Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

Ciao ciao

Fetelor nu prea v-am povestit nimic in mesajul de ieri inafara faptului ca bb2 este baietel..
M-a si vizitat si a spus ca uterul este inchis, deci totul ok in privinta asta. Am vorbit mult despre alimentatie, si ca ar trebui sa renunt la dulciuri si zahar ptr ca risc diabetul gestational din cauza faptului ca iau 2,5 mg de cortison pe zi ptr a tine sub control artrita reumatoida si acest medicament influenteaza glicemia.In schimb pastele, painea, cartofii, pizza, biscuitii...sa le mananc foarte moderat ( nu mai mult de 2 felii de paine pe zi). Pai ma gandesc ca o sa ma ingras foarte putin cu regimul asta..intr-un fel nu-i rau..sper doar sa fie ok si ptr bb.
Saptamana care vine o sa-mi fac analizele de sange si in afara de astea si curva glicemica, electrocardiograma si tamponul vaginal.
Voi ati avut de facut tamponul vaginal sau electrocardiograma? Parca la sarcina trecuta numai inainte sa nasc le-am avut de facut..

Tati este foarte multumit ca bb2 este baietel si eu sunt multumita, nu pot spune ca nu, deoarece o fetita am, si imi mai trebuia un baietel sa fim la complet.. dar lucrul cel mai important este sa fie sanatos.

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Buna!

Ce faceti? Eu sunt la munca, am o colega bolnava si trebuie sa lucrez in locul ei.
Cred ca am mai intrebat asta: Voi repetati Torch-ul lunar( ma refer la ce nu aveti imunitate)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumphitza - in ce zona o sa stai in Bucuresti? eu stau la Stefan cel mare- aproape de Obor. celelalte bucurestence ce ne zic? hai sa ne intalnim undeva unde ne e la indemana.central.. Unirii - KFC, Mc. donalds, Obor..astept si alte locatii, zone..de,nu am prea multa imaginatie, eu sunt de fapt din Tulcea, dar de 6 ani m-am facut bucuresteanca.

13 SA +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

noi am fost azi in plimbari inca de dimineata. insa la pranz am cazut rapusa de oboseala. dupa un somn de o ora, mai mult cred ca m-ar fi ars patul am pus la foc 2 supite: una de pui pt sot, una cu galuste pt mine. inca nu agreeaza carnea de pui, deci nu il pot forta.
dimineata a cerut 2 gogosi: una cu caise, alta cu ciocolata. a fost multumit. in drum spre casa a cerut castreveti in otet. pana si zeama a dorit sa o beau. a fost cel mai cuminte copil.
de cateva zile simt in josul burtii niste intepturi suportabile. nu stiu de la ce, insa am observat ca trec cu no-spa.
acum ma pregatesc de o ieseala in natura, la bunei sa mai aduc lapte ca nu mai am ce bea seara la culcare.
am citit ca vorbeati despre vise. si eu visez vrute si nevrute, ciudatenii si vise frumoase. insa cel mai des vis este ca fac cu sotul meu. bun ca nu cu altu`
si eu am probleme cu somnul dupa ce ies la baie seara. aseara m-am frasuit cam o ora si jumatate. iar la 5.50 eram deja in picioare.
strumph drum bun ssi sedere placuta in Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor multumesc frumos pt incurajari sper sa fie bine. ultima data la eco am fost acu vro 2 sapt. ca sa ma linistesc o sa ma duc la dr pe 29 sau 30 sa vad cand fac rost de niste bani...
ce e mai rau e ca dupa ce am scris m-am bagat in pat si a inceput sa ma doara burtica am reusit sa adorm, cand m-am trezit tot asa ma durea, am fost la pipi si atunci ma durea fff toate si dupa mi-a trecut. oare de la ce o fi?

15+ http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

helou de seara!!!
abia acum am reusit sa intru si eu in birou...nu va ganditi ca am muncit , insa am mai strans una alta , am mai vb la tel si uite asa s-a dus ziua

Cristina_sb eu repet Toxoplasma dar nu m-a pus lunar...TORCHul l-am facut in august cam pe 10-15 si abia dupa 10 octombrie ma duc sa-l mai repet...imi trebuie pt 20 oct. cand merg la doctora
fac si analizele obisnuite de sange si urina...cica sunt pt trim.2 de sarcina

Viss eu stau in prelungirea ghencea..dar unirii e ideal ca vine metroul din toate directiile...e si parcarea subterana...si la etj 4 e si locul cu restaurante unde au niste paste bune si limonada...yamiii si loc de joaca pt copii

nah, ca mai vroiam sa zic ceva , dar imi sta copila asta in cap ca vrea la un joc si mi s-au imprastiat gandurile

va pup si o seara frumoasa!!!!!!

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fete cucuiete !!!

Scurt pe doi sa va spun ca eu o sa stau in zona \militari - Cora Lujerului si nu-i bai unde o fi intalneala ca sora-mea are masina si merg cu ea si daca nu poate ea iau un taxi si tot ajung
Acum sa va hotarati la data si loc si sa vedem cine mai vrea la marea intalneala , facem lista ?

Hai ca ma duc sa fac ceva papa bun la cina si apoi sa trantesc toate alea in valiza , ca nu facusi nika azi... numai baita si pus parul pe moatze, maichiura si pedichiura si ceva rufe la spalat, in rest mentosane

Deci incepem lista pentru marea intalneala:
- Strumphitza
- Viss
- Deea
- dorinut@
- .....
-....
-....
????????
Astept sa completati

Revin mai tarziu

BB on board!!! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Mie mi-a zis medicul sa repet in fiecare luna citomegalovirusul, listeria, toxoplasma, ca la acestea nu am imunitate. Mie mi se pare cam des, voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

eu ma bag la gaseala si ar fi ideal in unirii
Acum sa vedem si ora..eu pot de la 5.30 in sus in timpul saptamanii..sau de la 8 dimineata la 9

------------------------------------------------------------------------------------------
17+ cu ursuletul meu drag

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_sb

Mie mi-a zis medicul sa repet in fiecare luna citomegalovirusul, listeria, toxoplasma, ca la acestea nu am imunitate. Mie mi se pare cam des, voi ce ziceti?

eu nu le mai repet. nici sarcina trecuta nu le-am repetat.

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput