Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

La mine se linisteste bebe brusc daca ridic bluza si las burtica goala. Parca se piteste de mine.

21+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu voua va da trezirea, la mine nu misca nci macar un pic pana nu deschid eu bine ochii(sau poate nu-l simt eu?). Acu stie ca vb despre si da din picoare.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Aditza distractie placuta maine.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

laura si mica mea dulce da acum ... sa-si faca simtita prezenta
desi loviturile ei sunt inca firave...
dar ciudat , ba o simt stanga sus.. ba in urmatoarele sec dreapta jos
ba se intareste burta jos de tot , numai uterul jos si o simt ghem pe stanga... f tare !!

o iubesc !

mami 20 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

http://www.europafm.ro/stiri/interne/perioada-pentru-care-parintii-primesc-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-fi-redusa~n43527/?avBrowse=last

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu am placenta anterioara si un strat de grasime considerabil, asa ca rar simt bebelul.
E normal sa-i simtim cand suntem linistite, in pat, cand mergem sau facem ceva e mai greu, in plus cand mergem ii leganam si adorm de obicei. Oricum ei pot misca si in somn, au miscari spasmodice pe care le veti observa si dupa nastere.
Intre saptamanile 24-28 ii simtim cel mai mult pentru ca au loc destul. Mai apoi nu mai fac atata tam-tam, insa lovesc.
E normal sa ii simtim dupa ce mancam, ca raspund la cresterea nivelului de zahar din sange si cand suntem stressate, emotionate, atunci raspund la cresterea de adrenalina.

Edit- Andrie normal sa sangereze gingiile in sarcina, la Patrick am sangerat la greu. Acum, numai la inceput. Cum zicea si Shubulina manca-l-ar mama de bebel cuminte, are grija de mami a lui, am avut o sarcina exemplara pana acum, nici carcei, nici sangerari, nici un pic de rau, am mancat de toate, o sarcina destul de diferita de prima. Am inceput sa ma dau si cu parfum! La Patrick numai un miros usor si imi venea sa vomit. Desi greturi nu am avut nici la el, insa mirosurile ma terminau, trebuia sa fug de ele.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -19+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Uff, ma bulverseaza chestiile astea Ralu

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

sa speram ca nu vor reduce nimic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

si eu mai am zile cand imi sangereaza gingiile..
dar in rest...dc nu aveam burta.nu zici k sunt gravida,

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

azi nu prea aveti chef de vb sau poate e liniste k vine week-end-ul si va pregatiti de plecat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput