Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns de la party... a fost f frumos!! ce au mai crescut copilasii nostrii... a fost o nebunie...multi adulti si copilasi!! si multaaa....mancare.... m-am limitat la piure cu carne la cuptor si salata de varza....si NU am mai mancat tort acolo.... desi arata dimi, sigur am 60,5 kg....dupa ziua de azi...

sunt racita..... ma ustura gatul, ma doare capul, imi sunt uscate buzele....

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Tot eu

Deci fetele din Bucuresti care vreti la un suc, o cafelutza? Mie la Unirii mi-e bine, asa cum am spus nu conteaza unde va fi... doar sa fim cat mai multe si sa ne simtim bine

Mi-am terminat de facut valizoiu si asa cum ma gandeam , nu mi-a incaput tot in valiza mare si mi-am luat si bagaj de mana si nu voiam deloc , dar nah.. acum ce sa fac daca nu m-am putut abtine din shopping pentru nepotica? Trebuie sa i le duc si abia astept sa ii vad mutritza, mi-e un dor nebun de ea si ei de mine cica
ieri sora-mea vorbea cu mine pe mess si nepotica o intreaba : Mami vine Do-ina? (nu poate sa il spuna inca pe "r") si sora-mea zice: Da mami, vine Dorina duminica ! la care aia mica spune : Do-ina vineeeee duminicaaaaaa... mami sechet (adica secret sa nu mai spuna la nimeni sa ii aduc numai ei jucariile si toate hainutele ) Mare figura mai e, dar o iubesc de nu mai pot

Gata ma duc sa intind burta pe canapea langa sot , in noaptea asta ma bag devreme la nani, la 7 maine dimineata trebuie sa ies din casa , deci pe la 6 trezirea

O sa va mai scriu dupa ce ajung la Bucuresti, dar voi stabiliti ce si cum cu intalneala ca eu o sa va citesc , o sa si raspund daca ma lasa nepotica la computer daca nu si nu atunci de pe telefon

Noapte buna burtici!!

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello

fac cap nou si revin

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 18+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna dimineata!!!

Va multumesc de raspunsuri in legatura cu , deci nu sunt singura care e asa... la mine nu iese nika inca din ele, dar eu ma ingrijorez de un lucru, sfarcurile mele v-am spus ca-s tari ca piatra, oare bebe cand o fi si o suge o sa poata sa traga laptic din ele daca ele se fac asa tari ca piatra?? si mai sunt si mari a naibii

Deci care si unde va bagati la o intalneala??

BB on board!!! 14+

E numa' bine

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput