Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 12
simona-maris spune:
Fetele ,care aveti copii la scoala,please help!!
De unde v-ati facut rost de manuale scolare? Imi trebuie pentru un proiect la agentie, si nu vreau sa umblu tot orasul,ca nu mai pot cu spatele meu
Plsss care stie unde pot gasi manuale....si mai ales in zona de est( Titan), dar e bine oriunde...sa ma ajute si pe mine
Multumesc muult!
DIMITRA_R spune:
aici suntem foarte norocosi,lucrurile de copii sunt la preturi bune,
avem un lant de magazine JUMBO,este ca un fel de megamarket,unde se gaseste tot ce vrei pt bebe,absolut tot(chiar tot)pt copii,si preturile sunt chiar mai ieftine decat in ro...
asa ca intro zi termin cu ce imi mai trebuie pt bebe...
fetelor,cateodata am burtica cam tare,si dr ma speriat,ca daca am contracti sa stau la pat si sa-mi dea pastile ca este devreme...
dar eu nu stiu cum sunt contractiile astea
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)30s
ana_o spune:
Daca tot n-am ce face, ca oamenii inca n-au terminat de pus parchetul, m-am apucat si am facut lista cu bagajul pentru spital. Avand in vedere ca eu pot "ajunge" si la 2 saptamani de stat in spital, am pus tot necesarul pentru timpul asta. Of, momentul asta cu bagajul mi se parea atat de indepartat... parca ieri citeam "sarcina la 6-7-8-9-10 saptamani" si uite-ne acum, agitate si in pline pregatiri pentru sosirea lui bebe.
Sashenka, uitasem(gravidia asta), foarte tare visul tau cu masculul feroce! La mine noptile erotice se dsfasoara tot cu domnul iubi in rol principal, dar in vis se face ca-l insel pe domnul iubi...cu domnul iubi. Deci, halal inselare...
Rala, acum am citit postul tau, nu intelegeam felicitarile. Casa de piatra si tot ce va doriti, asteptam pozele pe contul picassa!
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)
ana_o spune:
Simona, nu te pot ajuta, dar un iti pot da!
Ana
AMR 28 de zile(sper eu)
beatrice75 spune:
http://interceptor.informatia.ro/module-Pagesetter-viewpub-tid-3-pid-82213.phtml
32+
simona-maris spune:
ANA
Si ieri tot 28 de zile erau la AMR...azi nu trebuia sa ai 27??
Simona+33 cu STEFAN
AMR 6 SAPT
ana_o spune:
Cata energie poate sa aiba un bebe de 34s, daca de dimineata pana seara el efectiv loveste in toate partile? Ca sa nu mai spun de miscarile bruste pe care le face cand se intoarce si atunci am impresia ca imi iese prin partea respectiva. Ma intepenesc unele miscari, nici sa respir nu mai pot, in momentul ala. Jap-jap, zici ca-i Flubber. Eu am mai zis.
Ana
AMR 28 de zile(sper eu)
ratusca83 spune:
ana_vio87 cumintica la pat cu colul tau...nu e de joaca..eu am cerclaj pus si tot petrec o mare parte in pat..este adevarat ca acum imi mai fac de cap, cum ar spune miruna, dar trebuie multa odihna..suntem multe fete in odisee care stam si ne balenizam si patucinizam..nu-i asa sugubina???
ana ce ne facem noi cu barbatii astia ai nostriiiiiii?????.
sa ti treaca supararea...al meu si-a cerut scuze si azi a venit la 16:30 acasa..sa nu credeti ca a stat mult..acum 5 min a plecat ca l-a sunat cineva pt nu stiu ce...asa ca tot singura am ramas...
vise cu prostioare??!! valeuuuu.....eu din martie nu mai stiu ce-i va dati seama ce si cat visez...
31+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
rala spune:
Daaaa stiu Jumbo din Grecia. M-am pierdut si eu in unul din Salonic pe vremea cand n-aveam copil si nici plan sa fac. Am fost super incantata si am inteles ca nici nu era un Jumbo foarte spatios fata de altele. Cat despre "contractii", daca zici ca te trezesti din senin cu ea mai tare, eu as indrazni sa spun ca sunt contractiile "bune", cele B-H, care pregatesc uterul pentru nastere. Daca nu dor si sunt doar asa, un fel de disconfort, incearca sa le controlezi schimband pozitia, sau incearca sa bei mai multa apa.
Ana, saru-mana pt urari. Cat de mare este geanta ta pt 2 saptamani? Eu am oroare de bagaje multe. Si in concediu sunt in stare s aplec doar cu un rucsac, asa ca mi-as lua doar strictul necesar si pe restul sa mi le mai aduca "huby" cand va fi cazul. Am citit mai demult ca ai ales stokke pt carucior? Felicitari! Eu am mai spus pe la inceputul odiseei ca este de departe Cel Mai Bun Carucior ever.
32+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
ana_o spune:
Ai dreptate!
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris ANA Si ieri tot 28 de zile erau la AMR...azi nu trebuia sa ai 27?? Simona+33 cu STEFAN AMR 6 SAPT |
Ana
AMR 27 de zile(sper eu)