Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_o spune:
Foarte tare! Sper sa se adevereasca visul, domnul iubi vrea sa cumpere teren in Vama, la vara...
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli ana te-am visat in noaptea asta!iti terminai constructia la casa, undeva pe malulul marii, si pe ponton tu faceai roata si din cauza burticii nu ti-a iesit cum trebuie ,iar dl iubi te filma cu camera si iti spunea ce frumoasa esti apoi am trecut la alte vise mai ciudate,cu soacra-mea ca tocmai ce il nascuse pe sotul meu si o certam ca nu stie sa aibe grija de el de aceea a ajuns asa insensibil 30+ |
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)
mamideteodor spune:
Da, stiu ca trebuie sa trec de cele 10 mesaje. Si voi trece curand, va bombardez .
Ce faceti voi cand simtiti noaptea ca vi se taie respiratia ? Eu nu pot dormi adesea din motivul asta... Ma ridic, ma plimb, beau apa, mangai bebeul, dar stiti daca exista vreo pozitie de somn care sa ajute ?
sugubina spune:
Neata iepurasele!
Sa vedeti ce am visat:ca a nascut Doura o fetita, prematur, era perfect sanatoasa insa. Ne-a trimis si o poza si era frumoasa foc!
Asnoapte dupa ce am papat crispy alea am cam avut arsuri asa..am supt dicarbocalm si baut apa la greu.Azi merg la dr de fam sa imi dea prenatal. Sper sa nu ma puie pe drumuri ca azi chiar tre sa fie prima zi de prenata..sunt descoperita alfel.
ALEXA1985 stai linistita cu siguranta nu are nimic printesa ta cu inghititul. Ai sa vezi tu la nastere,hai ca nu mai e mult.
sugubina 29+ cu Puficele
ana_o spune:
DIMITRA, felicitari pentru prefixul 3!
Daca ai probleme cu pielea, eu iti recomand din tot sufletul uleiul de masline... Nu stiu daca am spus pe forum, dar eu am renuntat la orice alta crema de corp. Folosesc un gel de dus sensitive, de la Nivea(la noi inca n-a aparut), care are un miros ff placut, apoi ma dau pe tot corpul cu ulei de masline, iar pe burtica de fiecare data cand simt "mancarimi". Cu toate ca am pielea un pic predispusa la vergeturi, nu am facut nicio vergetura pe burtica... si cred cu tarie ca asta se datoreaza numai si numai uleiului. Cine ar impresia ca va mirosi aiurea dupa ulei, credeti-ma ca nu... Atat eu, cat si domnul iubi, suntem tare sensibili la mirosuri ciudate.
Ana
AMR 28 de zile(sper eu)
Joy21 spune:
Buna dimineata!
Va servesc tot cu ceai de fructe (cu multa miere si lamaie), ca vad ca inca tin raceala in frau.
Ana, e de bine ce zici tu acolo
Miruna, din cate stiu, la cezariana, bebelusii tb aspirati mai "temenic" nu stiu daca plang inainte de a fi aspirati. La nasterea normala, travaliul ii pregateste mai bine pe bebelusi pentru a face fata noului mediu si respira, plang si inainte de a-i aspira. Asa stiam eu...
Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara
David Lloyd George
mamideteodor spune:
Fetelor, voi ati pregatit camerele de bebei ? sau in fine, lucrusoarele... Se spunea inainte ca nu e bine sa pregatesti dinainte, dar parca imi pierd rabdarea... Voi ati inceput cumparaturile ?
ana_o spune:
AnaVio, cam acum incep si micile neplaceri ale sarcinii... Oricum, ai fost tare norocoasa fara stari aiurea, noi ne-am cam plans, inca de la inceput, de diverse stari de disconfort. Asa ca nu te speria, iti spun si eu ce-am auzit de la prietene: e doar inceputul.
Mamideteodor, cred ca numai de tine depinde sa gasesti o pozitie buna pentru somn, fetele si-au procurat perna gravidei si au spus ca e muuuult mai odihnitor somnul. Problema e ca oricat de bine as dormi noaptea, acum au inceput amortirile... Sa te trezesti amortita si umflata la maini si picioare, e cam nasol, oricum ar fi somnul.
Din cele 3 carti pe care le am, in toate scrie ca trebuie sa dormim in pozitia in care ne simtim cel mai bine. La mine bebele e cam miscacios, de fapt foarte miscacios si daca il trezesc, cumva, cand ma intorc de pe-o parte pe alta, e cam grav... ca nu mai pot sa adorm inapoi, din cauza lui. Incepe "boxul". Dar de cateva zile am inceput sa ma obisnuiesc si am reusit sa adorm si in "suturi". Deh, te conformezi...
Ana
AMR 28 de zile(sper eu)
sashenka_h spune:
cred ca a fost luna plina si noaptea viselor ciudate....prima data am visat ca mi-a curs dopul si aveam hemoragie si eu nu vroiam sa nasc prematur ptr ca nu sunt incubatoare libere prin bucuresti . apoi am visat ca nu eram gravida si eram in mare amor cu un tip super misto... doamne si ce mai faceam....dezmat nu alta....ce iti este si cu hormonii astia .
in rest a venit un nene cu fierul forjat sa facem balustradele exterioare la casa si acus fug ptr ca vreau sa incep sa-i spal lui bebe mic si sa ma apuc de bagaj....
va pup si ne vedem mai incolo
Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)