Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!!
Alex, imi cer scuze de intrziere, La multi ani, sa fie sanatoasa micutza printesa, mult noroc si numai bucurii in viata.
Irina, totul va fi bine! Sunt convinsa ca si sotului tau ii e greu fara sa stie de voi.
Lali, Helllooouuu!! Bine, sanatoasa?

Va las cateva pozici de weekendul asta(mai spre final suntcateva filmulete in care se vede ca si-a dat drumul la mers binisor si Rareselul meu ), si ma bag la vizionat poze cu printesa Zeina si d-l inginer Paulica fara frica.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata!
X_ggg am vazut poze cu flacaul vostru. Tati si-a gasit si el tarc din cate am vazut, ar fii o idee si pentru al meu dar trebuie sa mai slabeasca ca nu cred ca il tine tarcul nostru.
Irina iti inteleg ingrijorarea. Desii eu si soata in ultima vreme ne tot impungem din motive de oboseala, disponbilitate fata de copil nu cred ca as face fata grijilor usor daca ar fii plecat. Ideea lui lali mi se pare buna sa vorbesti la firma poate macar iti confirma ca au ajuns bine. Te pup si te imbratisez pe net.
Alex imi pare rau ca micuta s-a simtit rau la sfarsit. Alex are si el probleme de comportament cand este agasat de multa lume si sufocat, este adevarat ca nu a mai vomitat de mult cu jet puternic ca lesinam langa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

MamicaluiAndrei mi s-a strans sufletul cand te-m citit ,te cred ca esti ingrijorata dar ai rabdare,o sa dea un semn. Probabil dureaza putin pana se acomodeaza,nu stiu,zic si eu. Zic ca mi s-a strans sufletul ca si al meu trebuie sa plece ,iar noi de peste cinci ani suntem nedespartiti.Daca sunt plecata pe undeva vorbim de multe ori peste zi,noaptea ne trimitem sms-uri. Cand,Dumnezeu stie,ca de cadeti nu are nimeni nevoie .
Nu poti suna la firma cu care a plecat,sa iti dea ceva explicatii? Poate ei stiu daca au semnal pe vas sau nu .

nu e vorba de acomodat, stiu sigur ca nu are semnal, la el e si mai rau ca e pe tanc petrolier si asta ajunge in port o data la doua luni, in rest sunt pe mare, aproape de Libia; eu doar imi descarcam sufletul ; si nu se stie niciodata cand e nevoie de cadeti; si sotz tot cadet a plecat; dar trebuie sa faci ceva ca sa poti pleca; a facut cursurile IMO, cele minime sa poata pleca, incepand cu luna mai, dar a umblat pe la foarte multe firme, a lasat multe CV pe net si uite ca Doamne Doamne si-a intors privirea si catre noi; tot ce ma rog la Dumnezeu e sa-l tina sanatos, sa aiba grija de el ca noi aici ne descurcam bine!

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mamideandrei atre greu trebuie sa iti fie, sincer nici nu stiu ce sa iti zic, ca si eu as fi la fel. Nu pot decat sa te imbratisez virtual si sa iti spun sa ai incredere ca totul va fi bine.

te pup, mami si iti multumesc pentru incurajari; altceva n-am ce face dact sa am incredere; si sunt optimista de fel, dar nu ma pot abtine sa nu-mi fac griji; sper ca nu va deranjez cu aceste mesaje; promit sa nu amintesc des de asta

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

sper ca nu va deranjez cu aceste mesaje; promit sa nu amintesc des de asta

Cum sa ne deranjezi mami, pentru ce suntem aici? Stiu ca conteaza si incurajarile noastre asa ca . Sunt sigura ca seara cand mergi la culcare cu Andrei va rugati si pentru tati sa fie bine asa ca o sa fie bine. Cum o sa prinda semnal o sa-ti dea un semn sau poate gaseste alte cai ca sa va transmita un mesaj.
Cat despre faza cu Andrei care doame si adoarme singur in camera ce mai pot sa zic decat ca e un copil ideal.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mamica-dulce-de-Andrei soatza mea a terminat anui IV la universitatea de marina civila ,deci are toate cursurile imo facute,a depus o gramada de dosare la o gramada de firme,si on-line si personal. Au plecat cativa din grupa lui,dar majoritatea "au dat ceva". Nasol ca nu stim cui sa dea,ca ar da si el,numai sa plece. Mama ei de spaga ,ca uneori nu faci nimic fara ea. Nu superi pe nimeni cu mesajele tale,te sustinem si noi cum putem sa iti treaca ingrijorarea .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Salut si eu mamicile de dovlecei!
Azi suntem in regim de austeritate ca am inceput sa-i fac program de supt nazdravanului mic: dimineata, la pranz, si seara iar noaptea de voie (deocamdata). Si se jeluieste saracul de-ti rupe inima. Dar eu inca ma tin pe pozitii ca ajunsesem o fantoma ambulanta si nici el nu mai manca bine deloc si nu mai facea nimic altceva decat sa se tina dupa mine si sa ma vaneze cand ma asez ca sa-mi ridice tricoul si sa se puna pe treaba. De cand am inceput sa-i dau tzitzi mai rar mananca surprinzator de bine. Daca reusesc sa-l aduc la un program rezonabil si ma tine Dumnezeu sanatoasa, promit sa-i dau pana la doi ani cel putin.

Iulika, ce Bruculin mare ai tu! Eu l-am convins pe nazdravanul meu sa doarma singur in camera lui la 2 ani si 3 luni cand i-a facut taica-sau patul lui personal si a fost asa de mandru incat nu i-a mai trebuit colega de somn. Acum sper sa-l conving pe asta mic un pic mai devreme ca il asteapta Busici ca nu stiu ce si ma intreaba mereu cand o sa doarma toata noaptea ca sa poata dormi impreuna. Iar eu abia astept. Cred ca totul e sa-l simti pe puiutul tau si sa-ti dai seama de ce are nevoie. Cum a fost prima noapte? A dormit bine?

Alex, treaba cu vomatul e urata chiar si pentru noi astia mari, dar pentru o printesica asa mica si frumoasa ca a ta. Cred ca singurul lucru pe care il poti face este sa reactionezi cat mai clam cu putinta, fiindca ea e sincronizata emotional cu tine (si inca va mai fi pentru o buna bucata de vreme) si daca te vede agitata si speriata, se sperie mai tare. Daca tu reactionezi ca si cum nu e mare lucru, atunci si ea o sa fie un pic mai calma.

Mamideandrei suntem aici oricand iti e greu.

Miha 84 si eu tot cu sala de mese. Asta e sport extrem asa ca sper ca o sa primim ceva respect de la fete. Multumesc de incurajari. Sper ca va fi bine pana la capat.

Vreau sa o salut public si pe Monikus. Sper sa ne scrii curand!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Neata!
Irina iti inteleg ingrijorarea. Desii eu si soata in ultima vreme ne tot impungem din motive de oboseala, disponbilitate fata de copil nu cred ca as face fata grijilor usor daca ar fii plecat. Ideea lui lali mi se pare buna sa vorbesti la firma poate macar iti confirma ca au ajuns bine. Te pup si te imbratisez pe net.

la fel si pentru Bia, Lali, Diamar

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Mamica-dulce-de-Andrei soatza mea a terminat anui IV la universitatea de marina civila ,deci are toate cursurile imo facute,a depus o gramada de dosare la o gramada de firme,si on-line si personal. Au plecat cativa din grupa lui,dar majoritatea "au dat ceva". Nasol ca nu stim cui sa dea,ca ar da si el,numai sa plece. Mama ei de spaga ,ca uneori nu faci nimic fara ea. Nu superi pe nimeni cu mesajele tale,te sustinem si noi cum putem sa iti treaca ingrijorarea .

noi am avut noroc ca nu am dat nimanui nimic! si ca sa fac o guma, cred ca este el bun de a fost ales!
va multumesc pentru sustinere!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

cu siguranta asa este.
Aici desi sunt multe firme cam la toate au nevoie de ofiteri,spun ca inca nu au nevoie de cadeti.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput