Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Sorana, si noua ne-a facut multa placere sa ne cunoastem, dar asteptam sa facem cunostinta si cu Matei. Iar despre Tudor, e o... poveste de aproape 10 kg. Un scump si un simpatic.

Mira, ca Alina stiam si eu. Ca wrapul elastic merge pana la 9 kg, cel neelastic pana mult mai departe, sper sa nu ma insel.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Ieri m-am vazut cu Ancutzica, care a fost atat de draguta si mi-a imprumutat slingul ei, sa vad daca ne descurcam cu el, acum mi se pare ca n-o sa reusesc singura sa-l bag pe Tudor acolo si sa si stea, dar voi incerca. Am cunoscut-o si pe bebelina Maya, o fetita frumusica foc, cu ochii negri si atat de miiicaaa si delicata..Si pe Luca, si el un baietel dulce foc, chiar mi-a facut placere sa-i cunosc!

Acum intrebare: pt Alina, Corina sau cine mai are wrap, credeti ca m-as descurca mai bine cu wrap decat cu sling, la ce dimensiuni si greutate are bebeloiul meu? Anca zicea ca s-ar putea sa mi se potriveasca mai bine, voi ce ziceti? Multumesc de pe-acum

Aaa, si eu am cunoscut toata familia Ancai - confirm, sunt frumosi toti, iar Maya e o dulcica mica si delicata, cu ochi care vor face ravagii

Referitor la esarfe de purtat copiii: si sling-ul, si wrap-ul(tesut, neelastic) suporta greutatea copilului pana la 2-3 ani. Deci decizia e de luat exclusiv pe ce vi se pare voua mai comod.
Noi avem 2 slinguri cu inele si un wrap moby, elastic. Cu sling-ul de la Diana ne impacam foarte foarte bine, dar asta dupa ceva exarcitiu - nu a fost chiar de la inceput asa. Bine, Maria si era f micuta cand am pus-o prima oara, asa ca a durat (nu f mult) pana s-a obisnuit ea sa stea, iar eu sa-l reglez. Acu ne "aranjam" in mai putin de 1 minut.
Asa ca daca ai sling-ul Ancai in testari, sa nu te descurajezi si sa-i spui "pa" daca nu veti reusi chiar din prima.
Despre wrap: moby al meu e cu model frumos si mi-e drag de mor. Si Mariei ii place sa stea in el, insa l-am folosit doar de cateva ori pana acum, ca e mai grosut (al Alinei stiu ca e mai subtire), dar toamn/iarna e inca inainte.
Fiind elastic, suporta greutatea copilului pana la 15kg oficial, dar probabil real (si comod) vreo 12 kg.
De asta as recomanda pentru voi, daca va hotarati la wrap, ori unul tesut (neelastic) sau un mei-tai.
Cauta info pe yuotube despre cum se leaga. Nici mie nu mi se pare complicat acum, desi cand l-am desfacut m-am cam speriat de 5m de material Am reusit sa-l leg bine din a 3-a oara.
Bafta la decis si la purtat!

P.S.: am pus poze noi in album, printre care una impreuna cu Mira si papusile in sling

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Multumim mult pentru aprecieri, toate floricele de liliac sunt teribil de dragalase, mi-ar placea sa mai cunoastem cateva in persoana pana vine frigul.

Revin, din nou, cu propunerea de a ne intalni intr-un loc convenabil pentru cat mai multe dintre noi. Ce ziceti, ne adunam macar 5? Ca sa nu zic 10?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Multumim mult pentru aprecieri, toate floricele de liliac sunt teribil de dragalase, mi-ar placea sa mai cunoastem cateva in persoana pana vine frigul.

Revin, din nou, cu propunerea de a ne intalni intr-un loc convenabil pentru cat mai multe dintre noi. Ce ziceti, ne adunam macar 5? Ca sa nu zic 10?

DAAAAAAAA!!!

Saptamana asta care vine, marti sau miercuri? Herestrau poate? Ma gandesc ca un parc ar fi cel mai indicat, departe de masini si agitatie.
Alte propuneri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Multumesc de lamuriri Mira, Alina, Corina!
O sa exersez cu slingul pana il inapoiez Ancai, sa ma lamuresc daca merge, dar apropo de ce zicea Alina cu greutatea distribuita pe ambii umeri, pare ca slingul ar fi mai indicat pt noi.

Alina, buna idee si multumesc, cand iti vine noul wrap as veni sa ne intalnim, cu tot cu Tudor, sa vedem cum e cu wrapul. Da-mi tu de stire cand.

Si eu as veni la intalneala, unde vreti voi. Herastrau e ok, desi nu ne e chiar ff aproape, noroc ca suntem motorizati.

Mergi la inceput

Scuze, voiam sa zic apropo de explicatiile Alinei ca wrapul pare ca ni s-ar potrivi. Sunt si nici n-am baut nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sorana, se pare totusi ca eu ti-am transmis informatii eronate... I'm really sorry, da chiar eram convinsa de ce am scris.

Ne bagam si noi la o intalneala pe marti, miercuri. Sa speram ca nu ploua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

ok Sorana, tinem legatura.

Ne bagam si noi la o intalneala. Sper sa si reusesc ca Herastraul nu e chiar aproape si eu sunt cu doi copii dupa mine dintre care unul atomic.
Eu as prefera dupa amiaza ca sa reuseasca si tati sa ni se alature dupa serviciu, ca sa aiba el grija de Tudor si sa pot sta si eu cu voi linistita.
Dar voi stabiliti ce si cum si vedem noi cum ne adaptam.

Mergi la inceput

Hei, daca nu e ok herestraul pt multa lume, veniti cu alte propuneri: Tineretului? Titan?
Haideti ca decidem impreuna, nu separat

Mergi la inceput

Mie una mi-ar fi mai la indemana Tineretului sau Titan, dar repet, ajungem noi si-n Herastrau, daca asa se decide in mod democratic. Nu stiu daca sa vin cu amandoi sau doar cu Tudor, mai reflectez.

Alina, wow, vii cu amandoi? De mult ma intrebam cum reusesti sa te descurci cu amandoi fara ajutor, mai ales in afara casei..Ma depaseste..

Mira, nu-ti fa griji, intentia conteaza! Si asa ne-am mai lamurit despre sling si wrap; iar eu sunt o poveste, vorba Ancai, cum m-a apucat pe mine acus cu slingul si wrapul, bine totusi ca n-am asteptat sa plece baiatul la scoala si sa ma trezesc ca vreau si eu sa-l port asa

Mergi la inceput