Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
ailed_dota spune:
Alina06 st, stai in pat si ia tratamentul si o sa fie bine!
Si eu la printesa mea de 7 ani am stat 5 luni in pat 3 la inceputul sarcinii si 2 la sfarsit.Cu mine in spital era internata o tipa care a stat 8 luni in spital , ca avea titru mare la listeria si are o fata frumoasa....
Rabdare si ganduri bune si o sa fie bine!
Fetelor, multumesc ca sunt si eu pe prima pagina!
Am citit de un calc de greutate...
Eu am luat 4,5 kg si am 13 saptamani si 4 zile.E mult?
mami de de 7 ani si ingeras si 13+
cristina_sb spune:
Ati facut analiza TORCH? Mie mi-a iesit imunitate numai la rubeola, restul cica ar trebui refacute lunar. Oare chiar trebuie lunar?
scrish spune:
strumphi da, am fost la medsana. ma asteptam sa ma coste maxim vreo 300,350 ron dar 550? bine ca aveam bani la mine ca altfel nu stiu ce faceam...totul pt binele copilului nu?:))
12+
miki1979 spune:
scrish si roxy, felicitari pt ecografiile reusite.
scrish, la ce spui tu teste genetice ? pt ce ai dat 550 ron?
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu
scrish spune:
miki, pentru sindrom down, sindrom edwards, defecte de tub neural, fibroza chistica si hipoacuzie, sunt toate la pachet. ..
12+
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici!!!
Incept prin a va spune ca sotul se simte mai bine si ca mai are usoare dureri dar care trec daca isi ia pastiluta. Am profitat de peroada asta de concediu medical si am venit la Milano la sora mea mare....
Eu ma simt bine, nu imi mai este rau deloc ....cu foarte mici exceptii cand ma cam inteapa stomacul.Dimineata m'am cantarit si aveam 50kg, deci am luat un kg in ultimilt 2 sapt.
Spun bun venit noilor burticute cu fluturasi, sanatate si sarcina usoara.
Felicitari pt cele ce au aflat culoarea caruciorului si de asemenea felicitari celor ce au schimbat semnatura.
Strumpitz, Simonelu, Andreea,Yasmi, Roxy, Deea....si toate burticile..va trimit un mare dragele mele!!!
Ally , 13 bebe
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi buna dimi eu mi-am pus ciorbica la facut!! am bagat la si merg sa imi pun un pahar cu lapte!! ca pe la 10-11 am "tulit-o" mada, simo, alina haideti la raportul de vineri incep eu prima 60 kg si ma asteapta un wk plin cu mancaruri..... am gasit un super calculator de greutate pe un site strainez care e pe saptamani http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html?ctype=metric&pstage=19&twins=0&cheightfeet=5&cheightinch=6&cpoundbefore=120&cheightmeter=169&ckgbefore=56&x=51&y=9 in josul pagini introduci greutatea/inaltimea/nr de sapt. poop mamica fericita de printesa si 18+ baietel |
Raportez 61kg
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish miki, pentru sindrom down, sindrom edwards, defecte de tub neural, fibroza chistica si hipoacuzie, sunt toate la pachet. .. 12+ |
adica dublutest sau triplu test? eu stiam ca testele genetice se fac doar din lichidul amniotic sau vilozitati coriale..adica cu proba de la bebe. de la sangele mamei se pot masura doar niste hormoni care dau probabilitati statistice..
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu
scrish spune:
miki nu stiu daca e dublu sau triplu test. mie mi-au luat sange si dupa pe o hartie sugativa au umplut diferite casute pana s-au acoperit complet cu sange. chiar nu stiu ce sa zic. doctorita mea mi-a spus ca trebuie sa imi apara la rezultat risc scazut si daca doamne fereste e vreo problema care sa apara din analizele astea de sange, de abia atunci se recomanda amniocenteza care e considerata o procedura foarte invaziva si relativ periculoasa.
habar n-am. cu sindromul down stau linistita ca e exclus, de celelate teste nici nu auzisem pana azi si acum am tot citit pe net sa vad exact ce sunt. stau cu sufletul foarte linistit pentru ca in sinea mea stiu ca bebe e ok, noi doi suntem foarte sanatosi, toate analizele pana acum au iesit impecabil si stiu ca oarecum treaba asta e ca sa faca si ei un ban cinstit.
puteam sa nu il fac, nu era obligatoriu, dar daca tot exista tehnologia care sa spuna asa ceva am zis ca pierd doar 550 ron dar macar exclud orice risc la care nici nu m-as fi gandit.
voi nu ati facut testele astea? sunt singura?
12+
scrish spune:
miki uite acum am cautat, ce verifica ei la mine corespunde cu triplul test doar ca mie in plus mi-au inclus si hipoacuzia...
12+