Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara fetelor

OANA eu am facut rotavirusul,este administrat pe cale orala, chiar ieri impreuna cu alte 2 injectii, si eu nu dau medicamente preventive deloc, am asteptat sa vad daca face Leti febra si nu a avut nimic, ca efect secundar ar putea sa se constipe usor, se dau 3 doze pana in 6 luni , atat! Este foarte bine pentru copiii care vor merge in comunitate devreme, sau pt cei care calatoresc intens , mai ales la piscine ca ei beau apa aia fara sa vrea si gripa stomacala este urata tare!

Am mai intrebat si eu inainte sa il fac , aici pe forum dar cred ca mamicile inca nu au luat in considerare... eu am o schema cu o multime de vaccinuri, spre ex hepatita b l-a primit acum ca asa e schema germana care e obligatorie pentru ea si in carnetul ei de sanatate sunt cam lunar de facut , nu mai spun cat plange piticuta!!

Larisaaaaaaaa , ce mare e!!! si ai dreptate nu pare in poze, cred ca va fi inalt, si este tare frumos!!

Apropo de ochi, si lui Leti cred ca ii raman albastri sunt de un albastru asa de curat aproape argintii ca si ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Racusor, zi-mi si mie te rog, ca parca tu luai Galactogil, a avut vre-un efect??? De unde l-ai luat??? Tare ma bate gandul sa iau si eu, mai ales ca am vazut ca Pufeasca are asa mare productie de laptic, as vrea si eu.
BTZ dar tu cum te stimulezi ca parca ziceai ca si tu ai laptic si ca tre sa mai faci si ceva rezerve pt la iarna???
Eu la pranz dupa ce i-am dat lui Tudor sa suga am mai scos cu pompa mea manuala inca aprox 30ml din ambii sani, ceea ce e slabut.
Va pup fetelor!!!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

avea efect da, dar era scarbos de dulce. dar eu nu stiu ce a avut mai mult efect la mine, ca am tot luat stimulente. dar iti zic ce functioneaza acum si ma simt si eu mai bine:
- mamma +
- nutrinatal
- bere fara alcool
= spirulina

galactogil il gasesti la farmacii, dar e tare scump si ca sa isi faca efectul tre sa bei de la 3 la 6 linguri pe zi, scarbos tare

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Eu am luat Galactogil, m-a pus naiba intr-o seara si-am baut un pahar noaptea sa mor de sani, mi-au crapat sanii, am pus pompa, am pus copii la sani fereasca sfantu. Nu am mai luat de atunci, am 3 cutii care stau aruncate prin rafturi am sa le donez ca nu mai a nevoie, s-a instalat lactatia am laptic Slava Domnului.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

[quote]citat din mesajul lui ooana

fetelor fetita de 1 an a unei prietene a facut enterocolita/rotavirus...s-a deshidratat de tot si a stat in spital 3 zile cu perfuzii...asta tocmai in Turcia in concediu

este un vaccin picaturi care s eface preventiv...il face cineva?
eu nu as baga toate vaccinurile in Matei, dar acum stau si am gandesc ca nu stiu cum e mai bine

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

[/quote

eu ma gandeam sa il fac, sa intreb pediatra
mai stiu pe cineva care a patit asta cu copilul, si la fel a slabit f mult.

9 iunie 2010

Noi il facem, la 2 luni luam primele picaturi, aici se plateste, 80$ canadieni. Mi-e teama de pacostea asta de gripa stomacala am o multime de amici care au facut, au bolit saracii cate o saptamana toata familia iar la copii mici e foarte periculosa pentru ca se dezhidrateaza usor. Plus in vara vrem sa venim in tara iar schimbarile astea nu sunt foarte bune pentru bebei pediatra ne-a recomandat sa-l face.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

eladea sa nu uit, imi spui te rog daca de la next iti vin direct acasa sau la posta? mercic

cum te mai simti? au mai scazut durerile?

acum ma duc sa recuperez din urma

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'neata de la Cluj,

noi am batut un record: somn de la 10 seara pana la 6.45, fara nicio trezire Cred ca a fost o intamplare, ca e prea frumos sa se mai repoete curand, dar oricum m-am bucurat si ma simt odihnita
paula_m, ce frumos e leaganul vostr, eu nu am vazut in magazine asa ceva, si stiu ca ai zis ca din Cluj parca, imi zici si mie de unde?
larissa, Nectarie e un super bebe, si ochisorii aceia nu mai zic

Victor a adormit din nou, mai astept putin si tre sa il trezesc sa mergem la vaccin

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!

noi tot o noapte frumoasa am avut, am dormit pana la 6 jumate fara pauza, a papat 20 min, dar eu nu am reusit sa mai adorm, asa ca am pregatit lucrurile mariei ptr scoala si hainutele isabelei ptr iesit in oras. e tare racoare afara (18 gr)dar e senin, imediat o sa fie foarte cald...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna dimineata...va servim cu tort..am facut 3 luni...avem fata mare

Filip si Larisa pt implinirea a 3 luni

Raul si Mihai pt implinirea a 2 luni

Florentin pt implinirea primei luni

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Giorgia, mi-ai luat-o inainte... Tocmai vroiam sa va zic ca azi e zi mare... Avem atatia sarbatoriti! Imi amintesc acum 3 luni, cand m-am trezit dimineata cu burtoiul, am facut cafeaua si am deschis laptop-ul, si vad ca scrie Giorgia in miez de noapte ca are contractii tot mai dese si dureroase, si ca merge la spital... Uf, ce emotii! Mai citesc un mesaj, si vad ca scrie Eladea ca i s-a rupt apa, si ca pleaca la medic... Apoi vad ca Giorgia a nascut repede si natural, si ne doream toate o asa prima nastere... Apoi eram stresata ca nu avem vesti de la Eladea. Apa i se rupsese la 3 noaptea, daca imi amintesc bine, si eu eram un pachet de stres, ca stiam ca naste la spitalul unde urmam si io, cu acelasi medic, si mai ales ca era a doua nastere, asteptam vesti... Si pe la 3 la amiaza a venit vestea ca bebe Filip, grasunelul, a venit pe lume... Apoi Ochidut cu cezariana ei programata, nu aveam vesti de la ea... Doamne ce emotii, asteptam sa vedem cum o va chema pe printesa lui Ochidut, ca nu vroia sa ne zica numele... Si uite ca acum toti 3 au deja 3 luni! Asa ca La multi ani! Antonia, Larisa si Filip

Acum 2 luni eram deja acasa cu piticul meu, si am primit mesaj de la Paula, ca era in spital, cu membrane rupte, si era necajita ca trebuia sa faca cezariana. Stiu ca fost dureros, mai avea si problemele cu soldul... Deja au trecut 2 luni de atunci, Paula a uitat durerile, si bebe Raul e acum un baietel superb! La multi ani, Raul! Si tot atunci a veni pe lume si Mihai de Kittyescu, asa ca La multi ani! si tie. O asteptam pe mami mai des pe forum!

Si acum o luna, cand multe dintre noi eram experte in schimbat de scutece si colici, a venit pe lume cel mai tanar delfinas, Florentin Andrei . El e puiutul nostru mic! La multi ani pt prima lunita!

Sa fie toti sanatosi, sa creasca mari si frumosi si cuminti!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Al meu a dormit aseara la 10, dar s-a trezit la 1, apoi la4, apoi la 7, apoi la 9... Of! Acum doarme la mine in brate... Iar mai tarziu mergem la vaccin...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Crispo multumim ...ce frumos ai scris...m/ai facut sa/mi aduc aminte de ziua aceea

-ici lui Vladut...sa fie cuminte si sa nu planga....noi luni facem vaccinul

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput