Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Zumzu mai incolo nu o sa mai aibe spatiu si o sa se mai linisteasca. Prietena mea cand era gravida tot la fel nu putea sa doarma noapte din cauza puiutului, abia pe la 7-8 luni a inceput sa fie mai linistit(nu prea mai avea spatiu).

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am aparut si eu pe aici ..
dupa ce de ieri de la 4 iar am ramas fara net
sa vdm cat tine
asa k dc iar dispar....

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

am aparut si eu pe aici ..
dupa ce de ieri de la 4 iar am ramas fara net
sa vdm cat tine
asa k dc iar dispar....

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Dragut ce sa spun? Sa ramai fara net cand ti-e lumea mai draga.
Nu ai mai vb cu cei de la rds sa vina sa iti instaleze?

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Laura tu iar esti la lucru?
Va pup si va doresc weekend placut si odihnitor!

Mergi la inceput

am facut contractu..dar mai dvrm de marti nu au cum sa vina.

asta e..bine k vin si atunci.

sunt nesimtiti astia la care sunt acu..k i-am sunat de dim si le-am zis k nu mai merge de ieri de la 4..p langa k toata ziua a picat in prostie..si a zis k nu are cum k la ei arata k merge...deci clar e de la pc meu.
cum s fie de la mine cand pana ieri a mers...????
dar isi bat joc k nu vrem sa ramanem incontinuare la ei.

si la mine bb misca incontinuu. are mom cand se cutremura burta..ma si speri, dar ma bufneste si rasu
si cel mai tare..cand iau camera in mana sa filmez...se opreste instantaneu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simis

Laura tu iar esti la lucru?
Va pup si va doresc weekend placut si odihnitor!

Da, sunt la munca si am un somn cat casa de mare..
Weekend placut si tie.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Ralu poate ca bebitei tale nu-i place sa fie filmata sau fotografiata. Pe mine ma distreaza bebe meu deobicei cand pune al meu mana pe burtica se linisteste un pic de zici ca s-a bagat la nani si apoi o ia din nou din loc. Mai misto e ca dimineata dupa ce ma trezesc daca stau cuminte in pat am parte de program de invioarare.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Monika la ce spital merid sa faci morfo, in Iasi?

Laura

24+ cu

La clinica particulara a dr-ului Iliev Ghe.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

ce fac fetele ??

noi suntem cu agitatie ...maine avem o nunta si ne pregatim unghii , par stiti voi de ale femeii
am vb cu dr pt anemia aia si mi-a zis ca tb sa iau fier in continuare si sa pap alimente bogate in fier ca altceva nu se poate face ca asa se intampla in sarcina

tunde ...stai linistita ca asa misca la inceput , in timp il vei simti din ce in ce mai mult si mai puternic , important este ca dupa 28 saptamani tb sa il simtim zilnic .

pupicei

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza24+

Mergi la inceput

Laura eu in fiecare dim la 8 am trezirea...
loveste pana ma trezesc...bineinteles k se trezeste si al meu..k eu nu am stare si ma foiesc de colo colo..si dupa ce da trezirea la amandoi...se mai joaca max 15 min dupa care liniste totala...
ce sa mai dormi..k nu imi mai vine deloc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput