Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_vio87 spune:
ana_o mersi de "incurajari" ma gandeam eu ca nu o mai duc mult cu regalul... dar na'...
mirunam ai noroc azi si cu greva politistilor... la fix te'ai apucat de ilegalitati
rala stai linistita ca nu esti singura care nu si'a luat inca nimic si eu ma inscriu in club si parca mai erau ceva fete care nu au fost asa serioase ca restul acum intru si u incet incet in febra
am venit de la doctor si sunt partial speriata in sensul ca stiam ca am col scurt si ca nu am voie sa fac mult efort dar azi cand am intrebat cat de scurt e el cu adv mi'o spus doctora ca daca as fi venit mai la inceputul sarcinii sigur imi facea cerclaj adica e colul foooarte scurt dar inchis si trebuie sa am foarte mare grija. eu care imi faceam azi planuri de zugraveala prin casa si continuat curatenie generala
in rest bebica mea e perfecta am vazut cum inghitea lichid in burtica si i'a cam dat ecografului vreo catva picioare si era foarte frumoasa si miscacioasa. DPN acum era 15.12.2010 si in ritmul asta cred ca o sa ajung sa nasc in nov. am vorbit despre nastere si o sa nasc la filantropia(de acolo e doc pt ca la particular nu am cum, ea mi'a zis unde vreau dar na'... dupa posibilitati) si pot naste natural, asta era marea mea dorinta si a zis ca "binenteles ca vom naste natural" si ca nici nu as avea de ce sa ma gandesc la cezariana decat daca vreau eu expres
sunt asa linistita si fericita...
pupici pe burtici :*:*:* 26+
ana_o spune:
Pe mine, deloc. Suntem certati de marti seara si... dormim separat.
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 Am un somn de pic, dar tocmai am pus sa fac ceva de mancare...aseara m-am certat si cu domnul sot...motivul fiind ca el petrece prea mult timp la firma si eu stau singura in casa...el mi-a zis ca trebuie sa stea dacaa vreau sa am tot ce imi doresc..dar parca ma apuca toate cand ma vad singura in casa...azi dimineata cand a plecat nici nu m-a pupat pe mine ci doar pe fisa pe burtica...a zis ca eu nu merit...apoi la cateva ore m-a sunat si mi-a zis ca-i pare rau.. 31+ cu si ingeras in ceruri AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere) |
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)
mirunam spune:
Ratusca sa treaca supararea. Azi nu fac nimic. Dupa cursele de mai devreme ma odihnesc . Sotul a stabilit ca maine e zi de curatenie... din fericire nu e mai nimic de facut.
Beatrice, aici singurele camasi decente de alaptat sunt cele de la Kiabi, altfel te deprimi. Eu mi-am luat pijamale, simple, nu de alaptat... si pace. Oricum urasc tot ce tine de camasi de noapte si pijamale si nu pot fi tocmai obiectiva.
Rala, felicitari!!!
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
pissi78ro spune:
citat din mesajul lui Vasari Rala, ce frumos... felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Sugubina, eu as zice sa iei doua magne B6 inainte sa pleci ca demineralizarea asta duce la cate o criza de inima. Iti spun pe testate.:) Ukume, zau asa e si la noi... adev de la HR, apoi 2 stampile de la medicul de fam si dr de medicina muncii, adica Sos Nordului, Victoriei si Lujerului (in dr taberei) . Si a trebuit sa fac asta odata si cu Maria bolnavioara, de-mi venea sa plang(era si sotul plecat o sapt din Bucuresti). Bine ca m-au inteles dr si mi-au zis sa aduc adev la cateva zile dupa. Vasari - da, sunt cauze hormonale si in aceasta perioada cotele care ies la analize ar trebui raportate la limite de femeie insarcinata si nu aceleasi ca neinsarcinata. Progesteronul, care e in cantitati mari acum, stimuleaza producerea de grasime. Deci, nu te inrijora prea tare Eu beau cola in fiecare zi de job, atunci parca-mi scade tensiunea si mai mult. Well, mult a fost si putin a ramas. La munca ma refer. In cel mai rau caz merg pana pe 4 oct. Mie mi-a iesit glicemia 50 si colesterolul mare de tot, peste 250. Nu mai tin minte ca era cam cu virgula. Erau niste analize sumare pt job, asa ca nu am facut si trigliceridele. Dar la M in trim 3 am avut la fel colesterolul si trigliceridele, enorme. Eu de obicei am colesterolul sub limita, iar in sarcina asta am mancat multe salate fara ulei si dietetic pt ca ce mancam noi papa si Maria... Oare sunt cauze hormonale? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s |
26+ Roberta
pissi78ro spune:
Vasari - da, sunt cauze hormonale si in aceasta perioada cotele care ies la analize ar trebui raportate la limite de femeie insarcinata si nu aceleasi ca neinsarcinata. Progesteronul, care e in cantitati mari acum, stimuleaza producerea de grasime. Deci, nu te inrijora prea tare
26+ Roberta
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui rala Buna fetele, n-am mai intrat demult ca nu prea am nimic de raportat. Dar azi am vesti bune: am reusit sa ne programam cununia la starea civila, deci de vinerea viitoare voi fi (din nou) o Doamna . Sunt super fericita ca o tampitica chiar daca nu e nicio surpriza. Habar n-am cu ce o sa ma imbrac si nici nu conteaza. In rest, de vreo 2 saptamani mi-e si mie din ce in ce mai greu sa ma misc, dar merg in continuare pe jos cei 3 km pana la birou. Abia astept eco morfo de pe 6 octombrie. Iau si eu omega 3 (mi-a dat dr sa iau din sapt 15) si din cate am inteles e util sa iau si dupa nastere. N-am bagaj de spital, n-am halat, n-am papuci, n-am pat pt copil. Mai e vreuna dintre voi asa varza ca mine? 32+ cu viitoarea scorpioanca Maia "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Felicitari pentru programare! Sa fie intr-un ceas bun!
Si da, eu sunt cred mai varza, dar abia astept 1 noiembrie sa scap de serviciu si sper sa ma lase bebelina sa pun totul la punct.
27+
beatrice75 spune:
Miruna, si eu mi-am cumparat niste pijamale de la Kiabi foarte dragute. Sunt si pt gravida(desi banda care acopera burtica a inceput sa se lase, sub burtica) si pt alaptat, singura chestie e ca m-am gandit ca dupa operatie, nu voi putea purta pantaloni. Si da, Joy, nici mie nu-mi plac deloc camasile de alaptat de la noi.
32+
BraveGirl spune:
Azi am semnat si noi cotractul cu Biogenis. Deci am si kit de recoltare Ieri am dat si eu coamnda de 4 prosoape puf bebe. sper sa-mi placa, ca prea le-ati laudat. mai am de cumparat costumasul cu care sa-l scot pe bebe din maternitate. nu stiu dc sa iau 0l sau 1l. Mai astept eco de 36 si il cumpar atunci.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
amelia_ilie spune:
Ukume, , si eu tot asa o sa alerg marti. Nu stiu daca ai idee cam cat/cum e Bucurestiul, dar eu merg la doctora mea la Medsana (Cotroceni). Iar marti trebuie sa ma duc la policlinica unde am doctorul de familie tot pentru medical (pt. progrtam redus de lucru), adica pe langa Pta Victoriei, la ora 13.30. Problema este ca eu stau in Pantelimon si lucrez in Otopeni, langa aeroport. Deci maraton la greu. Si nici nu le pasa, ca daca lor le trebuie nu situ ce hartie scris de medicul de familie, poti sa stai si in Patagonia si sa ai recomandare de program de 1 ora, ca tot te pun pe drumuri...
27+