Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!
Raspunsuri - Pagina 16
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei buna dimineata! dau pentru toata lumea si pe toate gusturile! anomis felicitari pentr pui mergaret, si tie Manga chiar daca cu un pic de intarziere Iulika, Andrei doarme singur in camera lui de cand l-am adus de la maternitate, asa ca nu am avut probleme cu el nici cand s-a marit, seara la culcare il pun in patut, ne mai jucam putin, spunem rugaciunea apoi eu ies si sting lumina si el ramane cu prietenul lui donald sa faca nani! si bineinteles cu suzeta si fluturasul muzical ANDREI |
Multumim Irina.
Noi avem o zicere aici, no news=good news.
Ce o fi in sufletelul tau acum, e bine ca stai la mama ta, sunt convinsa ca stie cum sa te linisteasca. Sa ne spui si noua cand primesti de veste sa ne bucuram cu tine.
anomis28 spune:
citat din mesajul lui x_ggg Uka, Hepi, Fragutza, Lutoniana, Techila sa va fie de bine intalnirile, se vede din poze ca s-au distrat bine pustii.Am ramas uimita de cat e Maia de blonda -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
Catalina draga, da' tu unde vezi pozele?
anomis28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anomis28
Catalina draga, da' tu unde vezi pozele? |
gata, am gasit
Sar'mana Catalina, sar'mana Uka
Lali_mete spune:
Diamar de Crissbebe iti pot spune eu ca nu e prezenta ici pe forum din motive de lipsa de pc-laptop.Dar revine ea in forta cand le recupereaza.Si Iti mai pot spune ca ii este dor de paginile de recuperare de la miezul noptii,de discutiile provocatoare de ras dintre pontoasele noastre ( de care si noua ne este dor ).
Va pupesc dulce,ma intorc mai pe la apus de soare .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anomis28
Multumim Irina. Noi avem o zicere aici, no news=good news. Ce o fi in sufletelul tau acum, e bine ca stai la mama ta, sunt convinsa ca stie cum sa te linisteasca. Sa ne spui si noua cand primesti de veste sa ne bucuram cu tine. lui Dinu Andrei (14.09) |
veti fi primele care veti sti! promit!
am vazut si eu poze de la marea intalnire! inca o data la multi ani Maei, fetita frumoasa cu parul blond! si celorlalti dovlecei participanti la petrecere, si mamicilor lor!
ANDREI
Iulika29 spune:
Salutare!
VA multumesc fetelor , sunteti tare dragute!Så stiti ca a dormit bine Bruce azi noapte in camera lui.Dimineata la 6 a dat trezirea cu o veselie de nedescris.Trebuie så recunosc ca pe la 3 m-am dus langa el si am dormit pana s-a trezit.Se foia si imi era frica så nu se trezeasca pt ca a ajuns si pe jos de atata foialå.
Mamideandrei te cred sincer ca iti este greu.EU nu as fi rezistat fara Bubu.Te imbratisez si så stii ca sunt cu gandul la tine.
Biaz mami si eu il tineam cred in camera mai mult timp daca nu venea bebe 2.Si am zis ca så o iau din timp cu mutatul ca nu se stie cat timp ii ia cu acomodatul.Am luat si in calcul noptile cand voi ceda si il voi lua in pat cu noi, desi e mai usor så ramana unul din noi acolo pt ca sunt 2 paturi in camerå +påtutul lui.
Lali minunate pozele.Le-am admirat azi dimineatå.Are niste ochi Paulicå.. Un frumos, ce mai!
Cristina am vazut pozele din concediu.Minunate!Si nu pot så inteleg de ce esti atat de slabå.Cum se poate asa ceva??!!
Se pare ca andrei a avut parte de distractie maxima.
Anomis
Si acum så va spun ca si eu am invatat så zbor azi!!Sa vad daca ghiciti de ce.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Salutare! VA multumesc fetelor , sunteti tare dragute!Så stiti ca a dormit bine Bruce azi noapte in camera lui.Dimineata la 6 a dat trezirea cu o veselie de nedescris.Trebuie så recunosc ca pe la 3 m-am dus langa el si am dormit pana s-a trezit.Se foia si imi era frica så nu se trezeasca pt ca a ajuns si pe jos de atata foialå. Mamideandrei te cred sincer ca iti este greu.EU nu as fi rezistat fara Bubu.Te imbratisez si så stii ca sunt cu gandul la tine. Si acum så va spun ca si eu am invatat så zbor azi!!Sa vad daca ghiciti de ce. |
ma bucur pentru Brucu, cred ca mai greu a fost pentru voi decat pentru el ; si avionul tau se cheama Daniella?
ANDREI
anomis28 spune:
Diamar, ce de baietei ai avut acolo. Cu asa grup o ia casa la goana. Cat ai strans dupa ei?
Imi place Mateiutul vesel si pozanas langa calut.
Cum se impaca, il calareste? Il lasa si pe David?
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui alex25 Gata, m-am edificat si cu pozele. Sar'mana. Intrebare: At avut ceva reactii dupa ROR, gen febra, nemancat, agitatie, sau mai stiu eu ce??? Trebuie sa vina sa ne faca vaccinul astazi si parca mi-e groaza. |
noi n-am facut nici o reactie adversa, doar ca de la Infanrix la piciorul i se intarise muschiul, cum s-a incordat, dar i-a trecut dupa doua zile, in rest nimic! va pup dulce!
ANDREI
x_ggg spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Salutare! VA multumesc fetelor , sunteti tare dragute!Så stiti ca a dormit bine Bruce azi noapte in camera lui.Dimineata la 6 a dat trezirea cu o veselie de nedescris.Trebuie så recunosc ca pe la 3 m-am dus langa el si am dormit pana s-a trezit.Se foia si imi era frica så nu se trezeasca pt ca a ajuns si pe jos de atata foialå. Mamideandrei te cred sincer ca iti este greu.EU nu as fi rezistat fara Bubu.Te imbratisez si så stii ca sunt cu gandul la tine. Biaz mami si eu il tineam cred in camera mai mult timp daca nu venea bebe 2.Si am zis ca så o iau din timp cu mutatul ca nu se stie cat timp ii ia cu acomodatul.Am luat si in calcul noptile cand voi ceda si il voi lua in pat cu noi, desi e mai usor så ramana unul din noi acolo pt ca sunt 2 paturi in camerå +påtutul lui. Lali minunate pozele.Le-am admirat azi dimineatå.Are niste ochi Paulicå.. Un frumos, ce mai! Cristina am vazut pozele din concediu.Minunate!Si nu pot så inteleg de ce esti atat de slabå.Cum se poate asa ceva??!! Se pare ca andrei a avut parte de distractie maxima. Anomis Si acum så va spun ca si eu am invatat så zbor azi!!Sa vad daca ghiciti de ce. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+ |
Abia asteptam sa ne spui tu cu guritza ta!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009