Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 6
lorin7774 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
eu zic sa stai tu pe fundul tau si sa nu asisti la nici o nastere Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
bun sfat !
eu am asistat doar la urlete, taveleli si alte alea....si parca imi pierdusem orice urma de curaj
acu macar stiu ce ma steapta
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
30+
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h apoi am visat ca nu eram gravida si eram in mare amor cu un tip super misto... doamne si ce mai faceam....dezmat nu alta....ce iti este si cu hormonii astia . |
sa inteleg ca tipul ala nu era sotul tau
30+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui mamideteodor Buna dimi burtici ! Sunt si eu o burtica de noiembrie, dar e prima data cand scriu... Va urmaresc de la inceputul sarcinii, dar cu cat s-a apropiat momentul, cu atat m-am incurajat mai mult sa scriu. Incep emotiile, intrebarile, palpitatiile... Si NERABDAREAA ! |
Bine ai venit, Mamideteodor!
27+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi amelia cu ce dr nasti la cantacuzino? Doamne ai grija si de noi 31+ |
Cu Oana Zaharia. Ea mi-a urmarit toata lupta si evolutia lui bebe cand s-a hotarat sa vina .
27+
ALEXA1985 spune:
Unde ai comandat?
citat din mesajul lui danaint Neata! Mi-am comandat si eu un prosopel puf bebe. La targ eram prea obosita, si era aglomeratie acolo. Imi soseste luni s33 Lucas Petru |
32+ ANDREEA LAVINIA
AMR 6 saptamani !!!
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
sa inteleg ca tipul ala nu era sotul tau 30+ |
bineanteles ca nu. era un tip inalt, creol, cu muschi si ma purta in brate ca pe un fulg (eram slaba) si ma iubea tare si nu pot sa dau mai multe detalii ca ma rusinez dar credeti-ma ca era super misto....
Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
simona-maris spune:
http://www.europafm.ro/stiri/interne/perioada-pentru-care-parintii-primesc-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-fi-redusa~n43527/?avBrowse=last
Fetele ,ce ziceti de asta????
Daca il cititi si aveti timp..sa vedeti cum le ureaza o mamica guvernantilor sa isi ia citostatice de banii furati de la bebelusi!