3 zile cartofi,3 zile orez, 3 zile ???
Raspunsuri - Pagina 7
Deus spune:
Daria ce pot eu sa-ti spun din experienta mea ...cea mai buna metoda de slabit este sa mananci orice, din farfurie mica de desert. Fara varf si fara supliment. Cand ai terminat te duci la baie si te clatesti sau speli bine pe dinti sa scapi de aromele care te pot imbia sa mai furi cateva linguri. Sa nu uit : 4-5 mese mici pe zi!
Mult succes in orice dieta iti propui si sanatate maxima!
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
LauraNicole spune:
Daria, eu te sustin si inteleg perfect! De la medic citire n-am voie in apa/atmosfera fierbinte deci lareventindo sauna, la efort pic din picioare dar tot mi-am cumparat bicicleta si-o pedalez cand am timp,daca am.
De sala...cand mama lui Stefan cel Mare sa ma duc si la aia cu job,scoala,famelie? Ca nici timp sa mor n-am!
Diete am tinut tot ce am prins si cuprins si au mers la timpul lor apoi am pus tot ce am pierdut la loc. Bag in mine salate, nu mananc paine si paste de nici nu-mi aduc aminte cati ani, nu mananc dimineata pentru ca nu am timp si cina o iau fix la ora 6 seara cand vine huzbandu. Nu mor dupa dulciuri si mananc cate un Snicker sa zic odata pe saptamana deci nu fac exces de nimic. In farfurie am pe jumatatea portiei fie-mii deci nici cantitativ nu balotez! Si atunci cum mama naibii nu slabesc?
Ma simt ok asa cum sunt acum , cu suta mea cu tot dar obosesc repede si vreau un bb sanatos iar asa cum doftoroiul Dariei i-a spus sa revina cand o avea shpe kile mai putin , asa mi s-a intamplat si mie. Ca sa raman gravida trebuie sa urmez un tratament medical, ca sa urmez tratamentul medical trebuie sa slabesc si inca mult.
Eu nu m-am ingrasat de la mancare si nici de la sedentarism ci de la anumite probleme medicale. Am reusit sa ma mentin la aceeasi greutate in ultimii 4 ani dar...atat.
Daria, ca sa tii dieta aceea drastica iei si ceva vitamine pe langa sau...nimic?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Laura25 spune:
Eu am o verisoara care din motive medicale, era foarte grasa. La 22=23 de ani avea peste 100kg. De cand o stiu eu era asa, mult peste greutatea normala. Orice regim ar fi incercat, rezultatul era minim, nesesizabil cu ochiul liber. In urma cu 3 ani a facut o operatie laparoscopica prin care i-a fost scoasa o portiune din stomac. In urma operatiei, intr-un an de zile a slabit cam 60 kg. In primele luni nu putea manaca decat f, putin. Apoi a facut sport pt ca slabea mult si ii ramanea pielea inestetica in urma. Acum are 65-67 kg la 1.70. Pentru ea a fost unica solutie eficienta. Stiu ca Maradona a facut o operatie similara si la fel, a slabit mult.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
roxanaz spune:
Laura, Daria, am citti recent una dintre cartile MIhaelei Bilic. ca nu-s de acord cu ea in unele privinte e alta poveste, dar spune un lucru adevarat:
noi, cele obisnuite cu jdemii de diete, nu putem slabi la fel ca o persoana care NU tine regim. pentru ca odata ce ai un aport zilnic de, sa zicem 2200 calorii, odata ce scazi la 1700 scazi natural si fara probleme, usor, etc.
ei bine, noi care am tot tinut diete si para diete de infometare, avem metabolismul dat peste cap, astfel incat organismul este obisnuit cu un intake extrem de mic de calorii (1500, mult mai mic de multe ori) si nici nu slabim asa! deci degeaba scazi la 1.000 ca organismul pune in rezerva toate cele 1.000 de calorii ca de, traieste vremuri grele , iar cand ne permitem o masa normala cu 3 feluri de mancare de exemplu e sarbatoare, si atunci depune tot!
o solutie foarte buna este cea cu farfuria de desert, expusa de Deus, cu mancatul des si putin si fara interziceri permanente.
de exemplu "nu mai pun in gura paine cat oi trai". aiurea. mai bine mananci cate o felie de paine pe zi si umbli la celelalte mese (in jos ) decat sa nu pui gura pe interzise si dupa aceea sa te arunci in ele.
R
iulix spune:
Sunt si eu de acord cu Roxana. De fapt si tatal meu ma bate la cap sa mananc din toate cate putin, nu sa ma arunc ca nesatula in toate.
Asa ca atunci cand voi invata sa fie cumpatata voi cea mai fericita!!!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Eu am o verisoara care din motive medicale, era foarte grasa. La 22=23 de ani avea peste 100kg. De cand o stiu eu era asa, mult peste greutatea normala. Orice regim ar fi incercat, rezultatul era minim, nesesizabil cu ochiul liber. In urma cu 3 ani a facut o operatie laparoscopica prin care i-a fost scoasa o portiune din stomac. In urma operatiei, intr-un an de zile a slabit cam 60 kg. In primele luni nu putea manaca decat f, putin. Apoi a facut sport pt ca slabea mult si ii ramanea pielea inestetica in urma. Acum are 65-67 kg la 1.70. Pentru ea a fost unica solutie eficienta. Stiu ca Maradona a facut o operatie similara si la fel, a slabit mult. Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura,operatia aia as face-o si eu daca as avea 3000 de lire disponibile dar...din pacate n-am!
Roxana, perfect de acord cu ce zici dar...cand nu mananci cantitati industriale, mananci sanatos si tot nu slabesti? Pentru ca asta mi se intampla mie. Jur ca nu ma infometez si doar o singura data am tinut dieta aceea de 7 zile in care in fiecare zi ai altceva si m-am oprit ca am dat-o in anemie si...am ramas gravida! De atunci glumea fie-mea cu mine sa ma apuc de alta dieta ca poate ram iar gravida dar ea nu stia ca nu aluatul ci cuptorul e de vina!
Repet: de aproape 4 ani am exact aceeasi greutate, minus plus 3-4 kg in functie de sarbatori dupa care revin la loc fara efort deosebit. Nici nu ma ingras mai mult dar nici nu slabesc mai mult! Chiar azi m-am imbracat cu o pereche de pantalon cumparata exact acum 4 ani.
Maine merg iar la doftoroi,poate imi deseneaza ceva!:P
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
DarkBendis spune:
Laura, taica-meu care e nutritionist ti-ar spune ca, daca mananci sanatos, nu in cantitati industriale, analizele ti-s bune, esti o persoana activa si tot nu slabesti (dar nici nu te ingrasi), inseamna ca mananci exact cat iti trebuie.
Ce te-as sfatui eu sa faci daca vrei sa slabesti. Maine dimineata cantareste-te si in urmatoarele doua saptamani mananca absolut normal, dar noteaza undeva ABSOLUT TOT ce pui in gura. Adica daca ai papat o bomboana - noteaz-o. Scrie ce contine salata pe care o mananci la pranz - adica nu doar salata, ci de exemplu salata verde+ o rosie+ 2 linguri de vinegraitte + 10crutoane, nu o cafea ci o cana de cafea+ 2 lingurite de zahart+ semi-skimmed milk etc. You get the idea. Iar la sfarsitul celor 2 saptamani cantareste-te din nou. Asa, vei vedea clar ce bagi in gura - e vorba de "caloriile ascunse" pe care multi nu le bagam in seama dar care se "aduna", si in plus vei avea o "modalitate" faina de lucru pentru a-ti "face" dieta care ti se potriveste.
Tot de la taica-meu citire...daca regimul tau alimentar e sanatos si totusi nu slabesti, se "umbla" la cantitati. Adica mananci la cina paste bolognese - perfect, dar pune-ti doar jumatate sau 2 treimi din cat ai manca de obicei. Farfuria mai mica e tare folositoare in acest tip de situatii. La micul dejun mananci de obicei 2 felii de paine cu "ceva"? super - mananci acelasi lucru, dar doar o felie pe care o tai in doua. Saptamanal Snickers? Bun... dar ia "batonul" mai mic. Iti place sa bei cate o bere sau un pahar de vin ? Bea cate un half a pint sau pahar mic. You get the idea.
Ar trebui sa functioneze...nu renunti la alimentele preferate, mananci acelasi numar de mese ...doar reduci cantitatile.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
LauraNicole spune:
Dark, bere nu beau, vin nu beau, alcool beau la sarbatori cate-un pahar, sucuri numai fara zahar si in ultimul timp am taiat la sange zaharul. Portiile mele de mancare sunt cam cat alea de felul 2, adica mult mai mici decat cele normale. Nici sa ma infometez nu vreau. O mare greseala e ca nu pot manca mic dejun. Organismul meu e de asa natura incat daca mananc dimineata, toata ziua dorm pe mine si ma simt ffffff obosita. In schimb ultima mea masa este la ora 6pm iar dejunul in jurul orei 12.
Anyway , ce voiam sa spun e ca am vorbit cu a mea GP vinerea trecuta si vinerea asta imi vor face niste analize (ma pregatesc si de bb2 si vreau sa fiu in regula cand s-o impiedica barza in ograda noastra) si imi va da trimitere la o Obesity Clinic. A spus ca ceea ce fac acum este foarte bine pentru ca daca ar fi fost ceva in neregula as mai fi pus ceva kg in plus dar eu ma mentin.
Va tin la curent cu ce urmeaza sa fac in continuare.
Daria, ce ai mai facut?
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Portiile mele de mancare sunt cam cat alea de felul 2, adica mult mai mici decat cele normale. |
scuze, nu inteleg ce-ai vrut sa zici, dar pentru mine mai mari decat farfuriile (sau portiile) de felul 2 - adica felul principal - sunt doar platourile. sigur n-ai vrut sa spui aperitiv sau desert?