Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

batem palma Mary..si sa dea bunul Dumnezeu sa avem opilasii sanatosi
Vineri am fost la Nicula, daca nu veneai cu sugestia uitam de plan, sotul a fost 2 saptamani in concediu dar nu am avut curaj sa mergem nicaieri..asa ca iesirea la manastire a fost savurata de am,andoi
Matei si-a gasit de lucru in biserica, plescaia, si cum nu erau decat vreo 4 persoane rasuna toata biserica,,,asa ca am iesit afara cu micul zgomotos
dupa slujba am papat la manastire, un strop de supa de fasole boabe(prima oara dupa multe, multe, multe luni) si niste mancarica de cartofi
ador sa mananc la manastire..mancarea e extrem de gustoasa...
prima oara si singura, pana vineri, am mancat in clasa a 7, in vizita la manastirile din Moldova

legat de intalnire in parc, nu ar fi mai usor sa faceti un poll pe yahoo? astfel votati, secret :D, si calculeaza singur programelul
edit. mi-am adus aminte ca trebuie sa creezi grup pentru asa ceva, pe yahoo, dar am gasit un site pentru chestionare online,(nu e verificat) insa daca va intereseaza.. http://easypolls.net/?gclid=CMTAx_KVp6QCFQYf3wodVhV84A

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Neata !

Sofifi nu mai vrea sa adoarma in brate !!! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang , stiu ca e mai bine asa dar la refuzul dormitului in brate parca ma refuza pe mine . Ce toanta sunt, ar trebui sa ma bucur . Pacat doar ca m-a inlocuit pe mine pentru o carpa ( nu mai adoarme cu nasul la tziti ci in paturica sau finet, neaparat folosit de ea inainte sa isi simta mirosul ).

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

oh rocsy, si noi tot cu nasu-n cirpe!
si ce tradare am simtit in noaptea cind a adormit in patutz, cu jucariile lui, si ce-am maii suferit toata noaptea, de parca-l trimisesem la oaste... ma ridicam non-stop sa-l verific, sa nu se sufoce cu ce-si trage pe fata in somn - daca as reusi sa ma conectez pe webshots - pt ca la mine persista problema - v-as pune poze noi, o groaza, dar asa...

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

La un moment dat va trebui sa ne intalnim , poate ni se incruciseaza drumurile vreodata ca puiutii nostrii prea bine se aseamana , se vede ca sunt nascuti in aceeasi zi .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura

R_ocsy, bucura-te, pt ca daca devine obisnuinta vei regreta cateva luni mai tz.
Noi am facut greseala de a o adormi pe A in brate cat a fost mica. Si ne mai si plimbam prin casa. Era super usor. Intr-o clipita adormea. Eeeh si cum s-a mai marit n-a mai adormit asa usooor !!! Vai de salele noastre. Ea avea chef de vizitat casa. Adormea f greu. Noi nu mai puteam de maini si de spate.

Noi am evitat plimbatul in brate pentru a adormi , tocmai in ideea de a nu ne rupe spatele . Socrela a avut initial tendiinta de a o legana si plimba prin casa ca sa adoarma dar iam taiat repede elanul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

zm incercat eu sa fac un chestionar...daca nu am ce lucra
http://host1.easypolls.net/poll.html?p=25373

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:

Neata !

Sofifi nu mai vrea sa adoarma in brate !!! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang , stiu ca e mai bine asa dar la refuzul dormitului in brate parca ma refuza pe mine . Ce toanta sunt, ar trebui sa ma bucur . Pacat doar ca m-a inlocuit pe mine pentru o carpa ( nu mai adoarme cu nasul la tziti ci in paturica sau finet, neaparat folosit de ea inainte sa isi simta mirosul ).

oh rocsy, si noi tot cu nasu-n cirpe!
si ce tradare am simtit in noaptea cind a adormit in patutz, cu jucariile lui, si ce-am maii suferit toata noaptea, de parca-l trimisesem la oaste... ma ridicam non-stop sa-l verific, sa nu se sufoce cu ce-si trage pe fata in somn - daca as reusi sa ma conectez pe webshots - pt ca la mine persista problema - v-as pune poze noi, o groaza, dar asa...

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

La un moment dat va trebui sa ne intalnim , poate ni se incruciseaza drumurile vreodata ca puiutii nostrii prea bine se aseamana , se vede ca sunt nascuti in aceeasi zi .

Si al meu doarme cu nasul acoperit,inainte dormea cu nasul in saltea,de imi dadea palpitatii,primele dati l-am trezit din somn,sa fiu eu sigura ca nu s-a sufocat;acum isi trage paturica,cearsaful sau daca nu are nimic la indemana isi pune mana la nas

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

R_ocsy ti-am trimis un pm

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

10.05.2010

Bravo, Vero! foarte fain, multumim!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Alina, asa mi a zis dr. sa i dau asa i am dat.
morcovul simplu o balona
deocamdata e ok

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

10.05.2010

ete, na... si eu imi facusem tabel frumos, organizat, sa stim si cine vine

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Multumim frumos Vero. Eu am votat si acolo sa stiti - asta ca sa nu mi se contabilizeze votul de 2 ori.

alesicoo hai sa iti zic si parerea mea, chiar daca nu ai cerut-o . Da' na...ma bag si eu in seama.
Din punctul meu de vedere morcovul este un....aliment medicament, nu stiu cum sa ii zic. Gandeste-te ca in stare cruda e bun pentru constipatie, fiert e bun pentru scaune moi. Deci in ambele situatii, morcovul ajuta sistemul digestiv.
Faptul ca pe Karina morcovul a balonat-o - si ma gandesc ca a fost vorbea doar de putina zeama, 1 lingurita...acolo - pe mine ma duce la concluzia ca sistemul ei digestiv nu e pregatit pentru diversificare.
Iar daca mie mi s-ar balona copilul de la un aliment nou introdus, eu nu as incerca sa corectez lucrul asta introducand un alt aliment, ci nu i-as mai da alimentul care i-a produs balonarea.
Dar na....asta e doar parerea mea. Si stii tu...cate capete atatea pareri.

Mergi la inceput