**Buburuze de 2009 in actiune (28)**
Raspunsuri - Pagina 16
elena_adina spune:
Ce ti-a facut iar ?Eu cred ca e nebuna,clar.
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
alic spune:
am intrat repede sa-i raspund lui PPicky; antibioticele pot distruce flora intestinala; de aceea e bine ca in timpul tratamnetului sa se ia probiotice; eu i-am dat nataliei biotics sau enterol; nu stiu la voi ce se gaseste; e foarte bine daca ii poti da fetei si iaurt
sunt cu morcovul cat casa ma bag la somn!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
inca dorm pe mine,dar ne dregem acuma cu ,perfuzabile ,trabuce si vougue ...si suntem fresh
getik nu va certati voi doi,stati in bucatarie si discutati dupa e se culca fata,fara sa trantiti si sa tipati ca asta nu e o rezolvare
alic pai sa stii ca daca ma duc la geam vad un ditamai morcovoiul..,glumesc evidenthai si tu fi mai curajoasa ca nu-ti ia numeni boii de la caruta,o sa vezi ce o sa mai radem dupa-amiaa de morcovii tai in miez de noapte
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Intai sa scap de datoria fata de Lavi(scuze de intarziere):deci cureti o ceapa,o tai in patru si o pui la fiert in circa 200 ml apa;o lasi sa fiarba bine;ar trebui sa ramana cam 50-70 ml apa;il lasi sa se raceasca si ii dai puiul sa bea-are o culoare galbuie si nu e prea rau la gust.Eu sper sa nu mai aveti nevoie!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Simina1980 spune:
Asa:
Alic-multa bafta!
Lavi-nu gasisem altceva de munk ptr acasa ci doar faceam ce fac si la birou.Eu sunt economist si avem un program de conta pe internet si cu o parola pot sa intru si de acasa.Nu pot sa lucrez numai de acasa ca ar trebui sa car hartiile dupa mine dar ptr situatii de urgenta sau cand nu am cu cine sa las copilul apelez la solutia asta.E greu ca nu te poti concentra cu puiul prin preajma-el tot timpul cere ceva,face ceva si e greu.Hai ca mai ai putin pana reincepi munk-profita de timpul asta si petrece-l cu Raresel lasa munk.
Cris- ia sa faci bine si sa-ti iei soata si sa plecati macar un week-end la munte!Numai sa ne anunti sa ne ancoram bine ca nu stiu ce o sa iasa.
Picky-asa cu zicea si Alic si iaurtul e bun ptr refacerea florei.
Getik-ce ti-a mai facut scorpia de data asta?Nu te mai certa cu sotul din cauza ei ca nu merita-uite asa ii faci pe plac.Mai bine nu discutati despre ea,incearca sa ocolesti subiectul.
Hai ca mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata
adino dei hartia aia e buna de pus in rama si sa te uiti la ea, ca aici aia nu e valabila...s-a-ntelessssssssssss???
picky isi cam schimba gustul, intradevar....adaugand zahar devine mai dulce. faca cum face cris numai sa desfaci borcanul....pui un prosop intr-o oala, pui borcanelul, pui apa cat sa il cuprinda si il lasi pana cand se inmoaie...nu fa cu toate borcanelele o data, fa pe rand, cum le consumi pt ca lasandu=le mai mult, iar se ingroasa
alic bafta multa zi
cris sunt convinsa ca acolo va staaaaaaa....dar si kg mamaaaa
getik pt ca e mama lui, iar daca tu nu stii sa faci in asa fel incat ea pt tine sa nu mai existe si bagi in seama toate....bine patesti, ma scuzi.....eu is mai directa si mai transanta....pe mine omu daca m-a calcat pe batatura si i se mai pare si firesc ce a facut, sanatate la neamuri dar asta nu inseamna ca interzic sotului sa aiba leg cu acele persoane....draguta, tre sa intelegi....e mama luiiii, esti mama, pp ca ar aparea un X mai tarziuuuu in viata lui Ary, care sa fie in aceleasi leg ca tu cu soacra....ce faci??? fi oleaca mai altfel si lasa blestemele si chestiile de genul, pt ca prin asta nu te arati deloc mai presus decat ea....daca te-am deranjat...sorry, dar asta sunt eu si asa gandesc
getik1 spune:
neata fete am venit la nu am chef de nimik noroc cu ary ca face cateuna alta si ma scotae din starea asta.
ema mami stiu ca ai dreptate drept urmare "nu dau cu rosii", asa este este masa dar ma disperat il suna zilnik si de 2-3 ori pe zi, nu stiu ce ii baga in cap ca se certa si se tine la colt cu mine de mama cu toate ca evit discutiile. dar mia ajuns cutitu la os la tot ceea ce mia facut in 9 ani jumate de camnd su nt cu el. nici acu ca avem familia cu acte in regula si fata nu inceteaza. vrea sa fie deasupra tuturor sa poata scoate ochii.
si aseaara mi sa pus pata ca nu am vrut nimik din ce a trimis ea adica: o sticla ulei, un pachet cafea,2 maimutoaie folosite lu ary, si suta de euro, ca sandalele si papucii mei nu am vrut sub nici un chip sa ii opresc. si i am zis tati nu vreau sa opresc nimik ca vine in tara in ianuarie si iara scoate ochii, si ma facut nebuna si paranoica.
revin dupa ce termin treburile
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
draga mea....de ce te superi tu???? te face nebuna si paranoica o pers pe care o apreciezi???? nu....deci lasa sa fii tu nebuna si paranoica in viziunea ei si impacata tu cu tine, e ft imp asta si deloc importanta parerea ei....cat despre cum a fost si cum este....asa va fi si de acum in colo, stai linistita....tre sa iti implantezi tu un mare ignore si gata....sotul tau daca vrea sa accepte se la ea, nu are decat, tu nu ...scurt. vrea el aia 100 euro, nu are decat sa=i ia, tu ii zici ca NU esti de acord si gata, fara cearta si fara nimic....tu nu vezi ca asta e scopul ei??? sa bage zazanie???? de ce ii dai satisfctie certandu-te cu el????? barbatii sunt niste copii, daca le dai impresia ca joci cum vor ei ii ai la degetul mic. ia si calmeaza=te si gandeste la rece...ea e mama lui, asta e, nu ai cum sa pui X relatiei lor insa pune tu X relatiei tale cu ea...un X clar. ori ii transmiti, ori vb cu ea si=i zici ca nu ai nevoie de nimic, ca tu esti bine asa cu ce ai si fara alte eplcatii, tu nu esti datoare nimanui cu explicatii ...daca ea vrea sa ii ia nepoatei, nu are decat, asta nu ai cum sa opresti...ia si vezi de traba fata draga si lasa babele cu ale lor, varsta afecteaza unele pers rau la capatzana. spor la trebi
cris_82 spune:
pisiroanca asta de fata mi-a mancat ficatii de azi de dimineatavad ca a pucat-o somnul si s-a dus in pat sa se culce
simina daca gasesc cu cine sa las fata ,as pleca si maine
ema care kg fata???ca inca nu am ajuns la 50
getik tin sa-i dau dreptate emei,e mama lui si daca tu nu vrei sa ai nici o treba cu ea,e ok..dar lui nu-i poti impune
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
ema cat de curand daca il mai suna pe cez din greseala seara cand este acasa( ca il suna numai cand etse la servicii,ca sa intelegii) iii spun ff clar ca nu vreau eu personal nimik de la ea si sa nu mai aud discutii. iar pe el il tin la respect cateva zile si poate o sa invat sa fiu indiferenta, stiu ff bine ca e masa si nu pot schimba nimik dar ma doare ca el nu vede ca ea ne baga cearta in familie deliberat. si ce afacut socrasa cu ea face si ea cu mine. in fine treaca de la sine.
azi am vorbit cu soramea cea mare si pe langa ce bania m eu de la nunta stransi imi mai da si ea pana ia imprumutu si ma duc sa iau centrala sa se apuce cez de ea pana bagam gazele sa avem si instalatia facuta.
asta ma doare ca nu ne lasa in legea nostra cu toate problemele noastre ca daca nu sar baga, ar fi ce ar fi dar dupa ce ca tv nu mai am ca nu l am platit, tel la fel, stau ca cucu inchissa in casa (acu e frumos afara asa ca ies in gradina), tac si nu zic nik,incerc sa trec peste ca fac ceva bun.
multumesc lu DD ca ary eset sanatoasa si este un copil destul de cuminte in comparatie cu altii mai are bazdacii ca aseara de exemplu cand a inceput sa tipe si tipa mai tare, mai tare, mai tare pana cand am zis ca m-ia spart timpanele dar era delicioasa cu galagia ei
poop
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar