Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
ancutzicab spune:
Eu propun, fara suparare, sa voteze fiecare, sincer, unde prefera. La urma numaram si, ce-o iesi o iesi .
Eu votez Titan.
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
Alinutzaa spune:
Daca-i pe votate, atunci votez Tineretului.
Sorana da, vin cu amandoi ca nu am cu cine sa il las pe cel mare. Si da, sunt singura cu amandoi acasa, de dimineata pana vine sotul de la munca. Ce sa zic, nu e usor, seara imi cam vine sa ma intind pe jos ca melcul de oboseala, dar na...ce sa fac?
Mai complicat nitel e cu iesitul afara. Mai ales in parc, Tudor este maricel, alearga in toate partile, vrea sa se cocoate pe toate locurile de joaca si tot asa. Dar e copil ascultator. Isi mai da si in petec ca na...nu are decat 3 ani, dar una peste alta ne intelegem.
Fii-mea e pe paturica de joaca si se cearta cu jucariile. Nenica ce scandalagioaica e!!!!!
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancutzicab Eu propun, fara suparare, sa voteze fiecare, sincer, unde prefera. La urma numaram si, ce-o iesi o iesi . Eu votez Titan. Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Super!
Propun sa ne pronuntam si asupra timpului, sa vedem si aici preferintele.
Eu votez Herestrau (ca mi-e dor sa merg acolo, n-am mai fost de mai mult de un an) sau Tineretului (ca e langa casa). Prefer prima jumatate a zilei, sau pana pe la 3-4, asa, ca seara Maria are mai putina rabdare
Zic sa tinem votul descis pana... - marti? Si sa ne intalnim miercuri?
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
Alinutzaa spune:
Legat de ora - eu prefer dupa amiaza, dupa ce doarme si banditul cel mare ca sa fie bine dispus si dupa cum spuneam sa vina si sotul sa il ia nitel in primire.
ancutzicab spune:
In jur de 10.30 - 11.00 ar fi ok pentru noi. Miercuri e bine, pentru noi , asa ca vot pana marti suna in regula. Corina, tii tu scorul? Ca esti mai tot timpul prin preajma.
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
corinasmile spune:
citat din mesajul lui ancutzicab In jur de 10.30 - 11.00 ar fi ok pentru noi. Miercuri e bine, pentru noi , asa ca vot pana marti suna in regula. Corina, tii tu scorul? Ca esti mai tot timpul prin preajma. Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Eeee, nu sunt chiar tot timpul, dar pot tine scorul, no problem.
Citesc seara si fac totalurile.
Deci: sa votati bine!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
mamanati spune:
Buna mamici,
In primul rand pentru urari ca am revenit. Incerc sa mai intru macar uneori caci mereu sunt in criza de timp.
Mary, Arturica, le da-ti bebeilor sa guste din fructe?! Eu inca nu i-am dat nimic inafara de san ca tot credeam ca daca ii dau o picatura de suc de mar inseamna ca incepe diversificarea, si cu asta nu vreau sa ma grabesc deloc. Ar trebui sa-i dau sa guste putin suc fresh de mere, pere, nu?
Si Emy isi suge degetele mai mereu. De suzi - nici vorba sa o accepte! Iar azi jos am observat 2 liniute albe sub gingie. Totusi poate sa mai dureze si cateva luni pana vor aparea primii dintisori. Cami i-a iesit primul la 9,5 luni. S-au lasat ceva timp asteptati.
Noi avem vre-un bb cu dintei in odisee?!
Pupici de la noi,
Leeloo21 spune:
buna fetelor! felicitari pt bebei sanatosi!
asteptem si noi in aprilie sa nasc un al doilea bebe frumos si sanatos.am meri enotii legat de diferenta de varsta care va fi de 2 ani si 1 luna..poate ma ajuta cineva in legatura cu asta..dar sper sa ne descurcam cat mai bine!
va rog din suflet sa cititi urmatoarele randuri pentru ca am fost montata de Alin (sotul meu scump) sa fac o mica reclama a familiei noastre! ne ocupam cu organizari de evenimente, zile de nastere, petreceri prvate, petreceri tematice, nunti, botezuri, petreceri corporate..ne mandrim cu calitatea si profesionalismul nostru! scuze daca deranjez pe cineva cu acest mesaj..insa daca aveti un eveniment in vietile voatre este bine sa fie pregatit si amintit cum se cuvine, Alin este deasemenea fotograf profesionist! astept mesaje pe PM
va si raman in zona daca ma primiti
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 10+
nasterea in apa
pozici dragute
Crissy_C spune:
Fetele, vrem si noi la intalnealaaa!!!
Noi votam pt Tineretului ca deh, e peste drum :P Tot dimineata e si Patricia mai cumintica, 11-12, dar si seara e ok, de pe la un 7, cam asa.
Mira nu, noi iritatii la funduletz nu am avut deloc pana acum, nu are pielea sensibila (pe acolo, ca in rest....), dar iti scriam intr-un msj anterior de Reviken sau alta crema cu oxid de zinc pt eritemul fesier. Avene-ul pediatril il folosim pt fatzuca. Asta vara i-am dat si pe corp, ca se iritase pe piept de la caldura cred, dar de-atunci n-am mai avut pb.
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
mamanati spune:
citat din mesajul lui rosanne Buna dimi! La multi ani Sofi si Nati! Sa cresteti mari sanatoase, frumoase si sa va bucurati parintii! Dupa trei zile mai agitate, a spart gingia si al doi-lea dintisor. I-am pus apa intr-o canita avent si a reusit sa bea din ea (trebuie sa traga din ea cu putere). E buburutza mare.... Va spuneam mai demult ca se agita cand mananca....da din picioare, si trage de tricou sau sutien cu mana libera....dar parca ar fi tic, nu e nervoasa. Numai a ea face asa? Daca da...incep sa ma gandesc ce nu e in regula.....Si mai nou mananca foarte putin ca si timp.Binenteles ca si mai des . Sabina la multi ani si voua, petrecere frumoasa la munte. Mai vroiam sa spun ceva dar neuronul meu e in we....revin Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10) www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |
Aha, deci avem pe cineva deja cu 2 dintisori! Felicitari!!!!