Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

aa..si eu il mai simt cateodata cum impinge pur si simplu, cred cu capul sau cu fundul ca mi se umfla burta pe o parte si e tare acolo ca si cum ar incerca sa sa scoata capul pe-acolo...chiar se vede diferenta intre o parte si alta, si simt cum se intinde pielea si il mangai si isi revine pana la urma

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

daaa..asa face si gagica mea
se cuibareste intr-un colt..si sta acolo..
sta mai mult p stanga.
mai are mom cand tin mana p burtica si se face ghem la mine in palma..imi vine sa o mananc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

AM avut un pic de treaba si abia acu am vazut articolul. Ma asteptam la asa ceva. Sper totusi sa nu fie mai mica de un an perioada concediului de maternitate. Ca altfel s-ar putea sa fie scalpat in somn cineva curand.
Doar nu vor sa faca ca pe vremea lui nene ceasca cu 3 luni de stat acasa.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

ca sa nu zic k acu cateva seri am visat k eram p strada...si multa lume in jur..
si la un mom dat..vedeam cum impinge cu degetu in burta..si iesea asa rau degetelu ..si toti se uitau l amine..si eu impingeam laloc in burta sa nu vada lumea
avea un degetel asa subtire si delicat...ziceai k e de pianista

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Laura..dar si pe vremea lu Ceausescu...mai luai un medical, mai bagai un concediu de odihna...aveai si cresa...era altceva..
dar acu...
vrei nu vrei tre s stai aksa cu bb, asta dc nu ai bunici cu care sa il lasi sau bani de bona.
dar dupa mine nu as lasa nici cu unun nici cu altu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Nici eu nu mi-as lasa puiutul cu bunicii. Si daca astia micsoreaza perioada la mai putin de un an raman si fara loc de munca. Ca ar trebui sa ma intorc la lucru si am fi prae multe fete in laborator si in 2 sapt raman acasa. Si in stilul in care se gaseste loc de munca imi vine .

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Eu propun sa iesim in strada inainte ca astia sa reduca perioada sau sa mai micsoreze indemnizatia. Ca dupa ce a fost adoptata legea o sa o facem degeaba, adica degeaba mai iesim ca tot aia este. Degeaba stam in fata calculatorului si ne plangem ca vai ne taie indemnizatia si anii de stat cu bebe trebuie sa facem ceva.

Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu ceea ce am spus eu as fi dispusa sa ies in trada si maine ideea e ca fim mai multe. Trebuioe neaparat sa facem ceva.

Ziceti-mi si mie adresa aia de unde pot lua haine ptr gravide.

Codruta cu de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La noi asta e problema cea mai mare, ca nu avem un sistem de crese bine pus la punct. In alte tari sunt perioadele scurte dar ai si unde sa duci copilul dupa ce te intorci la serviciu

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Codruta si cand a fost vb ca scade indemnizatia..s-au facut o mie de topicuri,,,peste tot p net toata lumea zice k iese in strada..
si cand a fost vb, s=au strans 1000 de pers 2 ore si aia a fost..
ori iesim cum s-a iesit zilele trecute..cat mai multi..ori nu mai iesim
k nu se uita nici cu curu la noi.
scuzati expresia

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

nici nu vreau sa ma mai gandesc la indemnizatii..ce o fi of..orcum nu avem cum sa influentam noi legile lor...tot noi tb sa muncim pt noi si sa nu asteptam nimic...decat sa cotizam

hai ca v-am pus inca o pozica..dar voi ce faceti???

fluturas 20 +

Mergi la inceput