Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

of, am scris un mesaj lung si s-a blocat netul si l-am pierdut

Deci reiau: La multe lunite si ani, Antonia, Filip, Larisa, Raul Mihai si Florentin! Sa cresteti mari si frumosi!

Am venit de la vaccin, a fost jale mare , atata a plans ca a si adormit imediat ce am iesit afara din cabinet, acasa l-am pus in patut si abia ce s-a trezit. E vesel acuma, asa ca sper sa fie ok, il scot putin afara. Mi-a zis sa-i dao 1/2 paracetamol la amiaza si diseara, dar n-am reusit sa-l introduc ca s-a apucat de plans si n-am vrut sa-l chinui ca are temperatura 36,5. Voi le-ati dat ceva de febra?

ooana, rotarixul e optional, nu intra in schema obligatorie in Romania. Ma puneti pe ganduri si pe mine cu copilasul acela, eu eram decisa sa nu-l fac. Cele care vreti sa-l faceti sa stiti ca se face max pana la 24 saptamani de viata ale copilului si trebuie sa treaca minim 28 de zile intre 2 doze.
Synflorixul e si el optional si e antipneumococic. Mi-a explicat medicul ca practic sansele de a face pneumonie se reduc cu 60% (adica 60% din virusurile/bacteriile care provoaca pneumonia sunt neutralizate de acest vaccin)

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

paula_m, mersi mult, stiam si eu magazinul, ii zice Dinoland, dar credeam ca au doar jucarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

crispro, copilul tre sa suga din ambii sani, ca daca suge la unu nu se satura iar lapticul din celalat san se pierde. Asa daca suge din amandoi lapticul se reface la amandoi mai repede. Incearca diseara sa ii dai sa manance pe la 9 din ambii sani cat sa se sature si apoi sa vezi ce somn baga, pana dimineata.
Am intrebat la farmacia Help si o cutie de galactogil, granule costa 56 lei, super mult.
Voi stiti daca se poate cumpara de undeva mai ieftin???
pupici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

paula_m, mersi mult, stiam si eu magazinul, ii zice Dinoland, dar credeam ca au doar jucarii

Ala e!! Si eu am crezut ca sunt doar jucarii, noroc ca au pus un leagan in vitrina, ca daca nu treceam pe langa el. Am intrat si am avut surpriza sa gasesc o gramada de modele de leagane. Dar l-am luat pe asta ca era la reducere cu 50%.
Tb sa-i dai paracetamol si daca nu face febra? Mie mi-au zis ca doar daca face febra, sa-i dau...si nu e obligatoriu sa faca...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Filip, Larisa si Antonia Maria pt implinirea a 3 luni

Raul si Mihai pt implinirea a 2 luni

mezinul nostru mult asteptat, Florentin pt implinirea primei luni

cristina, ce frumoase amintiri... asa e ca acuma nu mai doare nimic?! doar ca somnul nu mai ajunge...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ura am primit balansoarul si se pare ca ii place- deja a adormit de 2 ori pana acum in el!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

neata

eladea sa nu uit, imi spui te rog daca de la next iti vin direct acasa sau la posta? mercic

cum te mai simti? au mai scazut durerile?

acum ma duc sa recuperez din urma

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

la posta... durerile inca exista...sunt deranjante...deja de 6 zile...sapt viitoare merg la medic, sa vedem...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata! Giorgia, mi-ai luat-o inainte... Tocmai vroiam sa va zic ca azi e zi mare... Avem atatia sarbatoriti! Imi amintesc acum 3 luni, cand m-am trezit dimineata cu burtoiul, am facut cafeaua si am deschis laptop-ul, si vad ca scrie Giorgia in miez de noapte ca are contractii tot mai dese si dureroase, si ca merge la spital... Uf, ce emotii! Mai citesc un mesaj, si vad ca scrie Eladea ca i s-a rupt apa, si ca pleaca la medic... Apoi vad ca Giorgia a nascut repede si natural, si ne doream toate o asa prima nastere... Apoi eram stresata ca nu avem vesti de la Eladea. Apa i se rupsese la 3 noaptea, daca imi amintesc bine, si eu eram un pachet de stres, ca stiam ca naste la spitalul unde urmam si io, cu acelasi medic, si mai ales ca era a doua nastere, asteptam vesti... Si pe la 3 la amiaza a venit vestea ca bebe Filip, grasunelul, a venit pe lume... Apoi Ochidut cu cezariana ei programata, nu aveam vesti de la ea... Doamne ce emotii, asteptam sa vedem cum o va chema pe printesa lui Ochidut, ca nu vroia sa ne zica numele... Si uite ca acum toti 3 au deja 3 luni! Asa ca La multi ani! Antonia, Larisa si Filip

Acum 2 luni eram deja acasa cu piticul meu, si am primit mesaj de la Paula, ca era in spital, cu membrane rupte, si era necajita ca trebuia sa faca cezariana. Stiu ca fost dureros, mai avea si problemele cu soldul... Deja au trecut 2 luni de atunci, Paula a uitat durerile, si bebe Raul e acum un baietel superb! La multi ani, Raul! Si tot atunci a veni pe lume si Mihai de Kittyescu, asa ca La multi ani! si tie. O asteptam pe mami mai des pe forum!

Si acum o luna, cand multe dintre noi eram experte in schimbat de scutece si colici, a venit pe lume cel mai tanar delfinas, Florentin Andrei . El e puiutul nostru mic! La multi ani pt prima lunita!

Sa fie toti sanatosi, sa creasca mari si frumosi si cuminti!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

esti o dulce...

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR SI DIN PaRTEA NOASTRA!

imi cer scuze ca nu am intrat sa urez din timp si celorlalti...dar ma gandesc mereu la voi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am asa o parere de rau... am iesit in oras la plimbare, nu m-am gandit ca o sa ajung prin piata sau prin magazine si nu am luat prea multi bani la mine, asa ca in primul loc unde ne-am oprit i-am facut praf!!! si nici nu aveam card-ul la mine . si inainte de asta, ies din casa si la vreo 5 minute de casa imi cade ceva din cosul caruciorului si ma impiedic: era pisoiul cel mic al mariei, sigur a intrar in cosulet si a adormit cand eram acasa, iar eu nu m-am gandit sa verific! il puteam pierde oriunde pe strada si n-as fi stiut

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

In legatura cu rotarixul- merita facut, a aparut cand avea vladut 4 ani si nu mai aveam ce face cu el dar daca era mai inainte ma scutea de multe neplaceri!

la recomandarea medicului se face pana la 2 ani!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput