Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata!!!!!

de 3 zile suntem puturoase....ne trezim dupa 9:30...am zis sa intram sa va salutam,sa va pupam si apoi mergem la masa...azi nu avem nimic deosebit de facut...pt ca oricum este totul anapoda prin casa din cauza curateniei...

va pupic pe toate!!!

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Lorin, felicitari!!!

Am intrat si noi in s34 azi. de abia astept consultul miercuri, sa vad ce mai face bebe mic

Voua cum v-au zis drii, acum ca ne apropiem de ziua Z. Care e planul de consulturi?

s34 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Neata burtici
lorin7774 ce faaaain abia astept si eu sa trec de saptamanile cu 2 in fata
aseara n'am mai apucat no'spa ca am adormit si dupa toata noaptea am stat de paza: veam intruna apa si mergeam la baie e prima noapte cand patesc ceva de genu
azi am si control la 12.30 si am zis ca pregatesc lista pt dr sa vorbesc cu ea despre nastere dar nu am mai apucat sa vad ce mi'oi aduce aminte s;o intreb si sper sa fie ok
va pup si va doresc o zi minunata

pupici pe burtici :*:*:* 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideteodor

Buna dimi burtici ! Sunt si eu o burtica de noiembrie, dar e prima data cand scriu... Va urmaresc de la inceputul sarcinii, dar cu cat s-a apropiat momentul, cu atat m-am incurajat mai mult sa scriu. Incep emotiile, intrebarile, palpitatiile... Si NERABDAREAA !

bine ai venit te asteptam cat mai des in odiseea noastra

pupici pe burtici :*:*:* 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Lorin, felicitari!!!

Am intrat si noi in s34 azi. de abia astept consultul miercuri, sa vad ce mai face bebe mic

Voua cum v-au zis drii, acum ca ne apropiem de ziua Z. Care e planul de consulturi?

s34 Lucas Petru

mie dr mi-a zis sa ne vedem la 2 saptamani,iar in caz de durere,contractie sa-l sun imediat indiferent de ora si sa merg la spital.

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideteodor spune:

Multumesc, Ana ! Sper ca de acum, daca tot am facut primul pas, sa mai urmeze si altii, sa scriu mai des...
Pupici la toate burticile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

bunaaa!LA MULTI ANI!DOURA,MULTA SANATATE SI UN BEBE SANATOIS!
am schimbat si noi prefixul,avem 30 de saptamani,am fost si la dr,dar am venit cam suparata,dr ma certat ca am luat 17 kg in greutate...
fetelor imi este ffff foame,cateodata simt ca mor de foame...
bebe este bine,capul este in jos,are 1600 gr,si totul ok
pe mine ma cam doare pielea pe burtica,si ma dau cu creme,dar am o burta asa mare ,ca sa intins ff mult pielea...si nu stiu ce sa mai fac
de luni mai am doar 7 saptamani,pana la cezariana si astept cu nerabdare momentul...
toate fetele

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana te-am visat in noaptea asta!iti terminai constructia la casa, undeva pe malulul marii, si pe ponton tu faceai roata si din cauza burticii nu ti-a iesit cum trebuie ,iar dl iubi te filma cu camera si iti spunea ce frumoasa esti
apoi am trecut la alte vise mai ciudate,cu soacra-mea ca tocmai ce il nascuse pe sotul meu si o certam ca nu stie sa aibe grija de el de aceea a ajuns asa insensibil

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Dana, Loredana, felicitari pentru schimbarile de semnatura! Putin, putin, putin si avem bebeii langa noi!
Pissi, intr-adevar am mai multe motive de tristete, dar simt ca devin ca o victima din aia penibila, daca ma plang de toate prin cate trec. Noptile plang, ma descarc, ziua o iau de la inceput... ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere sa depasesc tot ce mi se intampla acum. Multumesc de interes, oricum!
Mamideteodor, bine ai venit in odisee, daca ne urmaresti de ceva vreme inseamna ca stii problema cu moderarea, trebuie sa treci de cele 10 mesaje, ca sa te putem citi in timp real. Te asteptam aici!
Vesti bune si de la mine, presiunea scade din cauza supapei de siguranta, cea care s-a "deschis" in momentul in care am uitat presiunea la apa si a depasit nivelul 2... Cica supapa aia n-o sa se mai inchida si tot picura, asa ca i-au montat un furtunel direct in gura de scurgere si va mai scadea presiunea, dar nimic din care sa ne ingrijoram. Asa ca azi dimineata s-au apucat sa puna parchetul! Eu stau ascunsa in dormitor, m-am obisnuit cu imaginea horror a apartamentului, mai "inchid" ochii pana maine si apoi simt eu ca va fi totul bine.
Va pup pe toate, fara exceptie!

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ufff, eu visez operatia de cezariana, ma gandesc mereu la uter…..

Cristina Spatar, cantareata a zis ca timp de 4 luni a avut depresie si a fost groaznic, ca in tot acest timp, nu lasa pe nimeni sa se atinga de copil....

Mamaaaaa, ce greu merge azi pagina de pe forum!

32+

Mergi la inceput