Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Buna dimineata...va servim cu tort..am facut 3 luni...avem fata mare

Filip si Larisa pt implinirea a 3 luni

Raul si Mihai pt implinirea a 2 luni

Florentin pt implinirea primei luni

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

si de la noi!! LA MULTI ANI!!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, sa stii ca din cate am auzit, 90% din copiii care merg cu parintii in concedii in turcia/ bulgaria fac enterocolita. nu stiu de ce.

larissa, f dragut uriasul vostru! tot cuminte? mananca-doarme?el nu a racit cd ati fost voi? tu si alexia?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

prietena mea chiar a fost la un super hotel deci nu se pune problema de mizerie, dar ce mai conteaza cand...ajungi sa fugi la un spital privat unde prima zi de spitalizare e 1000 euro, iar urmatoarele 2 zile cate 600 euro/zi

noi la anul clar vrem sa mergem la mare si ne gandeam la Turcia...

sa va mai intreb altceva atunci, ultima intrebare si ultimul vaccin de la 2 luni
pe schema de la Glaxo Smith Klain mai e un vaccin Synflorix pentru boli pneumococice invazive+otita medie pneumococica...asta il face cineva? ce parere aveti?

o sa pozez totusi schemele care le am eu, cea obligatorie si cea de la GSK poate intereseaza pe cineva

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna seara fetelor

Apropo de ochi, si lui Leti cred ca ii raman albastri sunt de un albastru asa de curat aproape argintii ca si ai mei

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

mami dar o poza cu Leti pe cand ne promiti?!?

Carmen nu faci o poza la schema ta de vaccinare sa mi-o arati putin...si asa cum am zis diseara vin eu cu schemele mele

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

[quote]citat din mesajul lui ooana

fetelor fetita de 1 an a unei prietene a facut enterocolita/rotavirus...s-a deshidratat de tot si a stat in spital 3 zile cu perfuzii...asta tocmai in Turcia in concediu

este un vaccin picaturi care s eface preventiv...il face cineva?
eu nu as baga toate vaccinurile in Matei, dar acum stau si am gandesc ca nu stiu cum e mai bine

Noi 2...si Matei

[/quote

eu ma gandeam sa il fac, sa intreb pediatra
mai stiu pe cineva care a patit asta cu copilul, si la fel a slabit f mult.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Noi il facem, la 2 luni luam primele picaturi, aici se plateste, 80$ canadieni. Mi-e teama de pacostea asta de gripa stomacala am o multime de amici care au facut, au bolit saracii cate o saptamana toata familia iar la copii mici e foarte periculosa pentru ca se dezhidrateaza usor. Plus in vara vrem sa venim in tara iar schimbarile astea nu sunt foarte bune pentru bebei pediatra ne-a recomandat sa-l face.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

voi ce schema aveti? rotarixul e obligatoriu sau optional? de synflorix stiti ceva?

pana la urma innebunesc cu totul va innebunesc pe voi ...dar sigur devin experta in scheme de vaccinare

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziau. sunt o mamica din odiseea de pufuleti ian feb 2010. am intrat un min sa va intreb daca vreti un balansoar. il vand ca deja bebele meu nu mai sta in el, este fisher price, 3 in 1(este pana la 18 kg), bebele meu dorme ain el, are vibratii, arata foarte bine. daca vrea cineva datimi un pm si vorbim va arat si poze. multumesc si ma scuzati ca mam bagat asa pe nepusa masa

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza fetele!!
Raportam si noi una bucata noapte fara treziri. A dormit copilul de la 23:30 pana la 5:30 a papat dupa care s-a mai trezit la 10.
Multumesc de raspunsuri.
Dragaica la fel ca si Pufeasca si ca BTZ ce norocoase sunteti ca aveti laptic din belsug. Incerc si eu sa maresc productia sa nu fie nevoie sa trecem pe LP.
Crispro, lasa ca o sa rasara si la tine soarele intr-o zi. Si Tudor se trezea inainte la 00, 2, 4,6,9 apoi si-a rarit usor, usor programul. Sa vezi ca asa o sa fie si la tine. Incearca sa-l saturi bine inainte sa-l culci seara, poate asa o sa doarma mai mult.
O sa ma duc azi sa vad daca gasesc Galactogilul ala.
Pana una alta va

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Uitasem: LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ZI, sa creasca mari sa fie sanatosi si papaciosi si un brat mare de pt mamici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Multumim de urari, sa ne creasca tot delfinasii mari, sa fie sanatosi si sa ne mandrim cu ei
Nu-mi prea vine sa cred ca au trecut 2 luni si suntem un adevarat barbatel.
Noi am fost la vaccin, a plans chiar un pic, dar apoi a uitat rapid si a adormit.
LA MULTI ANI Filip, Larisa, Mihai si Florentin!!
Oana, si eu am primit acum de la medicul de fam schema de vaccinuri, ( aia, in care sunt 3 sau 4 gratuite )dar cred ca le fac pe toate. Banuiesc ca rau nu fac, doar ca mai chinui copilul cu 3 vaccinuri in plus . Tu ce ai hotarat?
Ilinca, am luat leaganul din Polus Mall, langa Miniblu este un magazin cu jucarii...si de acolo l-am luat. Au preturi f bune...daca in miniblu un leagan era 800, acelasi leagan dincolo era 650.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cred ca trec si io la Galactogil...Aseara a papat la 7.30 tot , din ambii sani (ca de obicei ii dadeam unul doar, celalalt il pastram pt urmatoarea masa). Noroc ca l-am culcat, ca la 10.30, cand ar fi cerut iar papa, io nu aveam nimic in sani... Cred ca de acum ii dau ambii sani la o masa, si sper ca in 3 ore sa se refaca lapticul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello.

Fetele cu ceza voi cum va epilati la operatie?

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput