Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 22
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Ascult Michael Buble si imi vine sa dansez... Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 26 de zile(sper eu) |
Ana, mi-ai dat de lucru... bantuim singure pe aici si ne miscam in ritmul muzicii
27+
ral_eli spune:
citat din mesajul lui ana_o Ascult Michael Buble si imi vine sa dansez... Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 26 de zile(sper eu) |
ti-a revenit voiosia?
30+
ana_o spune:
Amelia, cu ce te incalti?
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui ana_o Amelia, cu ce te incalti? Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 26 de zile(sper eu) |
Pana acolo merg in adidasi sau papuci, inca nu stiu, acolo o sa incerc sa-mi pun o pereche de pantofi care imi erau oricum mai largi (s-a lasat pielea) si imi iau si rezerva o pereche de ceva gen balerini, pe care i-am purtat toata vara. Problema e ca in toate incaltarile mi se umfla picioarele, noroc ca am rochita lunga, calc pe ea, ca altfel...
27+
ana_o spune:
Pacalesc tristetea! Michael Buble ma ajuta...
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
ti-a revenit voiosia? 30+ |
Ana
AMR 26 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Cata bunavointa pe domnul iubi.... Mi-a adus o farfurie plina cu sandwich-uri. Va poftesc si pe voi!
Hm... ce-o fi cu el?!
Ana
AMR 26 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Asculta si tu Michael Buble si hai la sandwich-uri si cafea cu lapte!
citat din mesajul lui ral_eli eu m-am trezit tare morocanoasa in dimineatza asta 30+ |
Ana
AMR 26 de zile(sper eu)
ral_eli spune:
nu stiam de tipul asta. am dat pe youtube, imi place
eii , vezi ana, ca baiatul face primul pas, cedezea si tu putin
30+