3 zile cartofi,3 zile orez, 3 zile ???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

oare se poate intelege ca nu doar oglinda conteaza ?
Ca sunt persoane care se simt bine in pielea lor, pana vreun medic ii spune franc in fata, sa nu revina pana nu scade 20 de kg ?
Sau vorbesc absolut degeaba

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

eu inteleg ca este ceva medical si absolut din mesajul tau...

Daca mie medicul de familie mi-ar spune sa slabesc si apoi sa ne intalnim, l-as suta la 11` m, daca mi-ar spune ca este esential sa slabesc 20 de kg in nush cate zile, pentru sanatatea mea, este altceva,..
MF al meu este o bomboana, il iubesc mult si am incredere in el, daca mi-ar spune sa slabrec 10-20 kg maine, mi-ar spune si cum, pentru ca ma cunoste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Daria degeaba iti spune sa slabesti daca nu iti da si o mana de ajutor cum zicea si Felicic asta inseamnand ca are datoria sa iti spuna care sunt cele mai safe metode de a slabi, de unde sa incepi, la ce sa renunti, sa colaboreze cu un nutritionist. Dar sa iti zica: "Trebuie sa slabesti si nu mai vii la mine pana nu esti o sirena." e cam absurd!! (scuze daca am interpretat gresit acest pasaj.
Si cred ca mai conteaza si psihicul; daca gandesti negativ atunci totul merge rau. Deci fi mai optimista si o sa vezi ca va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Poi pe chirurgul ce ar fi trebuit sa mi vada oleaca hernia de disc (asta ca sa se inteleaga dc nu bag sala k nebuna, printre altele)... nu l-a interesat cum a zis sa revin dupa -20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

daria eu sunt grasunasi chiar acum 3 luni mi-a spus o dr ca daca nu slabesc macar 20 kg voi da in cancer

ce sa mai zic daca nici asta nu m-a convins

tb sa vina din suflet,sa crewzi in cure

am tinut-o pe cea de 13 zile
e drastica si nu am slabit 1 gr

am tinut rina si nu am slabit decat 2 kg in 2 luni

cu o zi doar apa o data pe luna

cred ca tb sa fac altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Daria, mama mea are 1.60 si 90 de kg si s-a operat pe L4 acuma vreo 6 ani. Si atunci, si acuma toti medicii ii spun sa slabesca minim 15 kg dar ea nu poate/vrea - nici nu mai conteza:-)

a trecut bine de operatie se simte bine, a scapat si de clima umeda de la noi care o chinuia cel mai mult, se intinde pe spate la fiecare 2 ore cca 10 min sa se relaxeze coloana, nu duce lucruri grele ( nu chiar cum au spus medicii dar nu muta mobila) este activa, inoata, se plimba cu catelul, planuieste o croaziera...

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Deus, nu te supara, dar e chiar nasol ce faci acum. Daria face prastie salariul, socoteste fiecare banutz din buzunar ca sa traiasca de azi pe maine si tu ii zici de mama ta care face innot (trebuie sa dai bani ca sa intri la piscina) si planuieste croaziere ....

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

no, macar Laura a inteles unul din motivele dietei super-hiper-mega ieftine
Deus, vestea buna e ca fi`mea face inot eu nu fac pt ca nu am timp nici pt asta, chiar daca as fi putut rezolva pt o suma modica. Insa eu nu am cand mama draqu`lui sa merg la inot. Cu fi`mea pica pt ca ea face cand fac antrenament ceilalti copii, deci fara program cu publicul. Una la mana. Doi la mana, pt mine e interzis sa stau in apa termala si si in apa rece, tot de la medic citire.
Deci, foamea asta imi este indicat sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

atunci, baga oshawa!
2-3 ture, cu pauze de 1-2 sapt si gata.

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Daria eu urmaresc subiectul tau si te sustin. Daca crezi ca vei reusi, cu dieta asta drastica, ca esti suficient de ambitioasa, GO FOR IT. Chiar te rog, spune-ne din timp in timp cum te simti, daca merge sau nu, eu personal sunt curioasa...
Eu sincer as vrea sa stiu ca exista o dieta minune prin care sa slabesti rapid macar si numai 4-5 kg, stii atunci cand ai nevoie la o nunta, la o zi importanta si nu ai motivatie necesara sa te apuci cu o luna inainte de eveniment.
In rest, asa cum ziceau si fetele, alimentatia sanatoasa zi de zi, miscarea zi de zi, se face cu multa vointa, bani si timp pentru asta. Altfel raman doar teorii la care privim cu ambitie, dar incepem invariabil de maine, de luni, de la 1 si tot asa...

Si da, sa nu ai probleme cu coloana e esential sa ai si o greutate normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Deus, nu te supara, dar e chiar nasol ce faci acum. Daria face prastie salariul, socoteste fiecare banutz din buzunar ca sa traiasca de azi pe maine si tu ii zici de mama ta care face innot (trebuie sa dai bani ca sa intri la piscina) si planuieste croaziere ....

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

era vorba despre faptul ca-i activa:-))) este pensionara, dupa o viata de muncitsi trei copii macar atata sa faca!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput