Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 21
ana_o spune:
Eu credeam ca glumesti.
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h zau ca imi este frica Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)
sashenka_h spune:
gata m-a sunat si am plecat. sa-mi tineti pumnii
Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
danaint spune:
Am fost la film, si acu am citit repede ce ati scris... Am retinut doar ce zicea Miruna de tocuri de 10 la vara. Eu as plusa la 12cm
Cand imi pun piciorul langa o pereche de pantofi, parca sunt un elefant langa incaltari de soricel
s34 Lucas Petru
arwen92 spune:
buna seara mamicilor!
ma scuzati ca dau buzna peste voi,si peste emotiile(?) voastre...
si eu sunt o tanara mamica de baietel dulce foc,si citindu-va mi-am amintit si eu de perioada pregatirilor ptr marea intalnire cu bebe...
acum noi am crescut,avem 6 lunite,mergem pe 7.
de ce v-am deranjat?
am si eu de facut un anunt(scuzati off-topicul),dar incercam sa vindem ceva urgent ca am avea nevoie de banuti.am intrat intr-o perioada dificila rau si incercam sa scapam de unele lucruri in stare foarte buna.
mai exact,am un leagan electric de la primii pasi( http://www.okazii.ro/catalog/44080248/leagan-electronic-lux-bebelusi-PRIMII-PASI-.html?utm_source=box_homepage_recente&utm_content=leagan electronic lux bebelusi~PRIMII PASI~&utm_medium=CustomZone&utm_campaign=CustomZone )
si un cos landou NOU-NOUT! ptr primele 3luni.numai bun ptr scos la plimbare sau la vizitele medicale.are husa ptr picioare salteluta ,2manere ptr afi usor de transportat si 2buzunare pe laterale.
ptr poze si detalii ma gasiti pe adresa de mail:
arwen_arwen92@yahoo.com
sau id de messenger: arwen_arwen92
va multumesc ptr timpul acordat citirii acestui mesaj!sa aveti in continuare o sarcina placuta si fiindca se apropie momentul mult asteptat...O NASTERE CAT MAI USOARA CU BEBEI SANATOSI SI VOIOSI!
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
douradoudou spune:
Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu un bebelus in brate. La un moment dat, femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata ii spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea!
Ajung ei la Ploiesti , aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o
parte si nu vrea sa suga. Femeia din nou:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea! Bebelusul, nimic.
Ajung ei la Brasov ….scena se repeta, bebelusul iar nu vrea.
Femeia iar spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea!
Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea langa femeie pe bancheta izbucneste:
- Dar hotarati-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor la Ploiesti!!!
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 32+ cu
ana_o spune:
Buna dimineata!
Haideti la cafea cu lapte si biscuiti Belvita!
Ana
AMR 27 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Cu ce sa va trezesc eu????
Ana
AMR 26 de zile(sper eu)
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui ana_o Ovulatia mea a fost foarte ciudata, nu stiu ce s-a intamplat, dar cred cu tarie ca a fost "voie divina". Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 27 de zile(sper eu) |
Si eu la fel am zis, asta e clar .
Am uitat: Buna dimineata tuturor, sa aveti un weekend fara dureri, ganduri negre si probleme !
27+
ana_o spune:
Ascult Michael Buble si imi vine sa dansez...
Ana
AMR 26 de zile(sper eu)
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui ana_o Cu ce sa va trezesc eu???? Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 26 de zile(sper eu) |
Pai eu m-am trezit pe la 7, acum m-as culca, dar trebuie sa ma arunc in dus si apoi sa ma duc la coafor si dupa aia sa plecam spre restaurant, ca nunta nu-i in Bucuresti si pana ajungem... ne canta cucii...
27+