Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally profita de relaxare si de faptul ca nu-ti mai este rau. nu stii ca intotdeauna in deplasare raul dispare ca prin minune si mancarea este mai buna ca oriunde? la mine asa este

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

[hop si eu]
ei nu va ganditi ca am facut ceva treabanici macar mancare ...am cascat gura pe net toata dimineatza...m-am uitat la patuturi de bebe
apoi am fost sa o luam pe Stefy de la scoala si am intrat la librarie...laga era un magazin alimentar care facea pui la rotisor...mama si cum mirosea...am luat unul si asa am scapat si de pran , care deja ma stresa ca nu stiam ce sa fac rapid...
am papat si putin somn de voie....
ufff , eu nu ma mai montez de loc sa fac ceva in casa asta...in mansarda deja paienjenii sunt la ei acasa

Roxy, felicitari pt eco buna!!!!!
Scrish , crede ma ca pana la tine nu am auzit de testele astea...si cand am citit 550lei am crezut initial ca doar pe DT...sa fie totul bine iti doresc
eu pe fisa de la eco sincer nu am toate datele ce le-ai postat tu...desi am vazut ca doctorul tot masura si nota intr-un chenar alaturi...probabil a facut-o pt el si pe fisa a scris ce era mai important....desi toate mi se par mie importante...asa face si doctoritza care imi monitorizeaza sarcina.....dar la final pe fisa nu scrie decat bataile inimi crl lichi normal....

Strumphitza cum sa nu te invit la o clatita...dar nu am vazut mesajul tau...cred ca e in cap. vechi si nu am apucat sa citesc tot.....dar trebuie sa iti gasesti mijloc de transport pana la mine , ca stau la periferie...dar nu printre blocurile gri...printre case galbene-crem
aaa, acum m-am prins de ce vrei clatie...ca am tigaie noua primita cadou...nici nu am incercat-o

Ally , tot raul spre bine cu sotul...ati facut si o plimbare

Alina06 sper sa ne urmezi sfatul si sa stai cumintica..pup

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna fete frumoase!!am lipsit ceva zile pt ca am avut un necaz in fam....mi-a murit bunica materna...si nu am fost in stare sa mai intru sa vb. sper ca sunteti bine toate. am sa incerc sa recuperez cu cititul ce am pierdut.
va pupacesc

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SVETLANA_B spune:

Salutare, am reusit sa revin si eu... am fost toata ziua ocupata la serv azi, acum mi-am facut un pic de timp si am citit tot ce ati mai scris pe aici. Eu ce vroiam sa va intreb, cele care ati fost la morfologie trim 1 la privat in Bucuresti, pretul a depasit 500 lei?

Waiting for a miracle !!! 13+

Mergi la inceput

condoleante!!!!!
cred ca iti este destul de greu mai ales ca ai fost asa departe

stiti ca va ziceam ca nu ma deranjeaza mirosurile...ei, a facut fiimea niste floricele si simt ca mor...put de parca a bagat ciorapi murdari in cuptorul ala cu microunde

mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

miki, pentru sindrom down, sindrom edwards, defecte de tub neural, fibroza chistica si hipoacuzie, sunt toate la pachet. ..

12+
Acestea se fac la morfologie trim 1?

Mergi la inceput

Condoleante, ai grija la emotii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea nu esti singura cu asa chef nebun de treburi casnice. si eu greu ma apuc de ceva dar si cand ma apuc... mai ales ca mi-a zis doctorul sa nu fac nimic, eu ma conformez

stefy imi pare tare rau pentru bunica ta. of, si eu am o bunicuta si are aproape 90 de ani saraca si nici nu vreau sa ma gandesc la ceva. sper ca esti bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

Svetlana , nu ar trebui sa despaseasca suma asta...500
eu stiu ca se pot face masuratorile in 2d si e mai ieftin.....

si eu am fost tare nelamurita si am intrebat si fetele si pe la clinici si mi s-a spus ca deobicei in 2d se masoara....
tu la ce clinica ai gasit asa scump?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SVETLANA_B

Condoleante, ai grija la emotii...

(mesaj pt Stefyapost)

Mergi la inceput