Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 23
ana_o spune:
Poate sa faca si 10, Ral... Eu de felul meu n-am fost si nu sunt rea, dar fiecare om are o limita. Iar gesturile astea sunt cam inutile in aceste momente.
Deci, cafea?![]()

Ana
33+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)
ral_eli spune:
m-am trezit asa cum m-am culcat: cu curu in sus si am niste arsuri , asa de diminetaza, ca nu imi vine sa inghit nimic .
30+
ral_eli spune:
chiar imi place baiatul asta de canta!
ia mai zii ce asculti tu ca sa-i pun lu' bebe ![]()
30+
sorinaalex spune:
Neatza fetelor 
Ce matinale sunteti
...cafea nu beau in general, dar asa mi-e pofta de ciocolata calda
.
Ral_eli ce ti-a spus dr-ul despre butik joasa? Si a mea e la fel si abia marti merg la control.
Offfff fetelor, nu va mai ciondaniti cu iubitii. Al meu e plecat cu jobul de 8 luni si jumatate si ce n-as da sa fie acasa, langa mine. Stiu ca fiecare le stie pe ale lui, dar incercati sa va bucurati de faptul ca sunt langa voi, buni, rai, asa cum sunt
.
Va pup si va doresc un week-end minunat! 

26+ 
sorinaalex spune:
Ral_eli, pentru starea pe care o ai Bubble e foarte bun. Mie imi place tare mult si Katie Melua, dar e mai melancolica ![]()
Eu il adorm pe bebe pe cavaleria rusticana si functioneaza, jur. Am zis ca ii pregatesc un ipod numai cu muzica pt el 
.
Offfff, abia il astept sa il tin in brate
26+ 
ana_o spune:
Queen, Sarah Brightman(se spune ca melodiile ei sunt "inaltatoare"), Sarah McLachlan(Ordinary Miracle-superba) Gheorghe Dinica(toate melodiile lui)... Noi ne trezim pe Bolero, RAVEL.... E asa, romantic...![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli chiar imi place baiatul asta de canta! ia mai zii ce asculti tu ca sa-i pun lu' bebe 30+ |
Ana
33+, viitoare mami de
, David CiprianAMR 26 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Ral, pentru arsuri: Activia de baut si-un no spa. O adevarata minune combinatia!
Ana
33+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)
ana_o spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorinaalex Offfff fetelor, nu va mai ciondaniti cu iubitii. Al meu e plecat cu jobul de 8 luni si jumatate si ce n-as da sa fie acasa, langa mine. Stiu ca fiecare le stie pe ale lui, dar incercati sa va bucurati de faptul ca sunt langa voi, buni, rai, asa cum sunt Va pup si va doresc un week-end minunat! ![]() ![]() 26+ ![]() |
Iubirea ca iubirea, Sorina... dar linistea?!

Ana
33+, viitoare mami de
, David CiprianAMR 26 de zile(sper eu)
sunset_zuzi spune:
neata 

doura super banc ![]()
![]()
beatrice o sa incerc si reteta ta pt contractii (partea cu nospa) ideea e ca pana acum incercam sa iau cat mai putin nospa in ideea ca atunci cand o sa am cu adevarat nevoie sa-si faca efectul...dar degeaba ...asa ca o sa incerc sa iau preventiv 2 pe zi macar 2-3 zile...oricum marti ar trebui sa merg la medic
si atunci vedem ce si cum 
miruna si eu la fel am patit cu tv-ul
am avut pachet cu o gramada de canale si ma uitam doar la maxim 5-6 si mai dadeam si o gramada de bani
asa ca am renuntat ![]()
Doamne ai grija si de noi
31+