Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

fetele eu inca n-am simtit deloc bebele, e normal?

Gravidutza fericita 18+ cu

bulina pai cam de pe acum ar trebui sa incepi sa il simti. te poti astepta oricand....

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza burtici!!
nah, ca v-am citit si eu....dar nu sunt decat 4 pagini..sper sa citesc si restantza din capitolul trecut....
eram curioasa sa vad ce a facut Scrish la eco....
hai Scrish nu ne mai tine pe jar

Yasmi tu tot intr-o plimbareala o tii...pai de aia nu se pun kilele pe tine
Strumfitza , eu cred ca sotul ti-a adus flori pt ca ii e frica ca il lasi singur acasa cand vii in Ro si asa te face sa iti fie dor , mare dor de el si sa nu stai prea mult la bucuresti...smecheri barbatii astia

eu sunt bine...mi-am reparat si calculiciul acum timp sa am sa stau pe net, ca vreau si eu ca Madutza sa ma apuc de facut curat in mansarda si de sters geamurile de la parter cat mai e soare....
eu nu am asa elan ca ea, dar ma tot incurajez, ca apoi vine frigul, creste burtosu si raman treburile, la mine cred pana face copilul 2 ani

o zi insorita va doresc!

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatzaaaaa!!!

deea, milli, multumesc pentru mesaje...revin cu vesti bune!!!!!:) totul e ok, i-a facut toate masuratorile posibile, organele sunt complet formate si la locul lor, translucenta nucala de 1.7mm (mi-am luat o piatra de pe inima) si era activ nevoie mare! ne-a facut si cu manuta dupa care nu a mai vrut sa stea la poze si ne-a aratat funduletul :)) topaia pe acolo si facea la tumbe de am stat aproape o ora la eco:))) siiiiii...inca nu mi-a confirmat doctorita dar crede ca o sa avem carucior albastru :) sotul cand a auzit imediat s-a umflat in pene.

acum ma pregatesc sa merg la doctorita mea sa imi interpreteze rezultatul eco, sper sa nu ma trimita la teste genetice daca am translucenta ok dar sa vedem. confirmarea sexului o sa o avem de abia pe 11 octombrie dar macar m-am linistit:)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

ei , am stiut eu de ce mai stau putin pe la calculator
felicitari Scrish...un bebe jucaus iti doresc incontinuare

mai, da cand va aud ca v-a zis si de organe, masurate ma puneti pe
ganduri. insa ma gandesc ca eu de atunci de la 12s am mai facut si o eco la doctora mea...chiar daca ea nu vb mult cu mine sper ca totul este bine ca altfel imi zicea ceva.....ufff abia astept sa treaca luna asta si apoi octombrie sa ajung si eu la Iosup....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

deea stai linistita, cu siguranta totul e ok. la mine asta a fost prima eco asa profi la modu de masuratori, pana acum doar se uita la el si ii asculta inimioara. mi-a si dat o foaie cu rezultatele, uite, ca sa iti faci o idee cum a fost la mine:

crl=5.60
dbp=1.99
dof=2.63

circumferinta craniana=7.58
translucenta nucala 1.7

os nazal 2 mm

structuri intracraniene simetrice
orbite simetrice la nivelul viscerocraniului
gat fetal normal format cu pliu nucal
cord fetal situat in jumatatea stanga cu apexul spre stanga
stomac fetal format situat sub cord
ficat normal
vezica urinara normala
aorta fetala abdominala pulsatila
circumferinta abdominala 5.59
l.femur 0.56cm
placenta inserata pe peretele anterior grosime 1.49

si mai sunt cateva dar m-am intins pe aici, era doar ca sa iti faci o idee despre ce ar tb sa primesti!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

Delphinas, te-am trecut cu datele. Gresesc eu sau ai spus in cap anterior ca vei avea baietel? Nu de alta, dar sa completam lista de carucioare

Deea, hai sa na punem amandoua pe treaba si sa ne incurajam reciproc. De multe ori cand nu aveam chef de nimic si citeam ca fetele fac una sau alta, ma mobilizam si faceam si eu. De ex azi mi-am propus sa spal gemurile la living si poate cand doarme baiatul sa intru in magazie la curatenie. Vroiam sa fac si mancarica dar avem oprite gazele pana pe la 12 si atunci am bagat friptura de pui la cuptor

scrish, felicitari pentru eco Vezi ca pe prima pagina am pus link-ul dat de yasmi cu dezv sexului la bebelus. La 12 sapt se diferentiaza clar baieteii de fetite.

Nu pot sa cred ca in concediu mi-am uitat codul pin de la card , acum tb sa ajung la banca sa cer altul si dureaza vre-o 2-3 zile. Nu mai gasesc nici plicul in care am primit cardul..asa ma oftic
M-am si cantarit azi...+2 kg in concediu...ca sa fiu in grafic ar tb vre-o 2 sapt sa nu mai pun nimic pe mine sa vedem ce pot face ca ieri am mancat o cioco...intreaga

Pupici!!!!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 18+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burtici!!!

O cafea mare pentru mine pleaseeeee!!!! Cred ca am avut cea mai proasta noapte de cand am ramas gravi, nu stiu domle` de ce, ma gandesc ca ieri dupa amiaza am dormit foarte bine vreo 2 ore jumate, dar azi noapte mi-au iesit pe ochi, nu am inchis un ochi de pe la 2 pana la 6 abia dupa 6 cand s-a trezit sotul sa mearga la munca am adormit si eu putin, si pe la 8 si un pic m-am trezit cu dureri de burta groaznice, asa dureri rele ca la ciclu ...m-am zvarcolit in pat vreo juma de ora , nu aveam curaj sa ma dau jos , am adormit iar vreo juma de ora dupa ...sunt chioara de somn , azi nu mai fac prostia sa dorm de pranz desi vremea cam ma trage la somn, ca si ieri, imi picau ochii in gura si de aia am spus sa dorm putin, dar azi noapte mi-am scos parleala

Scrish, ma bucur sa aud ca bebe e bine si jucaus si se poate sa fie baietel .. am vazut ca se mareste lista pe zi ce trece si suntem din ce in ce mai multe burticutze, chiar sunt curioasa la sfarsit cate fetite si cati baietei

Deea, spor la treaba si nu mi-ai raspuns daca ma inviti la tine la o clatita cand ajung in Bucuresti Sotul cred ca deja moare de dorul meu cat o sa fiu eu plecata si numai cu mana pe telefon o sa stea, de cand eram la Paris a inceput sa imi spuna ce dor o sa ii fie de mine cat o sa fiu plecata , asta cu 2 sapt inainte si aseara cand m-am dus langa el pe canapea la Tv ma tot pupa si ma tinea strans in brate si imi spunea ca o sa ii fie dor de mine cand o sa fiu in Romania

Madutza, nu trimit un pic de chef de curatenie si pe la mine? si eu as avea ce face azi dar ma gandesc sa le las pentru cand ma intorc din Ro , ce tot atata stres acum, las sa se mai adune Eu parca-s capiata, nu vad ziua de duminica sa ajung in Ro, cred ca astea 3 ore pe avion o sa mi se para o vesnicie, dar o sa imi iau ipodul sau castile si o sa ascult muzica sau poate o carte sa citesc si poate trece timpul mai usor

Iar a inceput sa ploua, ca nu a mai plouat de mult si eu voiam sa ies pana afara sa ma plimb putin, dar asa pe ploaie mai bine stau in casa la caldurica

Gata ca m-am intins, mai revin eu mai incolo. Ma duc sa citesc presa online

BB on board!!! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

scrish felicitari pt eco. nu dispera ca bb nu a vrut sa iti arate ce are intre picioruse. poate a fost mai timid.
madutza e posibil sa fie dar aveam abia 12s. cel mai sigur o sa iti spun in octombrie. chiar de ziua mea o sa am programare si cred ca atunci, daca ne va intampina tot cu cracii despuiati, sa stim cu exactitate daca a ramas cuculetul sau s-a spart si a devinit putza intre timp.
am o mare rugaminte la voi. eu am uitat complet de cand le-am facut. cand se fac analizele hormonale? imi trebuie pt cineva, iar medicul i-a dat o schema ce mi s-a parut ciudata rau de tot.
strumph si eu am avut o noapte mai mult nedormita decat odihnita. acum dorm pe scaun in asteptarea medicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

am venit si noi de la eco. bebelina face foarte, foarte bine, avem 240 gramne si suntem cu 3 zile mai maricica. ne-a aratat si o manuta asa ca de salut si topaia tare, tare la mami in burtica. colul arata foarte bine, are 43 mm. sunt foarte bucuroasa si fericita ca totul este bine

S-a intamplat minunea mult asteptata18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Buna!

Ce faceti azi? Sunteti bine? Eu nu sunt convinsa ca imi apar mesajele, incerc si acum sa vad daca il gasesc pe acesta. Imi va lua putin pana ma familiarizez cu postatul mesajelor, ca de citit va tot citesc, mai greu cu restul.
Fetele care stiu deja ce va fi bebelul, ati fost la 3d sau s-a vazut la eco normal?

Mergi la inceput