**Buburuze de 2009 in actiune (28)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

draguta, tre sa intelegi ca totul e in mainile tale si sa elimini cearta dintre voi 2...daca reusesti asta, restul vin de la sine.
eu mi=am anuntat sotul aseara ca imi extind opera de arta ...resp in dormitor la noi si in living...deocmdata nu m=a dat afara nici nu a zis NU, deci eu o iau ca pe aprobare....gressc???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ema-ce as vrea si eu sa ma pricep ca tine!N-as mai plati baietii sa faca scafe si alte alea.
Getik-e usor de dat sfaturi dar are dreptate Ema totul e in mainile tale.Stii ca si a mea soacra tot asa il suna pe sot numai ziua cand e la munk nu si seara sau in week-end cand e cu mine?M-am suparat si eu de multe ori pe faza asta dar degeaba(ea tot cand vroia ea suna) asa ca am hotarat sa nu-mi mai bat capul.Asa te sfatuiesc si pe tine!Cat despre greutati-cu totii avem-important e sa fim sanatosi.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Cat timp se alinta fiica mea cu Picky, se pupacesc, se iau in brate, am zis sa intru si sa va citesc...
Pe mine m-a pus naiba sa fac putina curatenie pe sus, sters praful, aspirat si spalat pe jos ..si m-a luat o durere de spate si niste intepaturi puternice la burta de ma chinui sa respir..in fine acum o sa stau linistita si dupa ce scriu putin aici ma pun pe canapea...o sa iau azi si magneziu.

Alic bafta multa la examen, tinem pumni sa vii cu vesti bune!!!
Cris multam de sfat, ma mama o printesa ai si asa rau te terorizeaza?! da' e puiul tau ...fie-ti mila de ea si nu o mai certa ...ca e mica
Getik sunt si eu total de acord cu Ema, are dreptate, de tine depinde daca vrei sa continui casnicia si sa dai un ignore total soacrei tale, dar sa o accepti ca e mama sotului tau...asa e ea...nu uita ca vei fi si tu soacra.. cred ca unele dintre noi am trecut prin probleme cu socra..eu si prin probleme cu fosta sotie a sotului si m-am agitat, ne-am certat, eram pe punctul de a ne desparti dar intr-un final am ascultat si sfaturile altora si am dat la toate ignore...si acum imi e bine...nu mai ma agit, nu-mi mai pasa si nici nu ma mai afecteaza cu nimic..imi vad de familia mea, copii mei si stotul meu si atat...restul nu conteaza.
Simina, Alic va spun sincer ca aici nu cred ca se da asa ceva, ca altfel mi-ar fi dat, iar la farmacie sa merg sa iau de capul meu fara reteta nu-mi da ..se pune la socoteala is iaurtelul de fructe?! ca doar pe acesta mi-l mai mananca in ultima perioada..
Ema si Cris va multumesc pentru sfatul cu dulceata..o sa il urmez

Fiica mea vine si trage de mine ca vrea la plimbare, dar afara ploua...

Va las acum merg sa ma ocup de ea

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 14+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor azi plec cu ary in oras sa ma intalnesc cu soramea sa cumpar centrala, nu stiu cand ma intorc dar intru sa pun poze cu ary care azi nu ma lasat sa dau cu aspiratoru ca de vroia sa stea calare pe el si m il prea dupa se tinea cu manutele num ai de el il urmea precum pisica soarecele si ca sa nu lovesc manutele mici am facut ce a vrut ea. diseara pun si poze cu ea sa vedetii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetele!
Am venit si noi de la spital, cu rezultate bune, nu este alergic, inimioara e ok, s-a inchis si camaruta care ramasese deschisa, a zis dr ca e un copil perfect sanatos, nici nu stiti ce m-am bucurat cand am auzit cuvintele astea.In sfarsit am terminat si cu raceala asta, ca2 saptamani ne-a ajuns. A zis doar ca e sensibil la viroze si sa am grija sa nu-l duc in locuri aglomerate.
Am vb azi si cu soacra mea daca o sa poata avea grija de Rares daca ma intorc eu la lucru si a zis ca sa-l inscriem la cresa sa aiba loc si apoi om vedea, ca daca o sa nasca cumnata mea poate nu o sa poata avea mereu grija de el si sa am unde sa-l duc.Asa imi venea sa-i zic dar lasa ca poate sta cumnata mea sa aibe grija de bebele ei ca doar nu e singura care a nascut, ca mie asa mi-a zis cand am nascut, ca de ce se tot agita atata maica mea si nu ma lasa sa fac nimic ca doar nu-s singura care a nascut, bine ca va veni vremea si o sa-i zic vre-o doua daca nu va sta cu Rares si sunt convinsa ca nu va sta si atuncio chiar ca va izbucni al treilea razboi mondial, atunci nu ma mai abtin si o sa le zic vrede-n fata! Cam asta este si la mine daca tot vorbeati de soacre.Si cred ca daca discutam de ele nu mai terminam niciodata si numai ne stricam buna dispozitie cum mi s-a intamplat si mie azi cand am auzit-o.
Ema m-ai scos la lumina cu ghebele astea, am sa in cerc sa ma tin departe de ele sa nu devin dependenta
Pickyeu nu sunt talentata prin bucatarie, iar la dulceturi nici atat din pacate nu-ti pot da nici un sfatcum mai e Stefi? Tu cu durerile?
Adina atata timp cat iese un banut de ce sa nu impachetezi, zi-i sa-mi trimita si mie ca impachetez si eufoarte bine ca reuseesti sa faci ceva si acasa si eu as face dar nu gasesc nimic...asa e si Rares fuge nu umbla si ma enerveaza ca atata da cu capul de zici ca nu-i a lui...o singura scutire de la mama se accepta,asa-i Ema?
Cris, Ema bine ca m-ati luminat
Alic te asteptam cu vesti bune si sa ne faci cinsteee
Simina mersi de reteta am notat-o, din fericire acuma nu mai am nevoie, fiindca nu mai tuseste Raresucul, parca i-a trecut de pe o zi pe alta, numai i-a vazut pe doctorii din spital si i-a trecut.Azi cand am mers dupa analize cand am intrat pe sectie a inceput sa urle saracul, cand a vazut-o pe asistenta dadea sa fuga.Mersi inca odata...stiu ca nu mai am mult pana incep lucrul dar as mai castiga ceva banuti ca si asa stam f prost la capitolul asta, iar cat doarme el as face ceva...dar vb ta profit de rareselul pana mai pot
Emadeci nu acceptam scutire de la mama, nici macar una?
Crisslabanoaga ce esti, cate kg ai avut cand ai ramas gravida 30?
Getikal dracului cu soacrele astea, te inteleg perfect asa este si a mea, sau era.Pana m-am enervat si dupa botezul micutului i-am pus pe toti la punct si pe ea si pe fica-sa si pe sotul acesteia.Am mers tot mai rar la ei, de ex anul acesta am mers de 4 ori la ei, de sarbatori si la ziua micutei, am rarit-o total si si-a dat seama si acuma se comporta mai ok umpic, dar materialul tot ala e. Ideea e vb Emei indiferenta!!!Bine la noi au mai fost si altele! si sper sa treaca repede supararea!
Pickyai grija te tine pls, mai lasa mulncile la altii, sper ca esti mai bine
Merg sa termin si eu curatenia ca diseara am musafiri!
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Mergi la inceput

Aliccccccmami ceva vesti nu ne dai? Pls pls pls spune-ne ca esti soferita cu acte in regula

Mergi la inceput

Fetelor rares si acuma doarme de la 14.30 si imediat imi vin musafirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

getik mama,dar ne ai pe noi
ema stai asa ca al meu n u stie ince despre ce-i vorba si la noi,dar o sa ramana cracanat cand o vedea ditamai copacul ca iese de dupa viitoarea canapez
simina totul se invata mama,chiar si zidaria nu-i grea,doar sa iti arate cineva,dar vezi ca nu ai cum sa impaci si csaa si jobulfataaaaaaaaa,pune poze cu casa ca noi murim de curiozitate
picky ca-ti spuseram noi tie??lasa smotru ca nu mai e de tine,pune mana si menajeaza-te oleaca sa mai ai un bb pe drum si va vrem pe amandoi sanatosimila???doar ce mi-a tras una mai devreme peste ureche de nici acuma nu aud cu ea,stai sa vezi ce o sa fie la bucile ei..cur rosu de maimuta..
getik sa fie intr-un ceas bun centrala si pozeeeeeeeeee
lavi sa stii ca imi plac vestile buneslabanoaga?? pai aveam 48kg cand am ramas gravida si pana la 7 luni jumate daca doar m-am perfuzat,am scazut la 42 kg dar dupa,in 2 luni am luat 15 kg..acum am 49,1kg

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

http://picasaweb.google.ro/102347085797853723665/ArySeptembrie#5522790329940465586 aici este ari cu aspiratoru

getik mamika de

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

da cris ai dreptate noroc ca am net ca asa va am si e voi si tare bine e
nopate buna ma bag sa dorm

getik mamika de