Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da asa mi s-a spus, insa haiduc a zis ca e bine de vorbit preventiv, daca va fi ceva sa se poata merge imediat. Desi nici el nu credea ca va fi, dar e precaut.

Mai era o fata ieri la eco de 25 saptamani ( la Haiduc - eco de control) si i-au depistat bebelusului insuficienta cardiaca. Doamneeee groaznic moment.

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Alexa, deci ti-a placut la dr. veduta ? Ea ai vazut spune cam tot ce face si vede pe acolo dupa care revine de cateva ori si se uita din nou sa fie sigura ca vede aceeasi chestie de fiecare data. Nici eu nu cred sa fie vreo problema. Nu cunosc nici un medic la Budimex (ce bine!) desi si eu stau aproape de spital. Dar cei de la neonatologie vor verifica cu atentie copilul si te trimit ei daca li se pare ca e ceva de investigat.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

32+ ANDREEA LAVINIA

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideteodor

Da, stiu ca trebuie sa trec de cele 10 mesaje. Si voi trece curand, va bombardez .
Ce faceti voi cand simtiti noaptea ca vi se taie respiratia ? Eu nu pot dormi adesea din motivul asta... Ma ridic, ma plimb, beau apa, mangai bebeul, dar stiti daca exista vreo pozitie de somn care sa ajute ?

eu cel putin pana aseara nu prea am avut probleme dar fetita mea e inca mica si se pare ca incep sa am si eu mici neplaceri. Oricum de cand mi;a explodat burtica seara o clc pe un puiut de perna si o simt mai usoara ca sa zic asa. Unele fete si'au luat perna din aia lunga nu mai stiu cum ii zicepentru gravide care la fel am inteles ca e super. Am vazuto prima oara in ultimul film cu J'lo si acolo mi se parea tare amuzanta, mai ales ca isi inlociuse iubitul cu perna. Asa ca ai grija

pupici pe burtici :*:*:* 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nu inteleg unde sunt cele 17 kg, Beatrice. Sincer! Deci n-o credeti pe Beatrice, m-am intalnit cu ea vineri si e superba, recomand sa-si schimbe cantarul. Doar burtica ti-a mai crescut-lucru perfect normal. Insa cele 17 kg... lasa-ma, ca nu exista asa ceva.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Dimitra, eu nu mananc mult si tot am luat 17 kg.Miruna, tu cat mai ai?

32+

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideteodor spune:

Da, atunci o sa caut o pernuta si o sa incerc. Si bebele nostru e tare miscacios, cand incepe miscarile... E o fericire :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Fetelor pe explorer chanel e o emisiune despre celule stem... si eu trebuie sa plec la doctor... offf... si vroiam si eu s'o vad... na...next time... take care ca eu am plecat la doctor avem intalnire cu bebelina

pupici pe burtici :*:*:* 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ana,(pupici multi) ufff, nu merg nici smiley-urile, pagina aceasta merge azi dimineata foarte greu la mine!

Sper sa pot ajunge si eu la intalnire si sa veniti cu cantarul, ma urc pe el. Am plecat de la 49 si azi dimineata aveam 66.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Mai fetelor, m-ati omorat cu kg...eu fiind deja grasa, nu m-am mai cantarit de cateva luni, cred ca de cand aveam vreo 20 de saptamani...si nici nu ma cantaresc decat cu o zi inainte de a naste...altfel ma apuca vreu depresie

Ma simt f harnica azi, deja sunt la a 3-a masina de spalt ptr bb; hainutele le-am mai spalat mai demult la 90 grade, iar acum le-am pus la 30 grade si dubla clatire.

Andreea, mami de baiat si 33+ cu

AMR 5 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

De azi in 3 saptamani ne internam! Poate ma lasa dr. meu sa asist la vreo nastere!

Ana
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

si azi e zi plina de schimbari de semnatura
multumim tuturor si va felicit inapoi !

si cre'ca e luna plina ca prea visati de zor (dintre toate l-am tinut minte pe cel al lui Sashenka - partea a II-a )

eu de vreo 3 nopti parca sunt alt om...adica dorm foarte bine, nu mai am starile alea de dat cu aspiratorul, ma trezesc la toaleta si adorm imediat inapoi, nu sunt amortita, nici umflata nu mai sunt.

sa nu ma intrebati ce am facut, ca n-am facut nimic....doar ma pregatesc de concediu vreo 2 ani! Sper sa ramana 2 ani!
AMR 4 zile lucratoare - mai zicea cineva... imi vine sa pun la semnatura !

bine ai venit, mamideteodor

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

De azi in 3 saptamani ne internam! Poate ma lasa dr. meu sa asist la vreo nastere!

Ana
AMR 28 de zile(sper eu)

eu zic sa stai tu pe fundul tau si sa nu asisti la nici o nastere

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput