Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Nici pe mine nu ma mai incape nimic , si maine merg la nunta. Am anuntat deja ca nu stau pana la final, ca nu rezist. Sper sa nu ma enervez si sa plec de la inceput

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

amelia_ilie mergi pe la magazinele alea multe unu langa altu din Pantelimon. Vei gasi sa iti placa ceva cu siguranta.

ana_vio87 asa imi zice si dr mea numa in pat sa stau; eu mai ies pe la compras sau la dr. Dar asta cu iesitu deja e sport extrem pentru mine, azi cand am mers la canapele ma simteam asa greoaie, ma dureau picioarele..

Yeah Ratusco ne balenizam si patuncinizam la greu. Pan la urma incerc sa ma bucurez de perioada asta cu somn si liniste. Cre ca o sa ne fie dor.

ana_o cu pantofii si eu la fel. Am niste papuci de vara si niste sandale joase de piele. Azi ii zic lu Pufi hai sa ma incalti cu sandalele. Aratam ca un carnat, deabia mi-au incaput picerele..Ce m-oi face cand va fi mai frig si eu nu mai am pantofi inchisi care sa imi vie? Imi cumpar ceva, sigur, da gasesc pt balene? Pt elefante? Faza cu unflatu e o chestie normala acuma, nu mai am nici un moment de dezumflare.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sugubina, din cate am inteles, ne revenim la masura dinainte de sarcina... f rar ramanem cu o jumatate de numar in plus.

Nu ma mai duc niciunde... Dar sunt in continuare imbracata, parca as astepta...

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Miruna, eu am nascut de 2 ori cu cezariana si ambii copii au avut Apgar 10.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 28+

Ufff, inca o diferenta intre noi si alte tari. Noua ne-a zis la curs ca la cezariene, copiii nu primesc la scorul Arpag mai mult de nota noua.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

multumesc fetelor!
doctora asta reuseste mereu sa ma linisteasca si imi raspunde cu rabdare la toate intrebarile

eu am o pereche de adidasi (niste pantofi sport cu talpa mai inalta) in care imi incap picioarele si cu ei o sa ma deplasez pana nasc. am 2 perechi de blugi de la kiabi si un pantalon primit de la nasa si cam asta e garderoba mea. iar cand o sa vina frigul ala rau o sa iau o geaca de-a sotului, ca ma deplasez doar pana la doctor sau la piata. sunt pe cheltuielili minime si nu vreau sa bag bani in ceva care folosesc doar o luna, 2 si apoi le arunc

30+

Mergi la inceput

sorry....apgar

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ma uit la postarile voastre si vad din ce in ce mai des emoticonul .
Il imbratisez si eu din ce in ce mai des. Am aflat ca imi pleaca menajera. Mai sta sa termine scoala de soferi si sa ia examenul (ideea si sustinerea mea) si apoi pleca in Italia. O inteleg.... bani mai multi. Dar fii-mea va suferi enorm pt ca este foarte atasata de ea si nu pot sa nu ma intristez cand ma gandesc.
Deja cu gandul e plecata ca mai nou fac singurica mai tot prin casa ea rezumandu-se la a iesi cu fata la plimbare.... in loc sa fie invers.

Asa ca azi am spalat/intins 3 masini, aspirat casa... si nu e mica, dat cu mopul, facut mancare....si acum ma doare burta de mor.

Am terminat si eu cu cumparaturile, exceptand Garmastanul....convingeti-ma ca merita 40 lei ca eu nu prea as da atat pe el.

Am gasit camasa de noapte cu gauri pentru alaptat+halatel subtirel la 20 lei la un depozit. Nu e deosebit de frumoasa, dar pretul este foarte atractiv.

Am comandat si tampoane pentru lehuze, dar inca nu am primit nici un semn.

Cris mami de Teodora si 33+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Miruna este o feminista infocata

Ana, am o ciuda pe voi. Eu sunt fan filme si nu am mai fost la cinema de 2 luni cred. Ca bebicului nu-i plac zgomotele.

Sunset, pt contractii eu fac tratament de 2 sapt pana la nastere: adica 3 no spa pe zi, dar iau 2, 2 Dupahaston si daca sunt zile cand si asa am contractii, supozitor cu uscosin si gynipral. Am zis eu ca sotul zice ca la cate pastile am bagat in mine in sarcina asta, va iesi un ATOMIC BEBE.

Ieri am vazut o emisiune de la americani cand o femeie se ingrasase in sarcina 30 de kg si la 3 ani dupa nastere, nu reusise sa dea jos nici macar un kg.

32+

Mergi la inceput

Ral_eli, esti dotata cu garderoba, eu ma laud doar cu o pereche de blugi cu burtica de la kiabi (pe care ii port zi de zi la serviciu si ii spal cel putin o data pe saptamana) si niste bluzite de vara, cu bretelute. Cand se face mai frig afara o sa trec la puloverele mele din liceu (da, de prin 90-92) care sunt lungi si largi si la o geaca de-a sotului meu (ca lui nu-i place in mod deosebit, ca desi e gen cojocel, n-are gluga. Mie imi e de ajuns, ca daca am nevoie imi pun fesul meu cu ciucure maxim.
Cam astea-s haniutele mele pana vine bebelina, si nici n-am de gand sa mai cumpar ceva. Noroc ca pentru vara care-a fost am avut niste rochite din cele care se pot purta si cu si fara burtica, plus bluzitele cu bretele si blugi un numai mai mare si elastici, sa nu ma stranga la burtica (care era si ea mult mai micuta).

27+

Mergi la inceput

Beatrice, nu ne speria, noi vom fi toate modele pana la vara, garantat !

Sugubina, merci, o sa iau la picior magazinele, numai sa ajung cumva sa vad si eu ceva mai pe lumina, ca daca ma pierd in vreun magazin, de-acolo ma pescuieste al meu.

27+

Mergi la inceput