**Buburuze de 2009 in actiune (28)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Da Picky facem si lacrima !E si vina omului ca nu a mers bine dar nu numai-a mai fost si vremea,a mai fost si criza ca nu au fost bani de tratamente la timp si iaca rezultatele!
Ce m-as baga si eu la un nani-nani dar mai am putin si plec de la job iar acasa tre sa fiu fresh ca Andutu are chef de joaca.
la toata gasca!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Moama da am ce citi si ce ma bucur
Getikdeja a uitat de intepatura si asa bine i-a luat sange ca nici nu se mai vede locul..iar in legatura cu soata nu ma mai las la el, drept pedeapsa si-a castigat 2 zile de spalat vasele, la noi asa merge ne dam pedepse cand gresim, desi nu a vrut sa recunoasca pana seara cand a venit acasa ca a gresitbarbatii astia, nu ne merita...Getok ce sunt alea GHEBEEEEEam mai intrebat o data dar nu mi s-a raspuns. la multe lunite Ary dulce, sa cresti mare si la fel de frumoasa si sa-ti dea DD multa sanatate si la mami la fel
Adinama bucur ca ne-ai mai scris si ce dulce-i Razvanel si ce bine umbla, iar cu vorbitul nu mai zi nimic al meu nici cuvintele alea nu le zice vorbeste doar in chineza lui, eu nu ma mai stresez cu vorbitul cand o vrea sa vb sa vorbeasca pana nu mai poate si sa nu mai doara asa rau restul maselutelor.
Simina eu de la un an am renuntat la laptele praf, i-am dat vre-o doua luni lapte de vaca 3.5, iar din august am inceput sa-i dau lapte de capra si-i place f mult.el bea intre 650-750 ml pe zi, ii dau de 3 ori pe zi, dimi, la amiaz dupa ce papa si seara inainte de culcare.Ce lapte praf ii dai? Sa stii ca mai astept reteta de cei de ceapa
Ema ms ca ma faci slabanoaga, e adevarat ca am slabit mult nu zic 34 kg dar inca mai am burtaaa, sper sa scap cumva si de ea, dar per ansamblu sunt multumita fiindca sunt mai slaba ca inainte cum stai cu desenele? parca ziceai de ceva poze
Crislasa sa ne injure Pickyasa macar vine si ea mai des...ma bucur ca va intelegeti bine, sa dea DD sa fiti tot asa...nu am cobita fata cum poti zice asa ceva...noi mai suntem indragostiti dar nu ca la inceputuri, noi suntem f mult timp despartiti el fiind toata ziua la lucru sa faca bani sa ne scapam odata de datoriile astea, datoriile numai nu apucam sa le acoperim si intervine stresul, oboseala, nervii, eu astept mai multe de la el cand vine acasa, el e obosit...offff...dar inca ne mentinem si sper in mai bine, om vedea. Ma bucur ca la voi e altfel.Am intepatura si deja nici nu se mai vede multi...cum de dimi ii dai lapte normal iar seara praf? e vre-o smecherie?
Annaasa cred ca vom fi si noi, desi acuma ca a fost bolnav si a fost musai de stat in casa, s-a mai obisnuit si in casa, ca altfel si noi pe ploaie, pe ger afara cu noi!
Adinace ai gasit acasa? ceva de pe net? si eu as mai face ceva suplimentar acasa dar nush ce
Fetele revin cu partea a doua ca da semne de trezire piticul

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

picki vezi ca durerile de burta impreuna cu tensiunea si placenta insuficient dezvoltata duc la amenintare de avort.asa am patit eu cu eva mea....ma durea burta de nu puteam sa stau dreapta,,,,,si era sa pierd sarcina de la 6 saptamani....am avut colul dschis de la 32 saptamani,toata sarcina nu puteam sa mrg dreapta de dureri.....sangerari si astea....deci odihna ca efortul duce la ceva foarte rau....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 http://picasaweb.google.com/lhmadalina/EvaUnAn?authkey=Gv1sRgCJ669MzNktGsCw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Ema vazut pozicile cu desenele, sunt mortale..pe bune ca tu le-ai desenat? pai draga mea pune de o afacere ca te pricepi la desen

Si cu ocazia faptului ca ma deschis mail-ul comun am vazut-o si pe micuta Eva la flori si la volan...o scumpica

Simina e bun asa, lacrima cea pura inainte sa fei imbuteliata e Stiu dar mult a stricat omul, natura si de aceea sunt problemele care sunt acum, poloarea, ploi acide etc..omul si-a bagat nasul in lantul trofic si acum se vad repercursiunile lui. Asa e acasa trebuei sa fi fresh, dar e si bucuria aceea ca-l revezi...mie mi se rupea inima cand o vedeam ca atat de mult se bucura ca ma vede ca da in plans.

Lavinia reteta de ceai de ceapa? eu stiu de sirop de ceapa care e bun ptr tuse si te asigur ca ajuta... sa ai pofta la recuperat. ma bucur ca nu i se mai vede intepatura si ca e ok, acum asteptam rezultatele sa fie si ele ok.

Stefi mi s-a trezit pe la 4 i-am dat supica, intre, antibioticul si apoi mai mult cu forta in continuare supica..ca trebuie sa aiba ceva in stomacel. Acum e cu suzi in gurita si incearca sa se joace cu Picky iar din cand in cand arunca un ochii la desene...si ma tot intreaba de tati.

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 14+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Deci inca doarme piticania, s-a tot foit si invartit de s-a lovit de toate gratiile de la pat dar a reusit sa adoarma inapoi, deci sa continui pana mai pot
Pickyam vazut ca intrebai pe Alic de probiotice, la noi cand dai antibiotic la copil se da daca vrei sa-i dai si niste pliculete de praf care se dilueaza in lapte(eu asa ii dau la Rares).Pliculetele se numesc Biotics si se ia de la farmacie pe toata perioada de tratament si cateva zile dupa ce ati intrerupt tratamentul si ajuta la refacerea florei intestinale!...da cand incep lucrul il voi duce la cresa!Voi cum mai sunteti?Puca?
Getikreferitor la intrebarea da, sunt intru totul de acord cu Ema
Siminace ai gasit de lucru acasa? Daca stiti ceva sa-mi ziceti si mie pls...abia astept sa vad pozele cu casuca
Annaasa e cum zici nu are rost nervii si stresul cu barbatii, am sa incerc. Cand ma intorc la servici si parca acuma daca am aflat ca ma intorc in aceeasi agentie parca de maine m-as duce, am sa-l las pe Rares la cresa ca soacra mea nu va putea face fata sa aiba grija si de fata cumnatei mele si de Rares si de plodul care e pe drum al cumnateiasta este, am pus oricum soata sa se intereseze daca poate sta dar mai mult ca sigur raspunsul este nu.
Picky ma bucur ca e mai bine puca, multa sanatate va dorim si ma bucur ca ai venit si tu la umplut de pagini
Mai las piticania 10 min si apoi trezirea ca nu se mai culca la noapte, numai ca i-am cam dat programul peste cap cu trezirile astea la 7.30!
gasca si ne auzim mai incolo!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

manca-va-s eu da ce spor aveti, sa nu va deochi....ptiu ptiuuuuu...va pun si funda rosie
Ano hai ma baba sa=ti ghicesc in gheoc...iti dezleg cununia, iti zic de bine, iti zic de barbat...cam asa ceva fu cu AC in vara...black magic...glumesccc. multumesc , multumesc...is talentoasa si modesta shaorma ai mai mancat?????
lavi...ghebele is un soi de ciuperci ce cresc in padure....sa nu mananci, never pt ca devii dependenta....sunt foarte foarte bune. in magazin nu gasesti decat conservate, se iau din piata sau de la oameni e pe marginea strazii...mai si spuiiiii, auzi la ea, 34 kg
picky eu am desenat, merci, merci....ma gandesc si la astaaaaa, ce creziiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Fiica mea papa un biscuite cu crema in patut (ca am pus patutul textil in living si intra si iese cand are ea chef) si asteptam sa ne vina tati acasa.

Mada multumesc de sfat, ai trecut prin greu in timpul sarcinii, ai nascut la teren?!
Lavi da si eu ma bucur ca Stefi e mai bine. Va spun ca habar nu am de probiotice aici nu mi s-a dat si nici nu mi s-a spus ceva de asta..deci sunt in ceata ..
Eam felicitairi ptr talent

Apropo intrebare pentru gospodinele pricepute in duceturi: Am de anul trecut cateva borcane de dulceata din cirese negre, de la maica mea, dar dulceata e foarte tare si nu se poate unge pe paine/clatite dar buna la gust. Cum o pot "repara"?? Auzisem ca se pune din nou pe foc, cu apa si zahar dar nu stiu metoda de la un capat la altul..asa ca ajutati-ma. Stefi adora gemul/dulceata si papa zi de zi dimineata.

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 14+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

ema- am inteles.....dar daca lipsesc pot sa aduc bilet de la mama?

getik si eu sunt de parere ca nu ar trebui sa mai accepti nimic de la soacra,mai ales dupa cate ti-a facut,daca e de aiai care iti scoate ochii cand iti da ceva,trimite-o in origini

simina,anna-mama multumesc

lavinia da,la mers se pricepe bine,numai la fuga,cade,se ridica si fuga mai departe.
Serviciul nu e de pe net,am cautat,dar nu am gasit nimic.Unchiul meu are sectie de ciorapi lycra si imi aduce la imachetat,iar in functie de cati impachetez,atatia bani primesc,asta e,nu am crezut ca voi face asta,dar.....

Pupici!

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Un ingeras minunat,o creatura binecuvantata....sa facem cunostinta,eu sunt Razvan Ioan,traiesc o lume minunata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ana si eu eram singura mama nebuna care-si plimba copilul prin picuri de ploaie,pe aicea pe la noi
adina indiferent de job,ma bucur ca ai posibilitatea asta
picky pe bune?clasa I????bine spus,iubire..ea iubeste pisica nu o chinuiesa sti ca sunt total de acord cu tine,numai unul cearta kinderul,al doilea nu se baga si mai ales discutiile in contradictoriu nu se fac in fata piticuluimoamaaaaaaaaaaaa ce smechera e daca stie ea deja unde e rost de dulciuricu dintisorii v-am luat avem 6 dintisori taiosi ca de rechin,1 canin iesit si unul pe drum(se vdedoar asa un mic varf care a spart)si 4 maseleuite vezi??de aia e bun permisul ala in buzunar,in 20 minute faci piata si esti si acasahaha ..ce te face sa crezi ca ne oprim aicea???stai sa vezi de acum incolo ..lasa,voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca o sa mergeti intr-o buna zi la munte
getik fata mea,daca e vorba de scos ochii si comentarii care nu-si au rostul,mai bine lasa,putin-mult cat aveti e bun si asa si nu e nevoie de asemena "ajutor" socricesc
ema deci...POFTICIOASOOOOOOOOOOOOOOOOOuite ca nu o sa-mi strea in gat ci bine mersi in burta
simina lasa mustul...ia mai bine un pahar de vin rosu ca de busuioca din aia dulce
ana valeuuuuuuuu,nici nu vreau sa ma gandesc ce ar iesi,cine s-ar mai intelege cu cine??,noi am facut 8 ani si 9 luni de cand suntem impreuna si sa dea naiba daca am p-lecat pana acuma pe undeva,dar vorbeam cu al meu aseara cand stateam in pat ca doi porumbei si daca nu reusim pana se termina anul sa fugim oleaca,pai in primavara,cam martie-aprilie luam o macere la pensiune,gustari pentru in pat,frisca si capsuni,si la nevoie entrant forte ca avem de treaba nu gluma
picky am vb si eu cu cineva care e oarecum in domeniu si cica nu-i de joaca la tine,multaaaaaaaaaa odihna,asa ca gandeste-te ca e mai bine sa o ti si pe puca acasa si nici ea nu mai plange dupa tine
lavi ale dracu ghebe(ciuperci)..nu-s alea care te ustura bucile cand le cumperi la cat sunt de scumpe????nu e nici o smecherie cu laptele,o data de cava normala si o data d vaca aruncata din avion
picky am auzit si eu ca se pot "repara" dar isi schimba si gustul din pacate...la mine da rezultate daca intr-un vas cu apa fierbinte pun sa plutesca borcanul de dulceata si sa vezi peste cateva minute ce usor se intinde pe felia de paine

am scris si eu la viteza ca ma preseaza soata ca vrea si el la pcdar recuperez eu maine la o cafea cum trebuie

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

LUAOAR NAIBA PE SOACRAMEA vedeoas in 4 scanduri blestemata.
din cauza ei se duce dracu casnicia mea de care am tras atatia ani o distruge ea taratura, tarfa pamantului,alcoolica dracu.

am niste nervi de crap, m am certat cu dobitocu de barbatimiu pt ea dc dracu o tine atat in brate nu stiu, imi vine sa ii crap capu in doua

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput