Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

:) Buna dimi...

La multi ani mazarichilor!!!! si multa sanatate si fericire !

Bine ai venit Laura!

Ioana , o sa verific si asa sunt un pic cu inima stransa ...nu am mai fost niciodata cu avionul. Legat de concurs - e un site care anunta toate concursurile online, si acolo am participat la mai mutle si uite ca am avut noroc. Vreau sa zic ca pana sa raman insarcinata nu am castigat nimic! da nimic, apoi incet incet am castigat de vreo 3 ori la revista ( mami) si acum excursia . O sa iau si la bingo, neaparat. Victor e norocosul:) .

Si Victor mai face figuri la san, mai ales dupa ce a baut ceai, dar il mai pacalesc --ii dau cateva guri de ceai si dupa aia il trec repede la san si cum e entuziasmat de "mancare" nu mai baga de seama.
Pana pe la 2 luni seara dupa baie manca si 30=40 min , acum nu mai sta mai mult de 10 . Oricum daca sta mai mult regurgiteaza in jet . Ia in greutate asa ca eu sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata!

La multi ani, Bine-Vestitoarelor odiseei noastre, Sofia si Natalia! Sa fiti fericite si sa ii faceti si pe cei din jurul vostru fericiti!

Crissy - imi pare rau sa aud de problemele pe care le aveti. Poate e doar o faza si va trece repede. In locul tau, mi-as fixa un termen pana la care sa astept, de genul 1-2 saptamani. Biberon nu as incerca, pentru ca daca nu il ia cu laptele tau, de ce l-ar lua cu LP? Curaj si sper sa treceti repede peste impasul asta. Si, in alta ordine de idei, ai adresa de mail trecuta in lista de contacte de pe Yahoo? Ca am primit pozele de la botez si am vreo doua cu nepoatele, pe care ti le-as trimite daca vrei.

Mira - m-am trezit si eu la spartul targului, vorba ceea. Stiu ca te-ai sfatuit cu Corina despre scutecele lavabile. Daca, crezi ca iti mai sunt utile si alte pareri, sunt aici - noi le folosim de cand s-a nascut Maya, exclusiv - cu exceptia vacantei, bineinteles.

Sabina - o vacanta prelungita la munte, ce bine suna... Sa va priasca!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

:) Buna dimi...

La multi ani mazarichilor!!!! si multa sanatate si fericire !

Bine ai venit Laura!

Ioana , o sa verific si asa sunt un pic cu inima stransa ...nu am mai fost niciodata cu avionul. Legat de concurs - e un site care anunta toate concursurile online, si acolo am participat la mai mutle si uite ca am avut noroc. Vreau sa zic ca pana sa raman insarcinata nu am castigat nimic! da nimic, apoi incet incet am castigat de vreo 3 ori la revista ( mami) si acum excursia . O sa iau si la bingo, neaparat. Victor e norocosul:) .

Si Victor mai face figuri la san, mai ales dupa ce a baut ceai, dar il mai pacalesc --ii dau cateva guri de ceai si dupa aia il trec repede la san si cum e entuziasmat de "mancare" nu mai baga de seama.
Pana pe la 2 luni seara dupa baie manca si 30=40 min , acum nu mai sta mai mult de 10 . Oricum daca sta mai mult regurgiteaza in jet . Ia in greutate asa ca eu sunt multumita.

Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010)

Si nu ne spui si noua care e site-ul? Noroc si la bingo! Sa castigati premiul cel mare!

Mergi la inceput

Anca, inteleg ca din moment ce folositi scutecele refolosibile exclusiv, sunteti foarte multumiti de ele. Tu de care folosesti? Prefold, cu buzunar sau all in one? De unde le iei, si daca folosesti mai multe tiputi, de care esti cel mai multumita? Iti multumesc pentru disponibilitatea de a imparti cu mine pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

LA MULTI ANI NATALIA EMILIA SI SOFIA MARIA !!!

FELICITARI PENTRU IMPLINIREA CELOR 6 LUNITE !!!

Ce repede a trecut timpul, parca ieri ne faceam griji pentru voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Buna fetelor !

Ma primiti si pe mine in randul vostru ? Cam tarzior dar...
Trebuia sa fiu mamica de mai-iunie, dar am nascut prematur, la 34 de saptamani, pe 29 aprilie, un baietel.
Mai am o fetita de 4 ani.

Eu v-am tot citit cand am avut timp, dar nu atat de des.
Stiu ca mesajele imi sunt moderate. Am sa incerc sa scriu mai multe, sa scap de "procedeu".

Bine ai venit Laura

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Anca, inteleg ca din moment ce folositi scutecele refolosibile exclusiv, sunteti foarte multumiti de ele. Tu de care folosesti? Prefold, cu buzunar sau all in one? De unde le iei, si daca folosesti mai multe tiputi, de care esti cel mai multumita? Iti multumesc pentru disponibilitatea de a imparti cu mine pareri

Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010)

http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums

Mira, ai PM!

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

ooo ba da , konkurs..ro si la ce am participat eu era travelbiz..ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Fete dragi, am si eu o intrebare: mai este vreun bebel alimentat artificial diversificat de-acum? Stiu de gemanutele Sabinei, ele sunt pe cereale, dar cu fructe?

La noi e a 2-a zi de suc de piersici, azi i-am dat vreo 3-4 lingurite, si cu pulpa, insa cam la o ora dupa ce mananca devine agitat, plange mult, nu poate adormi Asa a facut si ieri, prima zi de suc. Ce ma framanta pe mine: oi fi inceput prea devreme diversificarea, la 5 luni? Sa mai astept oare pana la 6 luni? Ca as putea opri si sa mai astept..Imi dati si mie un sfat, va rog, ca nu stiu daca fac bine ce fac..

Mergi la inceput

Sorana, eu nu pot sa-ti dau sfaturi, caci nu am experienta in "domeniu", netrecand inca prin aceasta etapa, insa am si o curiozitate: de ce nu ai mai asteptat pana la 6 luni? Era constipat? ti se parea ca nu se satura? Ti se parea pregatit? Ca greutatea lui sunt sigura ca nu a fost un motiv Oricum, din moment ce reactioneaza asa de fiecare data dupa ce mananca fructul, ar putea insemna ca nu e inca pregatit. Parerea mea... Sa nu dai cu rosii.

Mergi la inceput