Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
r_ocsy spune:
Neata !
Sofifi nu mai vrea sa adoarma in brate !!! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang , stiu ca e mai bine asa dar la refuzul dormitului in brate parca ma refuza pe mine . Ce toanta sunt, ar trebui sa ma bucur . Pacat doar ca m-a inlocuit pe mine pentru o carpa ( nu mai adoarme cu nasul la tziti ci in paturica sau finet, neaparat folosit de ea inainte sa isi simta mirosul ).
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crissy_C Buna seara, dragele mele! N-am mai scris de mult, de vreo saptamana tot incerc sa recuperez cu cititul si de-abia acum am ajuns la zi! Tare dor mi-a fost de voi si de sfaturile voastre! Eu sunt cam suparata, ca sa nu spun ca deja m-a cuprins disperarea: de vreo 2 sapt Patricia face mari figuri la masa, tot refuza sanul, intai la o masa, apoi la doua, apoi aproape la fiecare supt, incet incet a inceput sa fie o corvoada alaptatul pt ca suge 2-3 minute la un san dupa care se zvarcoleste, da din picioare, refuza sanul, scoate limba, ii dau al doilea san, suge 2-3 minute si apoi repeta figura.... Uneori o mai pacalesc sa suga in continuare, mai ales cand e adormita, dar astazi mi-a facut asa la fiecare masa, ma musca daca insist, ma loveste cu manutzele, e clar ca nu mai vrea si deja imi vine sa ma arunc pe geam :((( Lapte mai e, am incercat sa-l mulg dar biberonul nu vrea sa-l vada, si la lingurita scoate limba si da tot afara.... Nu are cum sa se sature atat de repede, mai ales ca suge pumnisorii dupa aia, ca si cum i-ar mai fi foame... Offf, tare mi-e ca in ritmul asta o sa-mi pierd laptele...Plus ca in ultimele zile n-a mai pus un gram pe ea, si oricum e la limita cu greutatea, adica de ceva vreme nu mai ia cum spune 'la carte', are 5,800 kg la 3 luni jumate... Am citit de mi s-a acrit despre ce ar putea fi, la dr nu m-am dus inca dar mi-e c-o sa-mi recomande lapte praf... dar ma rog, ea nici de-al meu muls sa nu vada la biberon... Daca aveti vreo idee despre ce ar putea fi sau v-ati confruntat cu asa ceva va rog sa-mi spuneti! Va pup, seara frumoasa si bebei papaciosi! Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
crissy eu am avut 2 zile in care Matei nu a vrut sa manance....in prima zi nu a vrut sa pape deloc
evident ca m-am gandit ca e ceva cu laptele meu, asa ca i-am cumparat Milupa, insa nici nu a vrut sa vada biberonul
in cele 2 zile i-am dat laptic muls, cu seringa,iar noaptea sugea de 3 ori
eu am pus aceasta perioada pe seama dintisorilor(poate asa se explica pumnisorii in gura) si a faptului ca nu iesisem in parc de 4 zile caci tusea un pic
as vrea doar sa-ti transmit ca iti inteleg frustrarea, e absolut teribil sa-ti pui copilasul la san si el sa se inconvoaie, sa urle, sa scoata sanul din gura etc
pe cat e de frumos alaptatul pe atat e frustrant sa nu vrea sa pape miculutul
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
veronicach spune:
citat din mesajul lui rosanne Buna dimi! La multi ani Sofi si Nati! Sa cresteti mari sanatoase, frumoase si sa va bucurati parintii! Dupa trei zile mai agitate, a spart gingia si al doi-lea dintisor. I-am pus apa intr-o canita avent si a reusit sa bea din ea (trebuie sa traga din ea cu putere). E buburutza mare.... Va spuneam mai demult ca se agita cand mananca....da din picioare, si trage de tricou sau sutien cu mana libera....dar parca ar fi tic, nu e nervoasa. Numai a ea face asa? Daca da...incep sa ma gandesc ce nu e in regula.....Si mai nou mananca foarte putin ca si timp.Binenteles ca si mai des . Sabina la multi ani si voua, petrecere frumoasa la munte. Mai vroiam sa spun ceva dar neuronul meu e in we....revin Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10) www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
sa nu fie de la dintisori?
probabil atunci cand papa o supara gingia si de aceea se manifesta
Matei de la 2 luni papa 5 minute, pe ceas...si are 7 kg 600
avand in vedere ca micutii sug cu mai multa putere si se satura mai repede
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
bubu30 spune:
Neata si de la noi !
Am inceput de ieri sa le dau suculet si bineinteles ca nu le-a placut
tot sucul s-a prelins pe la coltul gurii
m-am distrat tare bine cand ii vedeam cum se strambau de urat
dar cred ca peste ceva timp distractia o sa se transforme in nervi
Azi de dimineata mi-a sosit si aparatul de gatit cu abur de la Avent recomandat de Sabina dar inca nu am nervi sa citesc instructiunile.
Astept sa ne soseasca si 2 scaunele in care sa le dau papa, dar nu scaune de masa ca nu vreau sa ii pun inca in fund.
Mira tu intrebai de pusul in fundulet : mie mi-a zis ortopedul care se ocupa de copii sa nu cumva sa ii pun in fund intre perne cum se obisnuia depe vremea bunicii si nu mi-a dat ok nici pt scaunelul Bumbo cu toate ca eu tare doream sa le cumpar.
El este chirurg ortoped si a vazut multe si el sustine ca trebuie lasati sa faca singuri pasul asta, adica doar cand se ridica singuri in fund sa ii pui asa.
aleesicoo spune:
buna dimi
noi de sambata am inceput sa bem suculetul de la mar si morcov si ne place tare mult
deja azi suntem la a 3 a lingurita
si scaunul a fost normal , la fel si cu tegumentele
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Laura__ spune:
R_ocsy, bucura-te, pt ca daca devine obisnuinta vei regreta cateva luni mai tz.
Noi am facut greseala de a o adormi pe A in brate cat a fost mica. Si ne mai si plimbam prin casa. Era super usor. Intr-o clipita adormea. Eeeh si cum s-a mai marit n-a mai adormit asa usooor !!! Vai de salele noastre. Ea avea chef de vizitat casa. Adormea f greu. Noi nu mai puteam de maini si de spate.
Alinutzaa spune:
'Neata
Sunt cam zombie de somn. Dau o
alesicoo in legatura cu diversificarea - eu stiu ca nu se introduc doua alimente noi in acelasi timp, ci la distanta de cateva zile. Asta pentru ca in cazul in care bebe face alergie sa stii de la ce.
Madamar spune:
citat din mesajul lui Reallaura Buna scumpelor M-as baga si eu la intalneala, sigur. As prefera Titan - IOR, dar merge si Tineretului daca se voteaza majoritar. Dimineata 1-=10:30 prefer si eu ca dupa masa cu Mirci e exclus. Sabina ce idee misto cu inchiriatul apt in Azuga, daca tot nmergeti asa des! iesiri dese si frumoase! Sorana bafta la sport! Mira eu nu stiu cand pot incepe sportul, dar as baga si eu ceva abdomene ca am ditai burta. Mary m-ai nelinistit nitel cu dr de la Gr Alexandrescu, dar eu stiu? nu am mai auzit pana acum parerea asta despre aerosoli. crissy imi pare rau de probl. sper sa scapati de ele [red]Laura ce id misto! norocoaso! sa-ti traiasca puiutii sa fie sanaotsi si mazarichilor! si succes la diversificare tuturor care au inceput Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si [red]Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Laura, mai sondeaza si tu legat de subiect si vezi daca e eronata info - eu inca mai sper sa nu fie chiar asa...
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Neata ! Sofifi nu mai vrea sa adoarma in brate !!! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang , stiu ca e mai bine asa dar la refuzul dormitului in brate parca ma refuza pe mine . Ce toanta sunt, ar trebui sa ma bucur . Pacat doar ca m-a inlocuit pe mine pentru o carpa ( nu mai adoarme cu nasul la tziti ci in paturica sau finet, neaparat folosit de ea inainte sa isi simta mirosul ). R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
oh rocsy, si noi tot cu nasu-n cirpe!
si ce tradare am simtit in noaptea cind a adormit in patutz, cu jucariile lui, si ce-am maii suferit toata noaptea, de parca-l trimisesem la oaste... ma ridicam non-stop sa-l verific, sa nu se sufoce cu ce-si trage pe fata in somn - daca as reusi sa ma conectez pe webshots - pt ca la mine persista problema - v-as pune poze noi, o groaza, dar asa...
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
sa nu fie de la dintisori? probabil atunci cand papa o supara gingia si de aceea se manifesta Matei de la 2 luni papa 5 minute, pe ceas...si are 7 kg 600 avand in vedere ca micutii sug cu mai multa putere si se satura mai repede mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
7 kg 600?:) Batem palma! Suntem in balanta - si noi la fel, doa ca lunea trecuta.