Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
beatrice75 spune:
Ma uit pe Realitatea. Prezentatoarea are sarafan ca al meu. Pe vremea cand purtam masura 36.....eeeeee...ce vremuri!!!!!
32+
douradoudou spune:
multumesc pt urarile de ziua mea ..la fel va doresc si voua
noi am ajuns acasa azi-noapte pe la 3..inca nu mi-am revenit ..ma simt f obosita parca am zburat 14 ore nu 2 ..anyway va pe toate fara exceptie si ma duc sa vad ce e pe la tv apoi mai recuperez din urma
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 32+ cu
ana_o spune:
Beatrice, eu purtam si 34 inainte...
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)
mirunam spune:
Ana cel mai probabil picioarele isi revin... eu ma feresc de aceste actiuni sadice. Am ascuns toti pantofii cu toc ca ma apuca depresia.
Beatrice, Raluca a scris dupa ca bebei nu au primit 10 din prima ci la 2 minute distanta de la nastere. Evaluare se face imediat si apoi la maxim 5 minute.
Sunset urasc televizorul. Eu am o gramada de posturi pentru care platesc extra si zau daca stiu de ce. Totul se rezuma la cele 3-4 normale in rest... nimic. Am 80 de posturi doar ca sa petrec 30 minute trecand prin ele
Nu stiu ce sa iti zic cu contractiile. La No-spa ar trebui sa treaca. Daca poti mai ia unul. ALte medicamente nu stiu sa iti recomand, eu doar No-spa am luat.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
ana_o spune:
Doura, pupici! Ne-ai lipsit!
Ana
AMR 27 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Sunset, te-ai hidratat corespunzator azi? Ieri, azi?
Ana
AMR 27 de zile(sper eu)
beatrice75 spune:
Da, Ana si eu si eu si eu, doar la unele produse...
Miruna, da, nu mai retin daca moasa respectiva a specificat, dar parca a zis ca la prima notare clar nu obtine 10, nu stiu la a doua noatare daca poate obtine 10. Deci tot nu ar fi 10 pur, 9.50
32+
ana_o spune:
Domnul iubi s-a apucat de curatenie...
Si nu inteleg de ce, ca oamenii n-au terminat, mai au maine jumatate de zi, cel putin.
Ana
AMR 27 de zile(sper eu)