Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 15
Vasari spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
nu-mi spune ca asa as manca un papanas eu chiar nu am nici o problema cu barbatul, este sotul model....eu sunt dusa cu capul, lipseste si el o data la jumatate de an si eu intru in depresie, dar chiar as iesi undeva Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
hihi, nu ma refeream la al tau, eram in asentimentul fetelor care se plangeau.:) Na, niciodata nu-i totul perfect, dar cand tinde sa fie bine deja e mare lucru.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s
ral_eli spune:
eu am fost la doctor azi, sunt indragostita iremediabil de bebelu'meu
colul e luuuung si inchis, 4,2 cm (in ritmul asta poate ajung la 41 de sapt cum mi-am propus )
bebelul are capul mare (ca mine) si are 1,700 kg
30+
Vasari spune:
Sa ma plang si eu scurt. Eu sunt f empatica, iar problemele celorlalti le prind imediat. Ma refer la cei care sunt in vecinatatea mea, parca e un flux palpabil. Am o colega cu mari probleme, asa ca vin acasa si ma gandesc mult la ea, plus ca azi ma simt extraordinar de agitata din acelasi motiv. De ex azi cand a oftat o data am simtit ca nu mai am aer. Ar fi un motiv f serios sa intru in concediu, nu? :(
_
Vasari spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli eu am fost la doctor azi, sunt indragostita iremediabil de bebelu'meu colul e luuuung si inchis, 4,2 cm (in ritmul asta poate ajung la 41 de sapt cum mi-am propus ) bebelul are capul mare (ca mine) si are 1,700 kg 30+ |
Felicitari! Da, sunt sanse mari de 41. Poate ar trebui sa incepi "tratamentul" Alinei si al meu: ceai de zmeur si pastilutele de primula.
_
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui ral_eli eu am fost la doctor azi, sunt indragostita iremediabil de bebelu'meu colul e luuuung si inchis, 4,2 cm (in ritmul asta poate ajung la 41 de sapt cum mi-am propus ) bebelul are capul mare (ca mine) si are 1,700 kg 30+ |
felicitari!!!!
Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui Vasari Sa ma plang si eu scurt. Eu sunt f empatica, iar problemele celorlalti le prind imediat. Ma refer la cei care sunt in vecinatatea mea, parca e un flux palpabil. Am o colega cu mari probleme, asa ca vin acasa si ma gandesc mult la ea, plus ca azi ma simt extraordinar de agitata din acelasi motiv. De ex azi cand a oftat o data am simtit ca nu mai am aer. Ar fi un motiv f serios sa intru in concediu, nu? :( _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s |
stiu ca si eu sunt la fel dar ar trebui sa te protejezi cu sentimentele astea, nu-i face bine lui bebe (eu vorbesc)....gadeste-te la ceva frumos ca sa-ti treaca
Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
M-am destrabalat = m-am spalat pe cap si m-am cremuit cin cap pana in picioare... rezultatul... am burta pietroi de 10 minute. Oare trebuie sa ajung sa put si sa am pielea uscata ca sa pot sa duc sarcina la capat???
Vasari eu am ajuns la concluzia ca toti sunt copii, invariabil, indiferent de modul in care au fost crescuti. Problema mea e alta... dupa o analiza mare si lata am ajuns la concluzia ca e mai bine ca ei. E mai sanatos si pentru propria persoana dar si pentru cei din jur. Totusi cred ca suntem programate genetic spre maturitate, in ceea ce ma priveste, oricat m-as chinui nu pot ajunge ca el Am ajuns sa ii invidiez
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
ana_o spune:
Sa-ti traiasca grasunelul! Cine nu e indragostita de copilul ei?
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Vasari,. Si da, ar fi un motiv bun de concediu.
M-am "destrabalat" si eu a la Miruna si rezultatul meu?! Imi vine sa plang... E oficial, nu ma mai incape nicio pereche de incaltari, in afara de una singura... pe cuvant ca nu exagerez. Am parul ud, in prosop, imbracata ca o zuza... si am o stare de nu o doresc nimanui. Partea trista e ca nu vad nicio "portita" de iesire din aceasta stare.
I-am trimis un sms fratelui meu si l-am intrebat daca are chef sa fuga-n lume... Ca eu as avea.
Hormonii?!
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)
sunset_zuzi spune:
m-am saturat de filme, uitat la tv ...azi am stat toata ziua in pat ca am avut contractii si nu pot spune ca au trecut cu nospa...nu erau ff dese dar erau prezente si m-am speriat putin ca pe parcursul sarcinii de pana acum nu am avut astfel de probleme
fetele care au mai avut probleme cu contractiile voi ce faceti ca sa scapati de ele?
PS: este cumplit sa stai doar in pat,toata admiratia pt fetele care stau cu saptamanile in pat
Doamne ai grija si de noi 31+