Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna,

Liliac e mai bine baiatul.Nu a luat antibiotic,a luat Pivalone 1%-in nasuc,3 pufuri/3 ori pe zi,aerosoli cu Pinosol si ser fiziologic si Nurofen-desi nu facea febra.
Mai tuseste un pic,acum mai rau tusim noi (al naiba virus,l-am luat si noi ).
Mada ma bucur ca toate merg bine,mai putin cu unchiul
Cristina chiar ma intrebam ce mai faci.Ma bucur ca ai intrat si ne-ai povestit.Inteleg ca domnisoara ta s-a simtit foarte bine la bunici.Imi pare rau ca a fost obositor concediul...dar eu cred ca -ti era dor de papusica si de-aia ti s-a parut mai greu.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Uka, Hepi, Fragutza, Lutoniana, Techila sa va fie de bine intalnirile, se vede din poze ca s-au distrat bine pustii.Am ramas uimita de cat e Maia de blonda

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTI ANI ALESSIA ZEINA!!!!!!!!!!!!!

Sa ai parte de multe bucurii,sanatate si noroc in viata!!!
Te dulce cu intarziere...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Uka, Hepi, Fragutza, Lutoniana, Techila sa va fie de bine intalnirile, se vede din poze ca s-au distrat bine pustii.Am ramas uimita de cat e Maia de blonda

Where, where?????

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Where, where?????

Nu pot sa dau eu linkul fara permisiune, dar daca o ai pe Uka la favorite pe picasa, albumul e public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Biaz, si spui ca a inceput sa manance mai bine de cand i-ai facut program de 3x/zi? Nici al meu nu mananca ci mai mult suge dar el imi refuza mancarea si normal ca atunci ii dau sa suga.
Biaz, tu ce parere ai despre noi, cele care intram pe forum? Sora mea spunea ca numai pustoaicele intra si au timp de asa ceva.

selen, ioana, monikus, crissbebe pe unde sunteti? Stiu ca nu este timp dar macar asa din cand in cand intrati sa ne spuneti ca sunteti bine. Eu de ioana si de selen ma mir ca erau mai tot timpul prezente.

Suede, bine ca ati scapat de antibiotic.

Lali, lasa ca o sa vina timpul sa plece si al tau sot.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Gata, m-am edificat si cu pozele. Sar'mana.

Intrebare: At avut ceva reactii dupa ROR, gen febra, nemancat, agitatie, sau mai stiu eu ce??? Trebuie sa vina sa ne faca vaccinul astazi si parca mi-e groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Flicitari Dinutzu! Ei, Anomis, asa-i ca Dinu a invatat sa meraga iar tu sa zbori?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

yes, yes, I am flying

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

LA multi ani Zeinuca!!Iti doresc multa, multå sånåtate si så ai parte numai de bucurii in viatå!!

Alex te pupå Iulika intr-o zi asa mare!Si multå sånåtate sårbåtoritei.

Manga sånåtate si lui Piski cel buzat.Sper så ii treaaca repede.

Multå sånåtate la toti dovlecutii bolnaviori.Eu am lucrat zilele aceste si sunt cam frånta plus ca i-am facut camera lui Brucu.AS tb så face ceva mutari.Acum doarme in camera lui.

Så imi spuneti si mie care dovlecuti dorm singurei in camera lor si cum se manifesta peste noapte.EL nu mai doarme in patul cu gratii ci are un pat ff jos.E in siguranta am pus perne multe de jur imprejur asta ca så nu se sperie daca se intoarce in somn ca de alfel nu e periculos pt ca nu e f inalt.DAr deocamdata i-am lasat pt seara asta o veioza de noapte.Imi e så nu se sperie fiind si prima noapte.

Fram bravo mami!

anomis, manga felicitari pt puituii mergatori.

Lali daca ai linkul cu pozele recente care le-ai pus så il maipui o data te rog.Nu am apucat så le vad si nu mai stiu pe unde sunt inapoi.

Vå pup!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 16+

Mami draga de 2 pui, Dinu doarme singur in camera lui de cand l-am adus acasa. Are un bec de veghe si muzica lui care canta in surdina toata noaptea. Cand vrea ceva noaptea, (foarte des) ma cheama cu un mormait sau un urlet, dupa caz. Cand e obosit se bucura ca-l pun in patut ca stie ca urmeaza nanel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Alex, ce rochita frumoasa a avut Zeina. Turta si tortul aratau tare bine. Ce i-ai dat de mancare din castron, sa nu-mi spui ca a mancat tot castronul?

Anomis, sanatate lui Dinut. Nu stiu e sa-ti spun de Karvol dar stiu ca prin 2008 a fost retras de pe piata. Peste zi cred ca poti folosi in lampa de aromoterapie 2-3 picaturi de ulei de eucalipt de la fares.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!

Diamar, multumesc mult de sfat, am fost, am luat si a mirosit Dinutza mea eucalipt azi la somnul de pranz. Inca ne luptam cu raceala, cu mucii si febra, chiar acum cand e dornic sa mearga cat mai mult in picioare.

si, da, incep job-ul de joi. Dar ma duc doar 6h/zi, sper eu.

Mergi la inceput