Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
veronicach spune:
batem palma Mary
..si sa dea bunul Dumnezeu sa avem opilasii sanatosi
Vineri am fost la Nicula
, daca nu veneai cu sugestia uitam de plan, sotul a fost 2 saptamani in concediu dar nu am avut curaj sa mergem nicaieri..asa ca iesirea la manastire a fost savurata de am,andoi
Matei si-a gasit de lucru in biserica, plescaia, si cum nu erau decat vreo 4 persoane rasuna toata biserica,,,asa ca am iesit afara cu micul zgomotos
dupa slujba am papat la manastire
, un strop de supa de fasole boabe(prima oara dupa multe, multe, multe luni) si niste mancarica de cartofi
ador sa mananc la manastire..mancarea e extrem de gustoasa...
prima oara si singura, pana vineri, am mancat in clasa a 7, in vizita la manastirile din Moldova
legat de intalnire in parc, nu ar fi mai usor sa faceti un poll pe yahoo? astfel votati, secret :D, si calculeaza singur programelul
edit. mi-am adus aminte ca trebuie sa creezi grup pentru asa ceva, pe yahoo, dar am gasit un site pentru chestionare online,(nu e verificat) insa daca va intereseaza.. http://easypolls.net/?gclid=CMTAx_KVp6QCFQYf3wodVhV84A
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
r_ocsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
oh rocsy, si noi tot cu nasu-n cirpe! si ce tradare am simtit in noaptea cind a adormit in patutz, cu jucariile lui, si ce-am maii suferit toata noaptea, de parca-l trimisesem la oaste... ma ridicam non-stop sa-l verific, sa nu se sufoce cu ce-si trage pe fata in somn - daca as reusi sa ma conectez pe webshots - pt ca la mine persista problema - v-as pune poze noi, o groaza, dar asa... Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Fericita, imi alaptez puiul |
La un moment dat va trebui sa ne intalnim , poate ni se incruciseaza drumurile vreodata ca puiutii nostrii prea bine se aseamana , se vede ca sunt nascuti in aceeasi zi
R_ocsy , mami de
Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura R_ocsy, bucura-te, pt ca daca devine obisnuinta vei regreta cateva luni mai tz. Noi am facut greseala de a o adormi pe A in brate cat a fost mica. Si ne mai si plimbam prin casa. Era super usor. Intr-o clipita adormea. Eeeh si cum s-a mai marit n-a mai adormit asa usooor !!! Vai de salele noastre. Ea avea chef de vizitat casa. Adormea f greu. Noi nu mai puteam de maini si de spate. |
Noi am evitat plimbatul in brate pentru a adormi , tocmai in ideea de a nu ne rupe spatele . Socrela a avut initial tendiinta de a o legana si plimba prin casa ca sa adoarma dar iam taiat repede elanul
R_ocsy , mami de
Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
veronicach spune:
zm incercat eu sa fac un chestionar...daca nu am ce lucra
http://host1.easypolls.net/poll.html?p=25373
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
cris_09 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui r_ocsy
La un moment dat va trebui sa ne intalnim , poate ni se incruciseaza drumurile vreodata ca puiutii nostrii prea bine se aseamana , se vede ca sunt nascuti in aceeasi zi R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
,primele dati l-am trezit din somn,sa fiu eu sigura ca nu s-a sufocat;acum isi trage paturica,cearsaful sau daca nu are nimic la indemana isi pune mana la nasCristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
R_ocsy ti-am trimis un pm
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic Sebastian Mihai
www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
ancutzicab spune:
| citat din mesajul lui veronicach zm incercat eu sa fac un chestionar...daca nu am ce lucra http://host1.easypolls.net/poll.html?p=25373 mamica fericita de cuminte Matei Sebastian10.05.2010 |
Bravo, Vero! foarte fain, multumim
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
aleesicoo spune:
Alina, asa mi a zis dr. sa i dau asa i am dat.
morcovul simplu o balona
deocamdata e ok
ALE
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
corinasmile spune:
| citat din mesajul lui veronicach zm incercat eu sa fac un chestionar...daca nu am ce lucra http://host1.easypolls.net/poll.html?p=25373 mamica fericita de cuminte Matei Sebastian10.05.2010 |
ete, na... si eu imi facusem tabel frumos, organizat, sa stim si cine vine

Corina, mami
Alinutzaa spune:
Multumim frumos Vero. Eu am votat si acolo sa stiti - asta ca sa nu mi se contabilizeze votul de 2 ori.
alesicoo hai sa iti zic si parerea mea, chiar daca nu ai cerut-o
. Da' na...ma bag si eu in seama.
Din punctul meu de vedere morcovul este un....aliment medicament, nu stiu cum sa ii zic. Gandeste-te ca in stare cruda e bun pentru constipatie, fiert e bun pentru scaune moi. Deci in ambele situatii, morcovul ajuta sistemul digestiv.
Faptul ca pe Karina morcovul a balonat-o - si ma gandesc ca a fost vorbea doar de putina zeama, 1 lingurita...acolo - pe mine ma duce la concluzia ca sistemul ei digestiv nu e pregatit pentru diversificare.
Iar daca mie mi s-ar balona copilul de la un aliment nou introdus, eu nu as incerca sa corectez lucrul asta introducand un alt aliment, ci nu i-as mai da alimentul care i-a produs balonarea.
Dar na....asta e doar parerea mea. Si stii tu...cate capete atatea pareri.

. Ce toanta sunt, ar trebui sa ma bucur . Pacat doar ca m-a inlocuit pe mine pentru o carpa
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!