Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am uitat sa ma vait.

Am niste dureri de simfiza ingrozitoare. Chiar sunt singura care are asa ceva??? Nu pot nici sa pun un picior peste celalat far as ama stramb macar de durere...

Ma doare si spatele, oricum as sta. Sotul vazand pozitiile adoptate mi-a zis ca ramane sa incerc sa stau in cap

Iar bebe, sper cel putin ca el, s-a asezat, zic eu, atat de jos incat ar trebui sa mut WC-ul in sufragerie sau televizorul in baie. Am o senzatie continua de susu... care se soldeaza si cu curse spre baie, desigur inutile. Nu stiu sa descriu dar nu sunt doar loviturile in vezica...alea erau parfum fata de senzatia asta.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Miruna nu esti singura cu dureri de simfiza.Si eu am dar am vazut ca,cu cat ma menajez mai tare cu atat sunt mai atroce.Habar nu am de cel!
Oricum sunt constante pe timpul noptii cand merg la toaleta.
Acum ma lupt cu arsuri de stomac si nu prea stiu de ce au aparut ca ultima masa a fost pe la 16 iar pe la 21 am mancat 2 mere.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Intr-adevar, acum mi-am dat seama ca semnatura mea e cu o saptamana in urma. Am facut un calcul simplu... Deci duminica inchei saptamana 35!

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Eu sunt ingrozita de picioarele mele super unflate.Tensiune mare nu am,sarat nu mananc.Cred ca de la stat in picioare mi se trage.
Ca vorbeati de soti,vin si eu sa ma plang de al meu.Acum vreo 2 zile ma uitam pe un site cu hainute de bebelusi,domnul era la tv.Il chem sa-i arat un sac de dormit si el imi raspunde tare enervat"si eu ce sa-i fac".Instantaneu m-a apucat plansul(a fost prima oara in sarcina cand m-a facut sa plang,cred ca si hormonii sunt de vina ca altfel ma puneam pe urlat la el).Si-a cerut scuze si a promis ca nu mai face.Oricum data viitoare o sa incep sa urlu la el cat ma tin plamanii,sa stie ca are nevasta insarcinata.
Acum de ex nu pot sa adorm ca domnul meu nu a sosit acasa.S-a dus sa-l ajute pe fratele meu la nu stiu ce.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Miruna, dar eu nu inteleg faza cu gratarul...fac doar barbatii? La noi se obisnuieste sa se faca cu randul la cineva. Barbatii se ocupa de gratar si noi, femeile, stam si barfim ....adica avem discutii inteligente.
Symo, mersi de info. Dar care e site-ul? ca eu in afara de .ro, n-am gasit.
Maine trebuie sa mergem la o petrecere de copii de la 10.30. si l-am delegat pe sot sa ia cadou. evident, n-a luat. Asa ca maine trebuie sa ma trezesc si mai devreme, ca sa plecam la 10 de acasa Dupa party ne ducem la piata. Vreau sa iau gogonele, gogosari, castraveti. Saptamana viitoare e saptamana muraturilor ...pana acum am facut zacusca, gem, dulceata si am pus cateva pachete de ardei copti si vinete la congelator.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

marlip.com

Symo 35+ Diana Nicole
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ana vad ca nici tu nu ai somn!
Eu duminica inchei sapt 34,stiu foarte clar cand am avut ovulatia.

33+

Mergi la inceput

Mi-e rau. Cred ca de la gura aia de bere. Si oricum, adorm dupa miezul noptii, tot timpul.
Ovulatia mea a fost foarte ciudata, nu stiu ce s-a intamplat, dar cred cu tarie ca a fost "voie divina".

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Ana vad ca nici tu nu ai somn!
Eu duminica inchei sapt 34,stiu foarte clar cand am avut ovulatia.

33+

Ana
AMR 27 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Noapte buna si u weekend placut tuturor!
Cred ca iar ma duc la tara,nu-s prea hotarata dar sa raman singura parca nu as vrea.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

si eu sunt treaza tot din cauza sotului. s-a dus cu colegii in oras si tre sa ma duc sa-l iau ca a baut si sincer imi este o frica de mor...nu de condus si pana ajung la masina...este curtea lunga si daca imi da cineva in cap

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

si eu sunt treaza tot din cauza sotului. s-a dus cu colegii in oras si tre sa ma duc sa-l iau ca a baut si sincer imi este o frica de mor...nu de condus si pana ajung la masina...este curtea lunga si daca imi da cineva in cap

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Ana
AMR 27 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

zau ca imi este frica

Mergi la inceput