Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetelor, de unde v-ati cumparat camasa pt alaptat?

32+

Eu nu mi-am cumparat, dar cred ca o sa zic pas la asta. Mai degraba as fi tentata sa-mi iau pijamale din alea de finet, gen barbatesti, ca mie imi plac tare mult si-s si calduroase.

27+

Mergi la inceput

Am trecut si eu azi prin Pta Victoriei, dar inca nu se stransese multimea. Am fost sa iau rezultatul de la hematologie. Zice ca anticorpii sunt absenti. Sper sa fie de bine, ca n-am reusit sa-mi sun doctora.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

e ok, felicitari!!

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Am trecut si eu azi prin Pta Victoriei, dar inca nu se stransese multimea. Am fost sa iau rezultatul de la hematologie. Zice ca anticorpii sunt absenti. Sper sa fie de bine, ca n-am reusit sa-mi sun doctora.

27+

Ana, 33+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

camasi de alaptat am luat de la marks&spencer,sunt dragute,cu nasturi in fata...si sunt de calitate,inca le mai am si pe cele de la prima nastere

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ratusca83 pai daia am zis ca ar fi frumos..Ca nu pot bea cola daia..Si poftesc la ea doar.

Vasari am luat nospa, si tot rupta am venit. Asta e clar nu pot merge tre sa sed cuminte.

Am fost la dr fam-era in vaca dar revine marti. I-am zis asistentei ca mie de azi 24.09 imi trebe prenatalu neaparat si m-a notat acolo.Dupaia ne-am urcat in masheena si am fost sa vedem canapele - ca am reusit sa marit coltarul care e mare si ocupa la looc..Si am gasit una de trei locuri, pe relaxa, super comoda. Si de stofa ca coltaru era de piele artificiala si ne lipeam de ea vara.Ne vine joi dupamasa. Sunt fuarte incantata!

beatrice75 io mi-am luat camasa de alaptat-avea la targ una cu gauri pe la sani f interesanta si frumusica.Material bun asa.

ana_vio87 la col scurt nu ti-a dat medical? Sa stai acasa numa-n pat?

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DIMITRA_R

camasi de alaptat am luat de la marks&spencer,sunt dragute,cu nasturi in fata...si sunt de calitate,inca le mai am si pe cele de la prima nastere

In Grecia, de curiozitate, cum e firma Marks and Spencer? Aici e de fitza, iar in alte tari e pana si magazin alimentar, iar hainele sunt ieftine ca pret.

32+

Mergi la inceput

Sugubina, vreau si eu canapea pe relaxa, dar n-am vazut pe nicaieri, nu ca am fi cautat foarte mult, dar am intrebat in ultima vreme si nu prea am gasit.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

sugubina pai doctora mi'a tot zis sa stau linistita la fiecare control, dar eu daca nu am avut deloc disconforturi nu am luat asa in serios ce'mi spunea... ziceam ca asa e ea mai precauta.. dar de azi sunt cuminte ca nu mai e de joaca

pupici pe burtici :*:*:* 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

aici marks&spencer este considerata de mijloc,nici fita nici ieftina,eu cumpar de la ei
iar despre preturi am dat 30 de euro,unele 25 e pe camasa,sunt preturi bune,zic eu...
de exemplu aici ZARA este considerata chiar ieftina,sotul mereu ma cearta de ce intru la zara(ca ma fac de ras)zice el...iar in ro am inteles ca zara e de fita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Vasari, Suhugu, Miruna, Ameilia, multumesc tuturor fetelor pentru urari , o sa pun si poze in album daca vor iesi decente.
Corina, pai sa-si miste domnul fundul pana la showroom ca sunt efectiv 10 pasi de la piata floreasca.
Ana Vio stai cat mai linistita cu colul tau scurt. Uite, ia exemplu de la fetele care vorbesc de relaxa...

32+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput