Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish ma bucur tare mult ca bebe este bine si creste mare si sanatos

madutza era si normal sa vii cu kg puse, era culmea sa vii in minus .

bb_yasmi dupa calculatorul ala eu sunt sub limita cu kg. azi dimineata aveam tot 51,7 kg.

strumphitza si eu am dormit cam rau. am dormit de pe la ora 22 pana pe la 3 dimineata, apoi am fost la pipi si dupa aia cred ca am stat vreo 2 ore si m-am tot fatait pe o parte si pe alta ca l-am trezit si pe al meu. bebelina incepuse si ea sa misune. normal , ma tot foiam cand pe stanga , cand pe dreapta...oi fi deranjat-o, draguta de ea.

cristina_sb sexul bebelului se vede si la 2D. nu trebuie neaparat 3D sau 4D.

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

cristina,scrie 10,12 mesaje repede,unul dupa altul si pe alt forum si dupa iti vor aparea mesajele in timp real

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Multumesc mult Roxy!
Am fost la 12s la dublu test, toate par a fi ok, slava domnului, insa nu mi-a pomenit nimic de sex dr., eu m-am gandit ca la eco 2d nu se vede asa repede, altfel insistam, iti dai seama, mai ales ca al meu sotior este convins ca e fetita, iar eu simt ca e baietel.
Noi ne-am "chinuit" ceva sa avem o minune , asa ca orice ar fi sa fie sanatos.
Roxy, oare si tu ai avut greturi nasoale? Parca asa imi amintesc.

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

strumphi suntem colege de insomnii atunci:))) eu nu am putut sa dorm din cauza sotului, e racit saracul cobza si sforaia atat de tare...zici ca era o simfonie:))) rezista azi pana diseara si o sa vezi ce adanc o sa dormi nu ai un echivalent a nospa acolo?

eu acum m-am intors de la doctorita, mi-a interpretat ecografia de ieri si totul e bine. m-a trimis imediat si sa imi fac testele genetice ca sa fie gata pana cand am urmatoarea intalnire cu ea. mi-au luat sange, destul de putin, si le-am lasat 550 roni:) acum ma gandesc si eu ca de banii astia puteau sa imi ia mai mult sange :)))) eh...acum ne linistim si asteptam rezultate.

in rest...ce sa mai zic...sa ne creasca bebelusii sanatosi:) va

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Roxy, felicitari pentru bebelina si sa stea acolo la mami la caldurica pana la 40 sapt

cristina_sb, scrie repede 12 mesaje, unul dupa altul ca apoi sa apari in timp real, acum pana la 12 mesaje o sa ai mesajele moderate si pana e un moderator pe fir dureaza si de aia nu iti vezi mesajele in timp real. Hai repede cu mesajele , poti sa scrii si cate o fraza si sa dai send pana faci 12 mesaje , vezi te invat prostii dar asta e buna macar

Lauriciu, azi nu esti la munca?

Alina06st, azi cum esti si cum te simti? Sper ca bine si esti cocotata in varful patului Cat concediu medical ti-a dat medicul?

Ally, unde disparusi si tu? ceva masaje la sot sa ii treaca durerile? cum se mai simte?

MsBB iar ai disparut si m-ai lasat singura sa devorez tot ce e prin frigi, come on... help me!!

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Mersi Lauriciu!
Asa am sa fac. Ce faci? Cum iti merge? Suntem foarte apropiate ca si termen, nu? Eu duminica fac 14s.
Te pup si mai vb.

Mergi la inceput

fetelor,eu numai ce m am trezit...dar am adormit asa de tarziu aseara ca deabia la 1 am ajuns de la servici,eu lucrez si de dupa amiaza si seara,de obicei de la 13 la 17 si de la 20 la 12 dar aseara nu s au grabit clientii sa manace mai repede...si asa de obosita am fost..eu m am cantarit azi si am 58kg,e bine ,ma incadrez in tabel,dar ma gandeam ca niciodata nu am avut atata,cam tot timpul oscilam intre 53 si 55,dar eu nu ma abtin de la nimic inca...oricum in toata dimineata ma uit la burtica da de a mai crescut un pic,tare mica mi se pare ca e,m am uitat si la poze si toate aveti burtica mai mare ca mine la 14 saptamani
pup la toate burticuttele

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

scrish, 550 ron? Are you serious??
Pai te cred ca de banii astia puteau sa iti ia mai mult sange , pfffoaaa.... la ce clinica ai fost ???

Sper ca noaptea asta sa dorm mai bine, vad ca nu-s singura care a avut insomnii azi noapte , eu , roxy si tu ...si parca mai era cineva???
Cred ca e de la luna plina, mi se mai intampla sa am insomnii cand e luna plina

Apropo de luna plina , ati vazut stirea www.antena3.ro/romania/directorul-institutului-de-seismologie-urmatoarele-patru-zile-sunt-favorabile-producerii-de-cutremure_107586.html" target="_blank"> ASTA ??????

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

strumphi,numai deseara merg ,intru la 8 si ma bucur asa de mult ca am reusit sa ma odihnesc un pic

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Strumfitza, esti o scumpica ca de obicei( v-am zis ca am citit tot de la cap.1, doar ca in foarte scurt timp si nu am reusit sa sedimentez foarte bine informatii despre fiecare).
Voua vi se umfla picioarele? Eu de cateva zile ma plang de picioare umflate si dureri. O fi de la sare? Ca imi cam place sa mananc sarat. De altfel nu am pus decat 3kg( e mult?), am avut 45 cand am ramas insarcinata.

Mergi la inceput