Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_o spune:
Hai la film. Cu pruncii din dotare!
Daca te consoleaza cu ceva, si eu sunt in depresie... Bine, alte motive, dar sunt in "asentiment"...
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h fetelor am intrat in depresie.....intr-o saptamana eu am luat aproape 2 kg dar sincer si tot timpul as manca . ce ma fac?? astazi ma simt si ff prost, nu am chef de nimic, stare naspa iar sotul este iesit in oras Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Mirosul ala putin "greu" dispare la 5-10 minute.
citat din mesajul lui ralucaspm Ana, eu nu suport sa ma dau cu ulei de masline ca mi se pare pe urma ca miros a mancare si eu si hainele si tot ce ating. La tine nu miroase sau nu te deranjaza. Poate o fi uleiul asta al nostru prea puternic si ar trebui sa cumpar altul. Raluca cu Ioanna , Georgios si 28+ |
Ana
AMR 27 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Miruna, join the club! Cu toate ca nu e un club prea happy... Suntem solidare si noi!
Ana
AMR 27 de zile(sper eu)
MSymo spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Symo, ai ajuns la 44style? Am si eu un stres ca n-am aparatori, ca oricum pat n=am Sotul n-are chef sa ma duca, ca cica se lucreaza pe straduta aia, si singura nu m-as duce degeaba. In alta ordiene d eidei, m-am trezit azi dimineata usoara ca un fulg si la dus cd m-am asezat in cada (am cada de colt, cu loc de stat) mi-am dat seama ca burta a coborat, cam cat un lat de palma. Ma simt mult mai bine, respir mai usor, dar am o durere pe picorul stang Ma apuc de luni de spalat hainute, ca cred ca domnisorul meu se pregateste de marea intalnire ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 33+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Corina, chiar astazi am fost, m-ai nimerit. Mobila superba, dar nu-i cazul ca ne-am luat. La textile f slabut, niste lenjerii, adica fata de perna si cearsaf - 260 lei, am vazut o aparatoare din aia ingusta, dar pe roz si costa 165 lei, niste perne de decor f frumoase. Dar...poti sa te uiti pe site-ul original, alegi ce vrei si poti suna la noi sa le zici sa-ti comande (nu-i nevoie sa te duci la magazin pt comanda). Sau suna-i sa vezi daca au aparatoare pe alta culoare.
Iar bebeloiul, stai fara grija ca mai sta el vreo 3 saptamani, ca sa ne vedem la spital.
Symo 35+ Diana Nicole
AMR 3 SAPTAMANI
Vasari spune:
Sashenka, nu comentez nimic de kg, eu stau cu o cutie de Nirvana in brate...
Cat despre barbati, eu il consider pe al meu un copil in plus. Am ajuns sa ma amuz la lucruri care alta data m-ar fi scos din minti. Ce apreciez foarte tare e ca e un tatic excelent, iar in perioadele mele de analiza reusesc sa gandesc destul de clar, cat pentru o luna-doua si sa-i mai iert altele.
As fi vrut sa o duc pe Maria duminica sa vada un castel adevarat (cat mai pot), dar Pelesul mi se pare cam departe. Pe unde se mai poate iesi in apropiere si sa fie cat de cat liniste, nu castel :)? La Mogosoaia am tot fost...
In alta ordine de idei, ma gandeam sa merg la cursul www.fundatiacaleavictoriei.ro/2010/atelier-de-mozaic/" target="_blank">asta. Are doar 4 sedinte. Poate mai face cu ochiul cuiva.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s
ral_eli spune:
citat din mesajul lui ana_o Eu ma vad "mui sexi" in maternitate. Exclus tinute "moartea pasiunii", deja am pus-o pe mama in tema, joi pleaca tata cu fratele la Viena si-mi aduc darurile de la mama... inclusiv tinuta mea "mui sexi". Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 28 de zile(sper eu) |
sa ne pui si noua poze cu tinuta "mui sexi"
30+
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui Vasari Sashenka, nu comentez nimic de kg, eu stau cu o cutie de Nirvana in brate... Cat despre barbati, eu il consider pe al meu un copil in plus. Am ajuns sa ma amuz la lucruri care alta data m-ar fi scos din minti. Ce apreciez foarte tare e ca e un tatic excelent, iar in perioadele mele de analiza reusesc sa gandesc destul de clar, cat pentru o luna-doua si sa-i mai iert altele. As fi vrut sa o duc pe Maria duminica sa vada un castel adevarat (cat mai pot), dar Pelesul mi se pare cam departe. Pe unde se mai poate iesi in apropiere si sa fie cat de cat liniste, nu castel :)? La Mogosoaia am tot fost... In alta ordine de idei, ma gandeam sa merg la cursul www.fundatiacaleavictoriei.ro/2010/atelier-de-mozaic/" target="_blank">asta. Are doar 4 sedinte. Poate mai face cu ochiul cuiva. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s |
nu-mi spune ca asa as manca un papanas
eu chiar nu am nici o problema cu barbatul, este sotul model....eu sunt dusa cu capul, lipseste si el o data la jumatate de an si eu intru in depresie, dar chiar as iesi undeva
Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_o Hai la film. Cu pruncii din dotare! Daca te consoleaza cu ceva, si eu sunt in depresie... Bine, alte motive, dar sunt in "asentiment"...
Ana 33+, viitoare mami de, David Ciprian AMR 27 de zile(sper eu) |
deci nu spune de 2 ori ca acum ma urc in masina si vin si vorbesc fff serios
Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ral_eli spune:
citat din mesajul lui ralucaspm Alinusha, la mine scrie la amandoi ca nu au fost cianotici. Deci nu vad din ce motiv nu au luat 10, decat din cauza cezarienei. Raluca cu Ioanna , Georgios si 28+ |
o prietena care a nascut prin cezariana a avut scorul 9 in primul minut si apoi 10 si cand a intrebat doctorita de ce doar 9 a primit explicatia ca la cezariana nota maxima este 9 , nu se da 10 pt ca e ca si cum ai fi trisat natura(ai fi copiat la examen) deoarece nu se stie cum s-ar fi comportat bebele la o nastere vaginala
30+