Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_o spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Mai, voi ma innebuniti cu gatitul! Auzi: gemuri, magiunuri, zacusca, muraturi. N-am facut in viata mea asa ceva! 32+ |
Ai tot timpul, de acum inainte!
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)
Madanic spune:
citat din mesajul lui danaint Lorin, felicitari!!! Am intrat si noi in s34 azi. de abia astept consultul miercuri, sa vad ce mai face bebe mic Voua cum v-au zis drii, acum ca ne apropiem de ziua Z. Care e planul de consulturi? s34 Lucas Petru |
La mine de saptamana viitoare merg la fiecare 7 zile la consult si teoretic ar trebui sa-mi masoare colul dar e la alegerea mea .
Daca depasesc termenul din nou la 41 de saptamani ma pune la testul de stress. Inca nu mi-a dat verdictul cu tipul nasterii.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 34+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 4 saptamani dar mai sigur 6
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ral_eli spune:
maitineti minet fetelor cand aveam toate pofta de bere sau de salata de vinete??
eu si acum poftesc la bere si mai beau cateodata fara alcool
30+
anya2010 spune:
citat din mesajul lui simona-maris Fetele ,care aveti copii la scoala,please help!! De unde v-ati facut rost de manuale scolare? Imi trebuie pentru un proiect la agentie, si nu vreau sa umblu tot orasul,ca nu mai pot cu spatele meu Plsss care stie unde pot gasi manuale....si mai ales in zona de est( Titan), dar e bine oriunde...sa ma ajute si pe mine Multumesc muult! |
In principiu in mai toate librariile se gasesc si manuale scolare. N-as putea sa-ti spun care e mai dotata. Eu pt fratele meu de clasa a 11 a am gasit pe w w w. manuale-scolare. ro. Inca nu am comandat pt ca astept lista completa cu ce-i trebuie. Eu le-am gasit pe toate pe site-ul asta. Sper sa gasesti si tu ca e mai comod.
Ana 33+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
Madanic spune:
citat din mesajul lui ana_o Madanic, frumoasa semnatura cu AMR-ul. Miruna, mi-ai facut pofta de bere... Am voie o gura? Parca am o Veltins prin frigi... Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 27 de zile(sper eu) |
Multumesc frumos
Madalina
mami de Isabella Andreea si 34+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 4 saptamani dar mai sigur 6
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ana_o spune:
Anya, frumoasa si semnatura ta!
Ana
AMR 27 de zile(sper eu)
letzy81 spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi m-am saturat de filme, uitat la tv ...azi am stat toata ziua in pat ca am avut contractii si nu pot spune ca au trecut cu nospa...nu erau ff dese dar erau prezente si m-am speriat putin ca pe parcursul sarcinii de pana acum nu am avut astfel de probleme fetele care au mai avut probleme cu contractiile voi ce faceti ca sa scapati de ele? PS: este cumplit sa stai doar in pat,toata admiratia pt fetele care stau cu saptamanile in pat Doamne ai grija si de noi 31+ |
La mine au inceput contractiile foarte devreme,de la 20 de sapt.Este adevarat ca erau nedureroase dar eram tare panicata.Apoi dupa ce am trecut de 30 de sapt nu ma mai sperie.M-am obisnuit cu ele desi am zilnic minim 10.Stau linistita ca se pare ca nu mi-au afectat lungimea colului prea mult.Am renuntat sa mai iau no spa.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
33+
ana_o spune:
Salata de vinete a fost declarata mancarea preferata a odiseei. Si pepenele rosu, fructul preferat. Cat despre alcoolizare, am baut la bere sarcina asta...
citat din mesajul lui ral_eli maitineti minet fetelor cand aveam toate pofta de bere sau de salata de vinete?? eu si acum poftesc la bere si mai beau cateodata fara alcool 30+ |
Ana
AMR 27 de zile(sper eu)