Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
corinasmile spune:
Buna dimineata!
Pentru ca pe mine ma cam doare in gat, va invit pe toate la o cana de www.fit2paddle.com/photokayak/misc/tea-cup_1a.jpg" target="_blank">ceai aromat!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinasmile Buna dimineata! Pentru ca pe mine ma cam doare in gat, va invit pe toate la o cana de www.fit2paddle.com/photokayak/misc/tea-cup_1a.jpg" target="_blank">ceai aromat! Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
Am baut si eu ceai... insa mai bune ai fost Homeogene 9 - recomandate de Vivela - super pentru git!
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
cris_09 spune:
La multi ani! www.goblenuri.com/imagini/IKEBANA%20CU%20LILIAC.jpg" target="_blank">Nati si Sofia!!!!
Sa cresteti mari si voioase si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!!!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
corinasmile spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Am baut si eu ceai... insa mai bune ai fost Homeogene 9 - recomandate de Vivela - super pentru git! Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Fericita, imi alaptez puiul |
Merci, Mary, o sa caut astazi, chiar mi-ar prinde bine.
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
Onana spune:
Buna dimineata tututor!
La multi ani Mazarichilor scumpe, sa cresteti frumos si sanatos!
Felicitari, Carla
Crissy_C spune:
Buna dimineata!
La multi ani Mazarichi scumpe si maaari de-acuma!
Sorana, multumesc de primire, da, am tot fost ba pe la Comarnic, ba pe la Piatra Neamt/ Bicaz si uite ca tot nu m-am invrednicit sa mai dau pe aici. Deh, stiam eu ca imi ia o saptamana sa recuperez tot!
Rocsy multumesc , sper si eu sa fie de la dintisori, offfff.
Mary, multumesc mult de sfaturi, cred si eu ca nu pot rabda ei micutii de foame, dar ideea e ca nici prea fericita nu e daca nu mananca cum rebuie. Protesteaza ea, suge pumnisorii, cel mai rau ma doare ideea ca tocmai, imi las copilul sa sufere de foame...
Mai ales ca atunci cand alaptezi, te gandesti ca cel mai bun loc unde poti sa-ti alini puiutul daca-l doare ceva e la san... si uite ca tocmai asta nu pot sa fac
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
mommy_to_be spune:
La multi ani dragi Mazarichi!
Ma ia pe mine cu emotii cand imi amintesc cum am primit veste nasterii Mazarichilor acum 6 luni. Imi inchipui cat de emotionti si fericiti sunteti voi, mami si tati Imi pare bine ca tot greul a trecut iar acum aveti doua minuni sanatoase si frmose!
mommy_to_be spune:
Mary, ce ti-i amintit tu ca am luat Duphalac Ei bine, isi face efectul detul de repede, insa in prima instanta poate sa provoace flatulenta si abia apoi eliminarea scaunului. E bun oricum. Sper sa functioneze si la voi!
Crissy, ziceai ca micuta ta nu are gingiile inflame si e oarecum albicioasa gingia. Asa era si la Maia sa stii. Si am avut niste show-uri cu ea pe la 3 luni...exact cum descri si tu. Plangeam si eu odata cu ea si nu stiam ce sa mai fac ca sa manance. Eu nu i-am dat nimic pana la urma si si-a revenit fata. E drept ca mi-a luat doar 180 g luna trecuta, insa a crescut mult in lungime. Eu una sunt sigura ca e vb de dintisori, am eu asa, un feeling.
rosanne spune:
Buna dimi!
La multi ani Sofi si Nati! Sa cresteti mari sanatoase, frumoase si sa va bucurati parintii!
Dupa trei zile mai agitate, a spart gingia si al doi-lea dintisor. I-am pus apa intr-o canita avent si a reusit sa bea din ea (trebuie sa traga din ea cu putere). E buburutza mare....
Va spuneam mai demult ca se agita cand mananca....da din picioare, si trage de tricou sau sutien cu mana libera....dar parca ar fi tic, nu e nervoasa. Numai a ea face asa? Daca da...incep sa ma gandesc ce nu e in regula.....Si mai nou mananca foarte putin ca si timp.Binenteles ca si mai des .
Sabina la multi ani si voua, petrecere frumoasa la munte.
Mai vroiam sa spun ceva dar neuronul meu e in we....revin
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru