Ce facem cand colegii de grupa vin bolnaviori...

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zina
La fel si homeopata imi spune, dar mie tot mi-e teama, mi-e teama de febra mare, de cum reactioneaza baietelul la febra mare (ipotetic vorbind).
Of....

Of,Zina, tu cu tata medic si te panichezi asa? Uite incearca data viitoare, da-i doar antitermice, urmareste sa-ti raspunda repede, sa-i scada febra in 20 min. Cand ii dai antitermic dezbraca-l cat mai subtire, uda-i fruntea si manutele cu apa.

Iarasi sfat de la "inconstienta" (adica moi) cand fie-mea are febra o intreb daca vrea sa se joace la chiuveta (si vrea normal, la 3 ani ar sta numai acolo). Ii dau drumul la apa rece, ii dau sapunul, o jucarioara, se vezi ce repede scade febra.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

elaga, Luca are 3 ani si o luna...raceli, nu stiu, vb unui cantec din ROmanica "fara numar". antibiotic in 3 ani de 3 ori :
- prima data o infectie intestinala;
- stafilococ auriu localizat in nas, a doua oara;
- ultima oara, acum 2 luni, o infectie bacterinaa de piele.

mucii doar ii scoatem, noaptea eventual un VAPORUB aplicat pe umeri si piept ptr o respiratie mai usoara. tusea o tratam cu siropel naturist, eventual un EURESPAL daca nu da randament naturistul, sau un ceia de ceapa si multe homeopate, lamaie, miere,etc.seara o baie calda, cu saruri de baie, cu aromoterapie,etc. chestii "babesti".
durerile in gat le tratam cu homeopate, tantum verde, lamaie, miere. si cu multa veselie si dragoste.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Zina crezi ca tatal tau te-ar sfatui gresit?
Fetita mea la TOATE virozele a facut febra peste 39.5, a facut si 40.4 dar nu a avut nevoie de antibiotic niciodata. O consulta medicul si mereu imi zicea sa revenim in 3 zile daca nu se amelioreaza.
Gaseste un alt medic de familie care nu prescrie antibiotice la fiecare viroza.

Mergi la inceput

Iarasi sfat de la "inconstienta" (adica moi) cand fie-mea are febra o intreb daca vrea sa se joace la chiuveta (si vrea normal, la 3 ani ar sta numai acolo). Ii dau drumul la apa rece, ii dau sapunul, o jucarioara, se vezi ce repede scade febra.

My reason
[/quote]

perfect.sau in cada, apa cu 2 grade mai rece decat temperatura copilului.lasat sa se joace acolo 15-20 minute. impachetari, sosete cu otet.
sunt multe metode de a scapa de febra.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu de cand am venit aici am vazut antibiotic la copii doar o data de caciula. Al mare a avut infectie la o masea. A mica a facut febra vreo sapt fara alte manifestari. Asta in 5 ani de cand suntem aici. A mica are 3 ani. Aici antibioticul e mai rar decat diamantele, se da normal numai daca e nevoie.

Theo welcome to the club.

Eu zic sa facem un grup de suport "Spunem NU antibioticului la infectiile virale"

My reason

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
[

Eu zic sa facem un grup de suport "Spunem NU antibioticului la infectiile virale"

My reason

Luna , membru fondator, eu membru activ

Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Lulu si noi in 4 ani exact la fel am luat antibiotic ptr. diaree de origine infectioasa, stafilococ auriu in nasuc si o eruptie alergica suprainfectata bacterian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nici eu nu sun doctorita de cate ori fac febra. Daca dupa 3 zile febra nu scade, o sun. Ultima data cand am sunat-o am calculat noi cam cate zile de febra avea, ce alte simptome...si zice: mai stam pana maine si daca nu se schimba nimic n-avem ce face, s-a putea sa trebuiasca antibiotic desi stiu ca nu va place . Ma consola ea! Si n-am ajuns la antibiotic.
Ma primiti membru?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya

Nici eu nu sun doctorita de cate ori fac febra. Daca dupa 3 zile febra nu scade, o sun. Ultima data cand am sunat-o am calculat noi cam cate zile de febra avea, ce alte simptome...si zice: mai stam pana maine si daca nu se schimba nimic n-avem ce face, s-a putea sa trebuiasca antibiotic desi stiu ca nu va place . Ma consola ea! Si n-am ajuns la antibiotic.
Ma primiti membru?

Anya

Anya, esti o "inconstienta" cu acte in regula...esti inscrisa deja in club.Ce zici sefa (Luna) ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Lulu si noi in 4 ani exact la fel am luat antibiotic ptr. diaree de origine infectioasa, stafilococ auriu in nasuc si o eruptie alergica suprainfectata bacterian.

lillo
, vii si tu in club?

Mergi la inceput