Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

TV-ul lipseste!

Citat:
citat din mesajul lui rala

Ana, saru-mana pt urari. Cat de mare este geanta ta pt 2 saptamani? Eu am oroare de bagaje multe. Si in concediu sunt in stare s aplec doar cu un rucsac, asa ca mi-as lua doar strictul necesar si pe restul sa mi le mai aduca "huby" cand va fi cazul. Am citit mai demult ca ai ales stokke pt carucior? Felicitari! Eu am mai spus pe la inceputul odiseei ca este de departe Cel Mai Bun Carucior ever.

32+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Miruna, eu am nascut de 2 ori cu cezariana si ambii copii au avut Apgar 10.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 28+

Mergi la inceput

Scuze, m-am uitat pe carnetele de sanatate si am vazut ca intradevar in min. 1 -Apgar 9.

La fata careia i s-a deschis cezariana veche, cat timp trecuse de la nasterea precedenta ?

Mergi la inceput

Alinusha, la mine scrie la amandoi ca nu au fost cianotici. Deci nu vad din ce motiv nu au luat 10, decat din cauza cezarienei.

Mergi la inceput

La 2 minute aveau deja Apgar 10.

Mergi la inceput

Ah, Dimitra, si eu am probleme cu kilogramele. Si mie nici macar nu imi e foame, dar am un gust f ciudat in gura si tot timpul trebuie sa rontai cate ceva.

Mergi la inceput

Joy, la mine scrie ca u respirat imediat, deci inca mai cautam motivul lui 9.

Ana, eu nu suport sa ma dau cu ulei de masline ca mi se pare pe urma ca miros a mancare si eu si hainele si tot ce ating. La tine nu miroase sau nu te deranjaza. Poate o fi uleiul asta al nostru prea puternic si ar trebui sa cumpar altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor am intrat in depresie.....intr-o saptamana eu am luat aproape 2 kg dar sincer si tot timpul as manca . ce ma fac??
astazi ma simt si ff prost, nu am chef de nimic, stare naspa iar sotul este iesit in oras

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Raluca, motivele pentru care Apgar-ul maxim la cezariana este 9 mi se par ok, insa pana la urma cel relevant este la cateva minute dupa marele eveniment, chiar si in cazul nasterii naturale.

Nici eu nu suport uleiul de masline pe piele, raman fana a untului de shea sau de cacao. Nici astea nu miros prea bine...

Ana, Ratusca, ma primiti in clubul suparatelor? al meu s-a carat la vecini, asa subit si s-a si enervat ca ii arunc replici acide... pai daca a sarit ca ars cand i-au dat bip... era deja la usa, incaltat! Si acum parca vad ca pe la 12 noaptea stau cu voi pe forum si el e la gratare...ca asa fac. Ceilalti fug de neveste si el se solidarizeaza

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor am intrat in depresie.....intr-o saptamana eu am luat aproape 2 kg dar sincer si tot timpul as manca . ce ma fac??
astazi ma simt si ff prost, nu am chef de nimic, stare naspa iar sotul este iesit in oras

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Poti sa vii si tu in clubul nostru . Nu e de bine dar macar avem aceiasi stare

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput