu mai continui mai incolo
poop sa te odihnesti cat mai mult, ca ai nevoie.
a si cu carutu: am de la nasi dar in autobuz nu primeste. ca cica nu este loc
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
picky pozele is in contul comun. centrala e comuna, am insa contor in casa cu cat se consuma pe apartament si se citeste o tata pe an, cam asa ceva....si daaaaaaaaaaaa, mai scriem ca avem degetarnita...te simti mai bine??? pitica?????
adino iti fac prezenta de acu....ai dreptul la 2 absente /saptamana...nu mai mult
cris stii unde sa stea berbecutul ala da???? in gat mama
getik cetesc mai atent si revin sa iti rasp si tie
ano si de la noi
emanouela spune:
getik categoric NU, un NU raspicat si clar....nu iti trimite tie pers dar la fel cum a scos ochii pana acu ii va scoate si de acu in colo daca accepti ceva de la ea....accepti sa traga gaz, dar contra cost...normal...tu ai sa platesti acu mai mult dar cine se inteapa la tine sa=ti plateasca, cam asa sta treaba....dar banii nu...te duci in piata si vinzi cartofi mai degraba decat sa te mai lasi calcata de ea in picioare
Simina1980 spune:
Getik-sfatul meu e sa nu accepti nimic de la ea!Cred ca aveti nevoie si ca v-ar prinde bine insa mai bine fara.Asta e parerea mea,tu faci cum crezi.Asa si soacra-mea se oferea sa ne dea dar eu am refuzat-o sau daca am luat i-am dat inapoi ca i-am spus si in fata ca eu nu vreau sa aud mai tarziu:"ca v-am dat,ca v-am ajutat,etc".Unde mai pui ca ea vroia sa vanda casa ei si sa ia alta mai mare si sa ne mutam toti-i-am repetat ce i-am spus cand ne-am cunoscut-ca eu nu o sa stau cu ea niciodata si nici cu mama;ca noi o sa stam singuri.Nu va zic cate bete in roata nu ne-a pus cu casa asta pe care am construit-o-ca vezi doamne e prea mic locul,ca nu e curtea suficient de mare......era o vreme cand ma suparam ptr parerile ei acum nu mai fac asa-acum doar o ignor si o tratez cu mareeeeeeeeeeee raceala cand vine pe la noi(si asta oricum nu se intampla prea des).
Asaaaaaaa.....acum sa trecem la altele-ca subiectul soacre nu se termina niciodata.
Picky-promit ca va pun poze cu casa sapt viitoare.Ai mare dreptate ca nu trebuie sa vada copilul ca noi dezaprobam gestul tatalui. si sa te odihnesti!
Adina-pai e bine daca ai gasit de lucru ptr acasa-asa poti sa stai si cu Razvanel si sa faci si un ban-dar sa stii ca nu e chiar usor-si eu am incercat sa lucrez de acasa si nu prea mi-a iesit-ca in continuu ma solicita Andutu-stia ca sunt acasa si nu vroia sa se culce la pranz-el care altfel are program stabil de somn.Oricum multa bafta!
Anna-super ca ati iesit afara chiar si pe ploaie!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Cris-pastrama zici?Si cu must............
Eu muncesc la o crama si la noi la fiecare sfarsit de campanie se organizeaza petreceri in vie/in crama si se face gateste "batal" la gratar si se bea vin nou.De-abia astept sfarsitul campaniei desi la cat de prost a fost anul asta ptr struguri nu stiu daca se va mai organiza ceva.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Gata, am culcat kinderul si acum ma bag la recuperat
Simina, ce putin mai ai si puteti sa va mutati in casuta cea noua, ma bucur tare mult pr voi si o sa-ti poti vedea puiutul in pauza de pranz Off, Simina, bataie la sot! Te inteleg ca te-ai suparat si mie mi-e greu fara soata acasa, e f rar plecat de tot in vreo delegatie, dar si cand merge noaptea la fotbal parca nu pot sa ma odihnesc pana nu-l stiu acasa, si nu ca mi-ar fi frica de ceva... Lasa-l si pe el, cred ca era obosit si de aia nu a mai ajuns!
Cris, bravo, ai reusit sa iei destul de ok legumele pt iarna, super! La Bucuresti sunt preturi exorbitante Vad ca nu numai fi-miu e lenes la vorbit, ar trebui sa-i adunam toate buburuzele lenese la olalta sa vedem cum comunica, iti dai seama ce tipete Si cand plecati la munte la aventura orgeasca? Eu cu soata facem vineri 10 ani de cand suntem impreuna si voiam wkd=ul asta sa mergem undeva, dar cu vremea asta ploioasa parca nu ne mai vine...
Lavi, draga mea, nu te mai enerva asa usor, nu merita, asa sunt barbatii, lor li se pare ca sunt cei mai obositi, muncesc cel mai mult si sunt cei mai indreptatiti sa se relaxeze in modul pe care si-l doresc Dar noi nu trebuie sa ne enervam, putem gasi alte metode mai bune sa-i usture, ca la scandal sunt imuni Putem sa o intrebam pe Ema, ca ea e tare la astea, ai vazut ce-a patit sotul ei in vara cu aerul conditionat Ce bine de tine ca te poti intoarce la munca in aceiasi sucursala si sa ai aceiasi colegi si clienti, asta e o veste excelenta!!!!! Cu cine o sa-l lasi pe Raresel? Tin pumnii sa fie totul bine si la analizele de alergii
Nicuratze, in care parc mergeti voi, in Herastrau sau in Tineretului? Eu am ani de zile de cand nu am mai fost pe acolo, noi avem parculet pt copii langa casa si ne ofera tot ce ne dorim. Mi-ar placea f tare sa ne vedem, daca mai ajung in vreun wkd dau de stire
Ema, chiar esti talentata, pricepi? Si te astept la mazgalit peretii mei Abia astept sa vad ce ti-a mai trecut prin cap Si terminia cu insirarea de bunatati ca stii ca eu sunt in pofte
Adina, am vazut Razvanelul, tare frumusel mai e si ce a mai crescut Ma bucur ca sunteti bine si ca ai gasit un job pt acasa, super!!! te asteptam mai des cu vesti
Getik, eu as fi terminat-o de mult cu soacra asta si categoric ca nu primeam de la ea niciun leu sau cadou, eu sunt tolerata, dar si daca m-a calcat cineva pe coada cu adevarat nu mai iert... asa ca dupa mine nu as primi banii pt gaze de la ea. La multe lunite inainte, Ary!
Picky, ai fost afara cu Stefi pana la urma? bine ca ti-a dat concediu ca sa nu mai muncesti atata! Cum te mai simti? Stefi? Offf, sper sa aud numai vesti bune, Stefi sa se faca bine, tu sa te simti bine si bebe sa fie ok. Pup pe Stefi, pe tine si burtica
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
100 de euro nu sunt pentru gaze, a zis ca ppoate nu mai avem bani ca sunt ff multe cheltuieli si poatye ne trbuie si pentru ary. baga ca bani sunt si pentru ary. si mai nou la sunat azi pe cez si ia zis ca diseara vor italieni sa o vada pe fimea. pai ducase dracu ce copilu meu este trofeu castigat sau ce??? ca sa se dea ea mare la italieni, dar daca diseara comenteza ii zic cateva de o so ustere si in cur de fata cu aia ca tot inteleg romana la perfectie.
BANI de gaze am de la nunta si mia facut SORAMEA imprumut de 30 de milioane la ea la servicii . si daca mai este nevoie mai goleste cardu pentru mine(tot sormea).
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
fetelor eu ma bag la nani langa ary ca sunt rupta dc? nu stiu
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Stefi inca doarme, astept sa se trezeasa sa-i dau antibioticul si supica.
Multumesc fetelor ptr ca va faceti griji pentru noi. Stefi e mai binisor acum, doar aseara mi-a facut febra iar pe noapte si azi nu, cred ca incepe sa-si faca antibioticul efectul, numai ca inca are gatul rosu. In rest e tot lipita de mine si numai in brate mi-ar sta...
Eu am luat azi antibioticul pentru infectia tractului urinar(mi s-a confirat si la analizele de urina ca am infectie) Nu e indicat in timpul sarcinii si alaptarii doar daca e neaparat nevoie...iar acum am un gust oribil in gura si imi vine sa vars... Magneziu inca nu am inceput sa-l iau...am tot citit pe net ca trece si-n lapte si nu ar fi indicat sa-l iau, dar pe prospect nu scrie nimic de asta...in fine ...
De placenta nici eu nu stiu mare lucru, ca nu mi-a zis prea multe doctorul, doar ca e slaba sau subtire si mi-a dat magneziu pentru contractii..Am tot cautat pe net de ce s-ar da magneziu si am gasit multe chesti care m-au bagat mai rau in ceata. E nasol cu doctorii de aici ca nu iti spun mare lucru..
Getik, cum zic si celalate fete nu as mai accepta de la ea nimic..ok iti trimite bani, dar ii dai sotului ca sunt de la masa, sau daca ai nevoie de ei te folosesti dar incerci sa-i pui la loc si cand vine si iti scoate ochii de ei, sau faci acest lucru inainte sa iti reproseze..Cat despre gaz, trebuie sa plateasca, ca doar nu o sa platesti tu si consumul lor, oricum nu stiu cum e legea gazelor prin ro..Stiu nu e usor, dar nici ajutor nu e asta cand scoate ochii tot timpul...pana la urma eu cred ca tu ai fost mereu recunoscatoare pentru ajutor, dar sa te lasi calcata in picioare..niciodata. Cum nu va lasa cu carciorul in autobuz?!! e scandalos
Ce prostie e in tara cu plata vaccinului, pe timpuri parca era gratis. Aici eu nu am platit decat rotarix si din 70 cat era am plati doar 10 (sper sa nu ma insel) ca restul a platit asigurarea, iar restul vaccinelor e gratis, de fapt le plateste statul ca a trebuit sa merg cu lista de vaccinuri la primarie si i-au dat apoi carte ptr vaccin, in care se vor nota toate vaccinurile facute de acum incolo.
Ema imediat o sa arunc si eu un ochii pe mail-ul comun.
Simina abia astept pozicile...pai tu o duci bine la job..toata ziua savurezi aroma vinului cumva faceti si lacrima?! Asa e si eu am auzit rudele care se plageau ca a mers prost via anul asta..de fapt ca si legumele/ fructele...si e vina omului in toate acestea...
Anna la multi ani ptr cei 10 ani impreuna (asta ptr vineri) pai de cat sa mergeti undeva, mai bine va redescoperiti acasa, cina romantica, lumanari, un vin rosu/alb, copil pus la culcare si va adceti aminte de prima voastra intalnire...mie mi se pare mai romantic asa decat mersul undeva pe ploaie/frig...da' e doar parerea mea ..noi din pacate nu am sarbatorit niciodata ani casatoriei...au fost problemele altora si am lasat bucuriile noastre..dar la anul sper sa fie altfel...
Inca nu am iesit afara is sotul imi recomanda telefonic sa nu mai ies, mai ales ca are inca rosu in gat si ieri am fost..asa ca stam in casa. Da stiu ca e bine ca mi-au dat concediu, mai ales ca stau cu copila acasa si nu mai trebuei sa o duc la cresa..dar nu stiu ce va fi dupa 13, ca daca nu-mi mai da concediu eu trebuie sa merg la munca is pe fata sa o duc la cresa si trebuei sa platesc la inceputul lunii cresa..sotul vrea sa o retragem ca el zice ca sigur doctorul nu o sa mai ma lase sa muncesc mai ales ca la control a zis clar ca imi da scutire ca nu vrea sa nasc pe scari la clienti acasa...deci ceva probleme sunt de s-a exprimat asa... numai ca eu asa sunt, ma stresez si nu ma linistesc pana cand toate nu snt asezate...in fine sper sa fie bine si sa-mi dea si de pe 13 scutire, ca oricum nu platesc cei de la job ci asigurarea mea plateste..
Fata da semen de trezire..in ultima perioada, de fapt de luni se trezeste la 6, ii dau antibioticul, ii face papa lui tati cand pleaca la 7 la munca si adoarme la loc cu tatzi in gurita pana la 10 recupreaza mititica sau antibioticul ii da o stare de oboseala...dar e ok.
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 14+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei