Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana, lasa ca exerseaza

Beatrice nu sunt deloc feminista. Sotul cand ma descrie/prezinta spune ca sunt *misogina, orgolioasa si ca atunci cand ne-am cunoscut beam 12 beri/zi* . Va dati seama ce impresie pot sa fac si cum de am numai prieteni baieti . El oricum il intrece pe Ema la perle si de regula perlele ma implica si pe mine...

Acum ... ce v-a apucat cu marimile astea... si eu purtam 36, dar prefer sa nu imi amintesc . Parca vad cum iesim prin iunie in parc cu bebei, pe tocuri de 10 cu rochii scurte si mulate .

Simona, iarta-ma dar mi-am propus sa iti raspund de vreo 3 ori. Ema a primit manualele la scoala. Toate sunt scrise de Marcela Penes si publicate de propria editura. Nu stiu daca se gasesc in librarii dar daca te pot ajuta cumva sa imi spui. Nu prea am inteles la ce ai nevoie si de ce ai nevoie

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Miruna, dar eu nu inteleg faza cu gratarul...fac doar barbatii? La noi se obisnuieste sa se faca cu randul la cineva. Barbatii se ocupa de gratar si noi, femeile, stam si barfim ....adica avem discutii inteligente.
Symo, mersi de info. Dar care e site-ul? ca eu in afara de .ro, n-am gasit.
Maine trebuie sa mergem la o petrecere de copii de la 10.30. si l-am delegat pe sot sa ia cadou. evident, n-a luat. Asa ca maine trebuie sa ma trezesc si mai devreme, ca sa plecam la 10 de acasa Dupa party ne ducem la piata. Vreau sa iau gogonele, gogosari, castraveti. Saptamana viitoare e saptamana muraturilor ...pana acum am facut zacusca, gem, dulceata si am pus cateva pachete de ardei copti si vinete la congelator.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Am uitat sa ma vait.

Am niste dureri de simfiza ingrozitoare. Chiar sunt singura care are asa ceva??? Nu pot nici sa pun un picior peste celalat far as ama stramb macar de durere...

Ma doare si spatele, oricum as sta. Sotul vazand pozitiile adoptate mi-a zis ca ramane sa incerc sa stau in cap

Iar bebe, sper cel putin ca el, s-a asezat, zic eu, atat de jos incat ar trebui sa mut WC-ul in sufragerie sau televizorul in baie. Am o senzatie continua de susu... care se soldeaza si cu curse spre baie, desigur inutile. Nu stiu sa descriu dar nu sunt doar loviturile in vezica...alea erau parfum fata de senzatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

[
Acum ... ce v-a apucat cu marimile astea... si eu purtam 36, dar prefer sa nu imi amintesc . Parca vad cum iesim prin iunie in parc cu bebei, pe tocuri de 10 cu rochii scurte si mulate .

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mirunaca sa treaca.

Mai, voi ma innebuniti cu gatitul! Auzi: gemuri, magiunuri, zacusca, muraturi. N-am facut in viata mea asa ceva!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Neata!

Madanic, medicii au motivat pentru ca erau filmati cu camera ascunsa, altfel, probabil nu recunosteau. Pacat de acesti oameni care desi sunt victimele sistemului sanitar sunt discrimanti si cotizeaza la acelasi sistem.

Cat despre plangerea la colegiul medicilor, sunt de acord cu tine insa e bine sa nu existe mari expectative. Au fost cazuri oribile in ultima perioada si nu am auzit ca acesti medici sa fie sanctionati in vreun fel. Oricum este un gest de civilizatie sa faci plangere si tot ce poti pentru a-i elimina din sistem.

Fetelor am o curiozitate care ma bantuie de ieri... Beatrice a spus ca la cezariana copii nu pot primi scor Apgar 10, de ce??? Eu ma gandeam ca se da mai usor, pentru ca bebele nu colaboreaza deloc, pe cand la nasterea naturala, la un travaliu de nspe ore eventual, nici el nu mai poate fi fresh. Pe la 1.00 ma gandeam la chestia asta

Ral_eli
, nu e nimic sigur despre indemnizatie insa, probabil, asa cum a spus Anya, au lansat zvonul neoficial ca sa testeze reactiile. E trist pentru ca nu avem conditii pentru a ne creste copii si a ne reintoarce la munca dupa 1 an. Crese nu sunt iar acolo unde sunt conditiile sunt mizere, nu toti isi permit bone, nu toti au bunici... Eu cand aud de aceste masuri ma gendesc mereu la o familie simpla, la cum este incurajata sa nu faca copii, sa nu spere la nimic.

Cred ca depinde si de tipul de cezariana, dar oricum ideea pleaca de la faptul ca netrecand printr-un travaliu trebuiesc stimulati, ajutati sa scoata lichidul din plamani. La Isabella nu a fost nevoie sa o aspire de loc dar trecuse prin 36 de ore de travaliu, era rosie toata nu cum mi-a zis o prietena ca fetele ei ambele nascute cu cezariana la rece (pe motive medicale nu la cerere) erau albe si fara capul tuguiat etc.
Ca sa stii exact cauta indicii care intra in componenta scorului Apgar, de acolo vezi ce si cum.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 34+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 4 saptamani dar mai sigur 6
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Miruna, eu am dureri de simfiza. Mai tare e la mine ca pocneste, trosneste ...adica cd ma dau jos din pat se aude:'poc'. Ca atunci cd iti trosnesti coloana, ca s-o indrepti. Cateodata nu pot pasi de durere. Eu urasc senzatia aia de mers la susu, dar la mine trece repede, ca se muta sa-mi dea si alte senzatii...de nr2
Eu ma oftic f tare, ca zau ca arat f bine pt o gravida, dar merg ca o tzatza, mai pun si mana in sold/sub burta, sau ma opresc ca nu mai pot face 2 pasi Am multe kg in plus, dar inca imi vin hainnele dinainte, dc sunt elastice. am ras cu mama ca zilele trecute am vrut sa-mi pun o rochie tricotata, care e super mulata. am pus-o si cd m-am uitat in oglinda am murit de ras. Pt ca nu era f elastica, s-a ridicat f mult, de nu-mi acoperea fundul decat cu un deget ...dar in fata mie mi se parea ok. bine ca m-am uitat in oglinda, ca plecam de acasa super indecenta

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

neata!

La multi ani doura! Sanatate si numai bine micutei voastre familii!

Eu simt in anumite pozitii sau in anumite momente o durere surda in zona pelviana. Ma intreb daca o fi ca o fi coborat bebe sau o fi ca si-a schimbat cumva pozitia si incomodeaza zona? La voi cum e ? Pot asimila senzatia cu senzatia pe care o am uneori la menstruatie cand e inceputul ciclului si curge f mult si parca se desface putin toata zona... ?
Noaptea mai simt si eu dureri usoare de spate fara nici un motiv aparent. Si burta si mai intareste in B-H din cand in cand. Dar nimic asa dureros incat sa pot zice "da, uite, asta e o contractie" (prima data am facut ceza la rece si nici nu am simtit toate placerile astea de acum).

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Si eu am dureri pelviene, dar cum eu nu am dureri la menstruatie si cum contractiile la primul travaliu au fost de-a dreptul salbatice nu prea pot sa zic ca se incadreaza la nici unul din cazuri. Ma mai ia nebunia cateodata sa nu se desprinda operatia de cezariana veche si sa fie asta, dar ma calmez singura ca ar trebui sa fie ceva sange vizibil daca ar fii asa.
La mine durerile sunt mai nasoale daca stau intinsa, asa ca stau in picioare cat pot de mult.

Madalina

Am vorbit pe forum cu cineva careia i s-a desfacut operatia de cezariana pe la 37 de saptamani din senin fara sa faca nimic care sa duca la asta, si fara sa intre in travaliu. Mi-a spus ca s-a simtit ca o durere surda pe toata linia cezarienei. A avut control la doctor cateva ore mai tarziu si i-a povestit ce a simtit si dr a verificat-o imediat si a bagat-o in ceza de urgenta. Nimeni nu a patit nimic. Dar putea fi mai rau daca ei nu-i dadea prin cap sa mentioneze acea micaa durere surda care nu prevestea de fapt nimic. Riscul insa este f f mic sa se intample asta. Insa e bine sa sufli si in iaurt.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Merci, o sa sun la medic .

Madalina

Mergi la inceput

Corina la noi e mai delicat. Cei doi vecini nu stiu cum sa fuga de sotii si atunci exista doua variante: fie se plaseaza la noi pe terasa, unde una dintre sotii vede tot, fie se plaseazala unul dintre ei, cu o sotie cumintica, intr-o parte distincta a curtii unde nu sunt vazuti de niciuna din noi. Din cand in cand se fac si gratare cu sotii.

AL meu este exemplul negativ pentru ca nu fuge ba chiar ma cheama, atunci cand se poate. Cand ceilalti se ascund nu ii tradeaza in schimb

Anul trecut stateam mai mereu cu ei la o berica pe terasa si am fost renegata de sotii... ce sa mai, conspiratie maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Madanic, frumoasa semnatura cu AMR-ul.

Miruna, mi-ai facut pofta de bere... Am voie o gura? Parca am o Veltins prin frigi...

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)

Mergi la inceput