Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca77 spune:
Salutare fetele!
N-am mai scris de ceva vreme, sper ca nu m-ati uitat. Daca m-ati uitat e numai vina mea ca n-am mai scris dar cu cititul am fost constiincioasa. Pentru majoritatea dintre voi primul trimestru de sarcina a insemnat greturi, varsaturi si stare de rau. Pe mine aceste simptome m-au afectat mai putin, de varsat nu am varsat, din celelalte am avut dar nu foarte intens. Ce ma deranjeaza pe mine destul de tare este ca de cand am ramas insarcinata sunt intr-o aproape continua stare de nervi si stress. Asta din urma e de la serviciu, dar daca inainte il tineam cat de cat sub control, acum uneori simt ca o iau razna
. Saptamana asta am avut un show cu o colega de munca asa ca-n telenovele, ma acuza ca as fi zis la toata lumea ca n-a vrut sa ma ajute cu traducerea unei hartii din suedeza. Lucrurile au stat cu totul altfel, de obicei nu ma ocup de completat hartoage, dar acum era musai sa o fac eu si binenteles ca hartia respectiva era in suedeza si nu in engleza, asa ca i-am cerut ajutorul. Mi-a zis la prima rubrica si apoi la urmatoarea a zis ca nu intelege ce-nseamna si am plecat sa cer ajutorul altcuiva pentru ca era destul de urgent si trebuia completata repede si corect of course. Am apelat la ajutorul altcuiva si persoana respectiva m-a intrebat de ce nu m-a ajutat tipa asta, nu am zis nici un moment ca nu vrea ci ca nici ea nu a inteles tot ce era scris acolo si de aceea am incercat sa gasesc pe cineva care sa o poata face. De aici s-a iscat marea telenovela cum ca eu as fi zis ca nu stiu ce... mi-e sila. Am incercat sa-i explic ca a inteles gresit si ca nu a fost asa, dar ea insista ca a fost de fata cand am zis ca ea nu vrea sa ma ajute. I-am zis sa creada ce vrea,ca eu nu mai insist si am lasat-o in banii ei pentru ca-mi era ca o sa izbucnesc in vreo criza de nervi, nu-mi sta in caracter si nici nu-mi place, dar deja simteam ca mai am un pic si-i sar la beregata
Vreo doua zile numai la asta m-am gandit dar am facut eforturi uriase sa ma comport ca si cum nu s-a intamplat nimic. Si binenteles ca s-au facut simtite urmarile acestui episod, am avut vreo doua episoade de palpitaii de ziceam ca inima mea mai are un pic si-si ia zborul, nu stiu bebele saracul ce a simtit...![]()
Wow, cat am scris, cred ca o sa ocup o pagina intreaga cu mesajul-roman
Ilinca77 spune:
A si am mai facut ieri ceva care sper ca n-o sa-i dauneze lui bebe. Am iesit cu colegii de servici la bowling, firma plateste in fiecare luna o iesire la restaurant si/sau orice alta activitate relaxanta pentru angajati, asa ca n-am putut rata evenimentul, si-mi si place sa joc. Dupa asta am fost si am mancat pe saturate la un restaurant libanez. Nu ma innebunesc dupa mancarea lor ca folosesc tot felul de condimente ciudate, dar imi era o foamee...Am iesit de la restaurant umflata ca un balon, colegilor mei nu le-am zis de sarcina dar ieri dupa acea masa copioasa aratam de parca eram in 5 luni, sigur au intrat la banuieli.
lauriciu_25 spune:
cheao scumpelor!abia am facut si eu ochi si am papat ceva si bineinteles am citit ce ati mai scris pe aici...eu pana acum nu am visat nici flori,nici soricei,de fapt am visat tot prostii...asa ca nici idee n am de ce va fi bebeloiul meu drag![]()
dia nici eu nu am burtica mai deloc,adik atat cat sa o vad eu,si eu ma ingrijorez mai tot timpul,dar dupa ma linistesc gandindu ma ca mama mea cand a fost insarcinata cu mine la 6 luni nu si dadea lumea seama ca e insarcinata,poaate asa ne e felul ,ce sa zic...si daca la eco s a vazut bine bebele si mare n ai de ce sa ti faci probleme,eu nu am mai fots la eco de 2 sapt si nu stiu cand merg urm data,de asta ma ingrijorez asa
pup la toate fetele
14saptamani de fericire
pisucmic spune:
Gata, am papat si noi de pranz, am facut niste vinete umplute mmmiam mmmiam
(tot eu zic, dar si barbatul meu
)
Acum mergem la nani
Pupici
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
11+
Ilinca77 spune:
Lauriciu, si mama mea cand era insarcinata cu mine, cand era in 7 luni, a vazut-o o colega de serviciu in vestiar cand se schimba si a intrebat-o daca nu cumva e insarcinata...si la nastere am avut fix 3 kg, deci nu foarte mica
stefyapost spune:
si eu cu visele o duc rau....in ultimele zile le inteleg scopul...dar nu sunt de acum...de cand sunt insarcinata visez numai tampenii..ma trezesc catodata atat de obosita din cauza actiunii din vis
...dar parca am citit eu pe undeva ca e normal..
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina 16+
stefyapost spune:
am gasit si un topic aici la noi la despre copii...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105964
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina 16+
Ilinca77 spune:
Si eu visez in fiecare noapte si de obicei actiune si am observat ca de fiecare data cand e innourat sau ploua visez morti si sicrie, uneori in timpul visului, realizez ca e vis si nu ma mai sperii ma linistesc spunandu-mi ca iar e urat afara. N-am visat nici flori si nici copaci sau ce mai ziceau unele dintre voi in postarile anterioare, dar am visat intr-o noapte ca am nascut un baietel frumos si parca a fost o nastere asa usoara... eram asa de fericita..dar asta e ca aia cu "pasarea malai viseaza", imi doresc mai mult fata decat baiat, dar nastere usoara si fara dureri binenteles ca imi doresc.
11+
bb_yasmi spune:
ce bine e sa fii odihnit.....

m-am trezit, am papat (ca am sarit peste pranz
) si acum mi-am pus o felie mareeee de tort ![]()
de ieri tot mananc la el...
si dupa masa urmwaza alt fel de tort si maine altul....![]()
o prietena i a facut sotului un tort de casa de ieri .....
si alta prietena imi face azi sarmale.....
asa prietene sa tot ai...

mamica fericita de printesa
si
18+ baietel 
ailed_dota spune:
ce bun bb_yasmy, ce fel de tort?
Sper ca fara frisca , pt ca lui bb al meu nu ii place crema si nici frisca
, nu vrea decat de cioco...si cu crema fiarta...fitos rau ca taica-su.
Eu am papat o omletica si cartofi la cuptor facuti cu sare, ulei si rozmarin, ies apropape ca si cei prajiti(dar mai sanatosi)
PUP pe toate!
Trimiteti-mi si mie o raza de soare ca la mine ploua de dimineata....
Strumphitzo, doar unul, ca-n 2 saptamani vin si eu in tara....si recuperez
Ilinka 77 ce nume frumos ai...Asa tb sa o cheme si pe ingerasa mea...
mami de
de 7 ani si ingeras si
13+