Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Poate sa faca si 10, Ral... Eu de felul meu n-am fost si nu sunt rea, dar fiecare om are o limita. Iar gesturile astea sunt cam inutile in aceste momente.
Deci, cafea?

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

m-am trezit asa cum m-am culcat: cu curu in sus si am niste arsuri , asa de diminetaza, ca nu imi vine sa inghit nimic .

30+

Mergi la inceput

cafea merge

30+

Mergi la inceput

chiar imi place baiatul asta de canta!
ia mai zii ce asculti tu ca sa-i pun lu' bebe

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Neatza fetelor
Ce matinale sunteti ...cafea nu beau in general, dar asa mi-e pofta de ciocolata calda.
Ral_eli ce ti-a spus dr-ul despre butik joasa? Si a mea e la fel si abia marti merg la control.
Offfff fetelor, nu va mai ciondaniti cu iubitii. Al meu e plecat cu jobul de 8 luni si jumatate si ce n-as da sa fie acasa, langa mine. Stiu ca fiecare le stie pe ale lui, dar incercati sa va bucurati de faptul ca sunt langa voi, buni, rai, asa cum sunt .
Va pup si va doresc un week-end minunat!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Ral_eli, pentru starea pe care o ai Bubble e foarte bun. Mie imi place tare mult si Katie Melua, dar e mai melancolica
Eu il adorm pe bebe pe cavaleria rusticana si functioneaza, jur. Am zis ca ii pregatesc un ipod numai cu muzica pt el .
Offfff, abia il astept sa il tin in brate

26+

Mergi la inceput

Queen, Sarah Brightman(se spune ca melodiile ei sunt "inaltatoare"), Sarah McLachlan(Ordinary Miracle-superba) Gheorghe Dinica(toate melodiile lui)... Noi ne trezim pe Bolero, RAVEL.... E asa, romantic...

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

chiar imi place baiatul asta de canta!
ia mai zii ce asculti tu ca sa-i pun lu' bebe

30+

Ana
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Ral, pentru arsuri: Activia de baut si-un no spa. O adevarata minune combinatia!

Ana
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Offfff fetelor, nu va mai ciondaniti cu iubitii. Al meu e plecat cu jobul de 8 luni si jumatate si ce n-as da sa fie acasa, langa mine. Stiu ca fiecare le stie pe ale lui, dar incercati sa va bucurati de faptul ca sunt langa voi, buni, rai, asa cum sunt .
Va pup si va doresc un week-end minunat!

26+

Iubirea ca iubirea, Sorina... dar linistea?!

Ana
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata

doura super banc

beatrice o sa incerc si reteta ta pt contractii (partea cu nospa) ideea e ca pana acum incercam sa iau cat mai putin nospa in ideea ca atunci cand o sa am cu adevarat nevoie sa-si faca efectul...dar degeaba ...asa ca o sa incerc sa iau preventiv 2 pe zi macar 2-3 zile...oricum marti ar trebui sa merg la medic si atunci vedem ce si cum

miruna si eu la fel am patit cu tv-ul am avut pachet cu o gramada de canale si ma uitam doar la maxim 5-6 si mai dadeam si o gramada de bani asa ca am renuntat

Doamne ai grija si de noi 31+

Mergi la inceput